Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to widzisz sam się prosisz o kolejne nieprzyjemności :whistling:

miodzio ale przecież czekam cały czas na info od pzu bo we czwartek 1,5 tygodnia temu był u mnie rzeczoznawca, przysłał mi kosztorys i mam dostać info od pzu czy mają mi wypłacić czy chce zgłosić się do zakładu wymienić szybę, zadzwonię dzisiaj do nich bo ile to może trwać..

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

:grin:

Nie śmiej się bo to jest tragiczne :grin:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no to widzisz sam się prosisz o kolejne nieprzyjemności :whistling:

miodzio ale przecież czekam cały czas na info od pzu bo we czwartek 1,5 tygodnia temu był u mnie rzeczoznawca, przysłał mi kosztorys i mam dostać info od pzu czy mają mi wypłacić czy chce zgłosić się do zakładu wymienić szybę, zadzwonię dzisiaj do nich bo ile to może trwać..

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

:grin:

Nie śmiej się bo to jest tragiczne :grin:

Dziwnie działa to PZU. Ja raz jeszcze w A3 zgłaszałem szkodę z ubezpieczenia szyb w Hestii. Zgłoszenie było robione w czwartek, oględziny w serwisie szyb miały miejsce w piątek i od razu szyba została wymieniona na nową.

BTW :hi:

Opublikowano

Dobry dzień :hi::JC_fan:

Opublikowano
Opublikowano

Co tam błotnik , trzeba jechać i zobaczyć , co za problem jesli był tylko błotnik wymieniony ? Normalna rzecz :whistling:

Opublikowano

:polew:

potrzebuje zakupić taki spray gdzie w krk dostanę cosik takiego?

3366832658

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że taką apteczkę za granicą możesz sobie wsadzić... :whistling: i i tak pokuta będzie :decayed:

Opublikowano

Why?

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Bo:eusathink:

Opublikowano

Bo w Unii Europejskiej przyjęto, że apteczka musi być odpowiednio wyposażona w oparciu o normę DIN13164. W Niemczech za np. brak nożyczek w apteczce możesz przyrobić mandacik jeśli trafisz na strasznego trepa.

Opublikowano
Kolejna kontrola jak wracałem teraz z Wieliczki i 100zł w plecy..

Przez te 3 miesiące miałem tyle kontroli w tym dresowozie co przez 7 lat w B5.

Buehehe !

Opublikowano

No i kupiłem x3 i powiem Wam wrażenia z jazdy i komfort super, a4 moja była to zupełnie inna jazda twardo, tu jest przestronnie, wygodnie i miło, jestem mega zadowolony, silnik 3.0 d 250km daje rade i frajdę, spalanie miłe zaskoczenie trasa 120-180 km/h wynik 8.7 miasto 9.2

Opublikowano
No i kupiłem x3 i powiem Wam wrażenia z jazdy i komfort super, a4 moja była to zupełnie inna jazda twardo, tu jest przestronnie, wygodnie i miło, jestem mega zadowolony, silnik 3.0 d 250km daje rade i frajdę, spalanie miłe zaskoczenie trasa 120-180 km/h wynik 8.7 miasto 9.2

No to brawo masz z głowy:thumbup1:

Opublikowano

no to eleganckoooo. przewieziesz mnie no nie :naughty:

Opublikowano

No to z Pablem możecie jeszcze sobie kupić po dresie :decayed:, a tak serio to fajne autko i gratuluje a ta X3 nie ma chipa bo napewno z tego co wiem to były 184KM i potem miały 204KM i najmocniejsze chyba mialy 286 KM z tego co pamietam a tak to btw :hi:z wieczora

Opublikowano

jednak Ją kupiłeś ? :wink:

Opublikowano

Boseron gratki zakupu będziemy testować na spocie :decayed: