Cuber Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Siemka Pany Dzieki za spocik wczorajszy jednak mimo duchoty na parkingu to plus jest duży tego miejsca brak gryzących suk! ( komarów) ps. Grill zapewne bedzie w nie długim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Siemka Pany Dzieki za spocik wczorajszy jednak mimo duchoty na parkingu to plus jest duży tego miejsca brak gryzących suk! ( komarów) ps. Grill zapewne bedzie w nie długim czasie Pablo im powysyłał sms-y to i się zjawiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Siemano Panowie potrzebuje serwis klimatyzacji, który ma możliwość przepłukania instalacji, nie chodzi o odgrzybianie, ozonowanie itp, tylko o możliwość wyczyszczenia całego układu z różnego rodzaju opiłków i zanieczyszczeń wewnątrz rurek i reszty, robi sie to olejem i gazem ale nie kazdy ma do tego przystawke, powiedział bym raczej ze mało kto. macie jakis namiar na kogos znajomego???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fantomas ale siedzisz na tym Pawle witam wszystkich i znowu wolne dzisiaj i jutro z rav4 nic nie załatwiłem bo okazało sie ze musi być jeszcze jedna czesc do dowodu rejest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fantomas ale siedzisz na tym Pawle witam wszystkich i znowu wolne dzisiaj i jutro z rav4 nic nie załatwiłem bo okazało sie ze musi być jeszcze jedna czesc do dowodu rejest. siedzi na nim jak na czeresni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ramzes zamieniłeś B7 na Ravkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 nie!! to zabawka mojego teścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Siemano Panowie potrzebuje serwis klimatyzacji, który ma możliwość przepłukania instalacji, nie chodzi o odgrzybianie, ozonowanie itp, tylko o możliwość wyczyszczenia całego układu z różnego rodzaju opiłków i zanieczyszczeń wewnątrz rurek i reszty, robi sie to olejem i gazem ale nie kazdy ma do tego przystawke, powiedział bym raczej ze mało kto. macie jakis namiar na kogos znajomego???? mamy robili mi to dwa dni temu niedaleko Ciebie ul.Łany 604 462 325 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 w końcu forum działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 miałem to samo napisać ;-) ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- fanta, mam te dystanse w bagażniku. Jesteś jakoś dzisiaj uchwytny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 oki to jakoś się ugadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 i pupa a6 z Warszawy sprzedana a była okazja , dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 dobry piękna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Panowie brał ktoś rozrząd od kolegi H4mm3r? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/all-kompletny-rozrzad-oryginal-220985/ Jakie są w ogóle ceny mniej więcej do 1,9 TDI AVF'a? ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ---------- Fantomas ale siedzisz na tym Pawle witam wszystkich i znowu wolne dzisiaj i jutro z rav4 nic nie załatwiłem bo okazało sie ze musi być jeszcze jedna czesc do dowodu rejest. siedzi na nim jak na czeresni Pablo musi uważać, Fantomas może być groźny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ruks zadzwoń pod numer 87 6200011 lub 505805255. Goście sprzedają części do VW/AUDI w super cenach. Ja u nich kupiłem kompletny rozrząd do 2.5TDi w mega super cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 FANTOMAS sklej Wyślę Ci 100 smsów naraz z dopiskiem że przyleciały komary ---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ---------- https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/998352_10153038513200515_1343641133_n.jpg Grubsza łapa i pasowało by do Michaila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 FANTOMAS sklej cie kur.a zaraz skleje dresiarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 cie kur.a zaraz skleje dresiarzu Sam żeś dresiasz łysa pało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi