Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki za spota

Paowie dzwonił do mnie kumpel że ma do sprzedania coś takiego, twierdzi ze nie jest bardzo strzelona pytanie ile by trzeba włożyć do tego ? do zobaczenia okolice Sandomierza

F.H.U. M-AUTO, Audi A6 Allroad okazja - otoMoto.pl

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Zdjęcia zrobione tak żeby było mało widać. 20dychy lekko w to wpakujesz

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 00:58 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

Chyba nawet więcej

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

dzięki za spota

Paowie dzwonił do mnie kumpel że ma do sprzedania coś takiego, twierdzi ze nie jest bardzo strzelona pytanie ile by trzeba włożyć do tego ? do zobaczenia okolice Sandomierza

Tak na powaznie czy zartujesz? Przeciez tam podłoga zmieta...20tys to tam wpadnie...

Podłoga, podłużnice, poduchy, deska, półos , kolektory,i co najgorsze pneumatyka

Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4

Tomku jak widzisz taka panamera z 3 litrowym dieslem to troszkę inna półka cenowa niz myślałeś chyba..:

Panamera - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Widzę, widzę… sam tematu nie śledziłem i nie wiedziałem, że w tym motorze są dopiero od 2 lat. A bratu, cóż… na konto nie zaglądam, przekonamy się za rok jak mu idzie. ;)

jutro zadzwonie i zapytam szczegółowo, wywalił dzwona osobiscie to chyba wie jak bardzo....ale tezmi sie widzi ze 2 dyszki do wlozenia lekko

Łukasz ochłoń szkoda kasy na telefon Karol i Paweł ci z grubsza dobrze liczą dwie dyszki pęknie nawet nie wiesz na co ja to bym jeszcze lekko piątkę do tego dołożył. Widać że mocno w koło poszło (fela inna) i o podłogę się fest zaparło więc tak w ciemno to tak ćwiara jak ta X3 a jak jeszcze motor ma uwalony kolektor jak u Karola to ........ kupisz i będziesz kwartał składał do kupy.

Redjasper nie dziękuj tylko na przyszłość zabieraj się do roboty z tym co trzeba. Jak zauważyłeś audi nie lubi drucików na pętelkę. Jakbyś miał to co trzeba to byś się już cieszył manetką i nie było by stresa. :wink:

A czemu nie kupiłeś koniec końców tej x3?

A czemu nie kupiłeś koniec końców tej x3?

było być a nie wcierać wosk w rame bajka

dzięki za spota

ona moze byc takze po zalaniu pozatym jest z wloch wiec mozliwe iz przed wypadkiem byla juz cala malowana

Łukasz ochłoń szkoda kasy na telefon Karol i Paweł ci z grubsza dobrze liczą dwie dyszki pęknie nawet nie wiesz na co ja to bym jeszcze lekko piątkę do tego dołożył. Widać że mocno w koło poszło (fela inna) i o podłogę się fest zaparło więc tak w ciemno to tak ćwiara jak ta X3 a jak jeszcze motor ma uwalony kolektor jak u Karola to ........ kupisz i będziesz kwartał składał do kupy.

Redjasper nie dziękuj tylko na przyszłość zabieraj się do roboty z tym co trzeba. Jak zauważyłeś audi nie lubi drucików na pętelkę. Jakbyś miał to co trzeba to byś się już cieszył manetką i nie było by stresa. :wink:

To samo miałem pisać. Ćwiartka do słupka między drzwiami. Cena takiego "bezwypadkowego" to jakieś 80tyś na bidę...

więc ćwiara + pneu + robota... ja liczę na jakieś 30tyś minimum

PS> kto da więcej? :naughty:

powitać z rana... :) mój fenomenalny fis pokazał mi spaloną żarówkę -d razu jak ruszyłem wczoraj :) left rear light - dzisiaj sprawdziłem i wszystkie są - przynajmniej z tyłu, bagażnik też...

przypominam, że jest to wersja amerykańska i tylne światła były najprawdopodobniej wymieniane - kwestia ustawień na komputerze?

czy vag pokaże konkretną żarówkę?

To samo miałem pisać. Ćwiartka do słupka między drzwiami. Cena takiego "bezwypadkowego" to jakieś 80tyś na bidę...

więc ćwiara + pneu + robota... ja liczę na jakieś 30tyś minimum

PS> kto da więcej? :naughty:

odpowiednia kwota aby to dobrze zrobić no może 27 tyś :decayed:

dzięki za spota

boseron :facepalm:

z 30dychy myśle, że możesz dołożyć...

jutro zadzwonie i zapytam szczegółowo, wywalił dzwona osobiscie to chyba wie jak bardzo....ale tezmi sie widzi ze 2 dyszki do wlozenia lekko

Koło to tylko pewnie tak przystawione do zdjęcia bo zawiechy przy takim strzale (praktycznie w samo koło ) na pewno nie ma :kox:

Oprócz tego to tak jak reszta pisze cała ćwiartka do wymiany:kwasny: Myślę ze nawet 20 tys mogło by braknąć. Sama konsola poduszki pasy + przód do tego to koszt ok 14tys a gdzie reszta gratów i robota :whistling:

Cześć

Ale myślę że jak ktoś szuka takiego autka i ma na wydanie 60k to można się zastanowić a ze ja mam tylko 45 to zapominam

Ponieważ poprzednie edycje Zlotu nie przyniosły ofiar w ludziach ani samochodach, mam zaszczyt zaprosić wasze Kochane Mordki na 4 edycje Zlotu Południe!!!!26-28 Lipca

Będzie to trzydniowa forma zlotu tzn. piątek ok 16.00 spotykamy się na Bora, o 17.00 lecimy na Kryspinów grill, zostajemy na cala sobotę, Niedziela to czas na regeneracje sił icon_wink.gif

zlot Audi 80 90 i innych

jak by ktoś chciał jechać info

Cześć

Ale myślę że jak ktoś szuka takiego autka i ma na wydanie 60k to można się zastanowić a ze ja mam tylko 45 to zapominam

Boseron kwota troszkę wyższa, ale możesz rzucić okiem

AUDI A6 2.7TDI S-LINE AVANT FULL OPCJA!!!!!!!!!!!! (3381436043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.