Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koncert zmiazdzyl mi system głównie pod względem technologii i tego jakie łby musiały go opracować. Generalnie kozackie show.

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------

Wąski mogę podjechać po 11 po gruche?

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

grucha czeka :decayed:

Opublikowano

siemka ,

No i Audica w ASO zobaczymy co jest powodem dziwnych dzwięków :wink: ( turbo czy nieszczelności )

Opublikowano

Dzięki wszystkim za wskazówki na pewno się przydadzą:hi: być może do zobaczenia w weekend:wink:

Opublikowano
Czasem dają dużo do myślenia takie filmy..

no że lepiej nie wychodzić z domu

takiego cię nie znałem dżygit jesteś

Opublikowano

Trzech facetów kawał życia zbierało na wyjazd do Kenii. Jedli suchy chleb, popijając wodą, w końcu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi:

- Może napijemy się wódeczki?

Drugi:

- No raczej!

Trzeci się wkurzył:

- To ja pół życia prawie nic nie jem, nie piję, oszczędzam, żebyśmy wyjechali... Zbieram na to, żebym mógł sobie pozwolić na zwiedzanie, na wycieczki... A wy wydajecie na wódkę?? pier**lę! - i obrażony poszedł spać.

Dwóch wiec poszło, kupiło 2 flaszki, opili się zdrowo i wrócili do domu.

Rano wstają, patrzą, a obrażalskiego nie ma. Wychodzą przed kwaterę... a tam leży krokodyl - wielki, tłusty krokodyl z otwartą paszczą! A z tej paszczy wystaje głowa tego trzeciego... Stoją tacy jeszcze pozamiatani i jeden mówi:

- Na wódke k**wa sępił, a śpiworek od Lacoste.

Opublikowano
siemka ,

No i Audica w ASO zobaczymy co jest powodem dziwnych dzwięków :wink: ( turbo czy nieszczelności )

To przy okazji... :whistling:

Opublikowano

Panowie jutro odbieram auto, dobra wiadomość jest taka ze zapłacę za połowę remontu, postawił em sprawę na ostrzu noża

Opublikowano

To dobrze :)

Opublikowano

w krakowie sie mowi "na ostrzu maczety"...:wink:

Opublikowano
Panowie jutro odbieram auto, dobra wiadomość jest taka ze zapłacę za połowę remontu, postawił em sprawę na ostrzu noża

na jakiej podstawie tak?

Opublikowano

na jakiej podstawie tak?

na podstawie uroku osobistego i zdjęcia z Bukowiny na łóżku

Opublikowano

Panowie pomożecie w wyborze bo już mam cos niecoś ale nie wiem jak z tą mocą 190 km w seriii w A4B6 1.8 T w Q? co o nim sądzicie? Jakie sa wady i zalety w stosunku do 163 km? jest taka w pełnym pakiecie zew i wew s-line z DE z końca 03 roku i nie wiem... Bedzie VIN do ogarnięcia wieczorkiem za flache :D

Opublikowano

jeszcze napisz tego samego posta 18 razy w innych dzialach bo 4 razy to za malo

Opublikowano
Panowie pomożecie w wyborze bo już mam cos niecoś ale nie wiem jak z tą mocą 190 km w seriii w A4B6 1.8 T w Q? co o nim sądzicie? Jakie sa wady i zalety w stosunku do 163 km? jest taka w pełnym pakiecie zew i wew s-line z DE z końca 03 roku i nie wiem... Bedzie VIN do ogarnięcia wieczorkiem za flache :D

AVJ w B6 - 150KM

1x SMIC (intercooler w nadkolu po stronie kierowcy)

wtryski 0280156065 252 cc/min przy 3bar 12.0 ohm w A4 B6 z racji 4 barowego regualtora wychodzi ok 280cc

turbo k03-005 lub k03-029

Inny numer tarczy docisku sprzęgła niż w mocniejszych modelach (czyżby słabszy?)

BFB w B6 -163KM

wtryski 0280156065 252 cc/min przy 3bar 12.0 ohm w A4 B6 z racji 4 barowego regualtora wychodzi ok 280cc

turbo k03-005 lub k03-029

AMB (wersja tylko na USA) podniesiona moc softem względem BFB do 170KM

turbo k03-029 (baaardzo żadko k03-073)

BEX w B6 -190KM

2x SMIC ( w obydwu nadkolach są intercoolery)

wtryski 0280156061 289cc/min przy 3 bar 12.0 Ohm w A4 B6 z racji 4 barowego regualtora wychodzi ok 320cc

Inny numer dwumasu niż poprzednie modele

Wersja 180KM występowała w B5 - AJL

Różnice pomiędzy sprężarkami

K03-005 aka K03 Specs:

Compressor: 36/50

Turbine: 36/45

K03-029 aka K03S Specs:

Compressor:36/50

Turbine: 40/45

K04-015 Specs:

Compressor: 38/51

Turbine: 42/46

K03-073 Specs:

Compressor: 38/51

Turbine: 40/45

Opublikowano

:facepalm: ile razy jeszcze to gdzieś wrzucisz?

Opublikowano

czyli wydajniejszy cooler, wtryski, tylko wydech i można coś mocy podnieść zgadza sie? a jak ma się to do spalania? jakie jest Twoje zdanie o tym silniku? jak dostane foty to pokaże i sie zapytam czy warto, pomożecie :)?

Opublikowano

drugi cooler, wieksze wtryski i inna turbina - to jest najwazniejsze.

silnik za***isty wg mnie, ja lubie te jednostki. Spalanie raczej na podobnym poziomie we wszystkich modelach.

pewnie, ze mozna podniesc... na ile? ja bym poszalal i zrobil program na 195PS :wink:

Opublikowano

kup BMW :wink:

---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ----------

Obraz_005.jpg

fajny motorek klima ogrzewanie 1,8 litra :kox: tylko cena drama :facepalm:

Opublikowano

Carire napisałem Ci PW co i jak, będziesz miał wszystko wyjaśnione :wink:

---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

kup BMW :wink:

Kolega.