Redjasper Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 cześć wszystkim... mam prośbę o polecenie kogoś z forum bądź jakiejś firmy, która mogłaby zdiagnozować sondę lambda w mojej a4 - chce wykluczyć jej wadliwe działanie, bądź potwierdzić i wymienić. Po wymianie termostatu nie spaliłem jeszcze pełnego baku, ale wydaje mi się, że różnica w spalaniu będzie niewielka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ruks przecież na tym filmiku widać ewidentnie ze to bmw robiło filmik. Nawet na podjeździe jest logo x drive :-) Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-) Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi albo napęd z RS5... Nie ma takiego quattro, ktore ma torsen na tylnej osi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Proponuje poczytac komentarze pod filmikiem , typowy filmiki promujacy BMW, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 niezawodny reduktor po 80 tyś przebiegu rozpadł się z takie X jak Boseron kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to robcie ankiete w ktore dni bedziecie sie z Pablem spocic nie mam dresu jeszcze szkoda że cię już nie będzie pewnie na spotach bo do galerii na parking pod dach jest zakaz wjazdu ałt z junkersem zresztą teoretycznie nigdzie pod dach nie wolno ci wjechać zgodnie z przepisami Redjasper jeśli chodzi o to spalanie to ja jeżdżę na 98 może to ma też wpływ że auto mniej pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Robert nie strasz go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zapomnijcie o tej X3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 dzięki FANTOMAS - a sprawdzę jeden bak po mieście 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 dzięki FANTOMAS - a sprawdzę jeden bak po mieście 98 A po co ty się tak bawisz w te baki zalej idealnie pod korek (autentycznie pod korek nie pod wybicie pistoletu) przejedź stówkę i zalej ponownie pod korek i dowiesz się ile autentycznie pali pod korek a nie z jakiś wyliczeń (trasa trasie nie równa). Oczywiście jak chcesz to zrobić z 98 to musisz wcześniej wypalić tą 95 3500:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jedz do ASO, niech się oni martwią :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ruks przecież na tym filmiku widać ewidentnie ze to bmw robiło filmik. Nawet na podjeździe jest logo x drive :-) No tak ale zauważ że aby spieprzyć specjalnie podjazd w Q5 musieli coś wymyślić. Tak jak pisał Ogr też krąży filmik na którym sytuacja jest odwrotna, gdzie z kolei wykorzystali ten sam sposób żeby pokazać że x-drive NIE podjedzie a tak naprawdę napędy są porównywalne. I tu Quattro vs xDrive - Audi Q5 gegen BMW X3 Die wahre Geschichte - YouTube jest to właśnie fajnie opisane. Kiedyś miałem okazję porównać moje auto z dosyć podobnym Subaru Legacy 2,0D i A4 podjechało bez najmniejszego poślizgu (cofanie pod górkę na nierównym terenie po śniegu) a ku mojemu zdziwieniu Legacy ślizgało się tam na boki i nie mogło podjechać równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 trzeba uważać na bociany Wściekły bocian niszczy Niemcom auta. Dziurawi karoserie - Sfora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-) Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi albo napęd z RS5... Nie ma takiego quattro, ktore ma torsen na tylnej osi. Przeca napisałem "gdyby" Może nawet i dało by się tam wsadzić jakiegoś ślimaka dedykowanego do Golfa albo coś ale nie lubię drutowania ---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- trzeba uważać na bociany Wściekły bocian niszczy Niemcom auta. Dziurawi karoserie - Sfora Pewnie Mirek handlarz go wynajął żeby ściągnąć pare furek po "piniondzach" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 boseron dzięki za odwiedziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Przeca napisałem "gdyby" Może nawet i dało by się tam wsadzić jakiegoś ślimaka dedykowanego do Golfa albo coś ale nie lubię drutowania Jest ten spot jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 mówiłem o X3 ...... zapominamy a przynajmniej o tym egzemplarzu A taki był ładny, amerykański, szkoda - fragment filmu Sami Swoi - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 mówiłem o X3 ...... zapominamy a przynajmniej o tym egzemplarzuA taki był ładny, amerykański, szkoda - fragment filmu Sami Swoi - YouTube kupił ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 mówiłem o X3 ...... zapominamy a przynajmniej o tym egzemplarzuA taki był ładny, amerykański, szkoda - fragment filmu Sami Swoi - YouTube kupił ktoś? NO Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 taa kolekcjonuje dresowozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi