FANTOMAS Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A tak chciałem odwiedzić dziś Wąskiego ale nie było czym, przygoda Kur. a życia :/ Ramzes ślicznie Ci dziękuję bez Ciebie siedziałbym pewnie jeszcze na dworcu w tej jeban.j wsi, pomogles mi niesamowicie Co znowu skrzynia :eek:
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Fantomas (film 1964) ---------- Post dopisany at 02:29 ---------- Poprzedni post napisany at 01:38 ---------- Boseron co znów się stało??
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie wiem czy czasem nie było: Odważny gość
lennox Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 coś nie wierzę ze to ośka, nie wiem jakie by musiał mieć opony żeby z takich poślizgów wyjść na takin śniegu/lodzie.
miodzio Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 coś nie wierzę ze to ośka, nie wiem jakie by musiał mieć opony żeby z takich poślizgów wyjść na takin śniegu/lodzie. Opony z kolcami i nie ma problemu:wink:
boseron Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wyjechalem od mechesa i po 70 km znów kontrolka skrzyni, wiec powrót, wjazd na kanał okazało się że olej zdupcal bo albo uszczelka stara albo miska krzywa przy skrzyni, według mnie wyciek spowodował brak ciśnienia w skrzyni i wysrała się, dziwi mnie ze gość po remoncie założył stara uszczelke, ręce opadają ---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- A mówiłem mu testuje pan to autko kilka dni nie 5 minut!
-RamzeS- Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 siema panowie boseron cała przyjemność po mojej stronie
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Czyli Kenya, ja chyba w takim razie sprzedam Betke, jakby ktoś był zainteresowany to na full wypasie, brakuje tylko d*py bo to sedan Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 I co? Sprzedajesz Betke? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
FANTOMAS Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wyjechalem od mechesa i po 70 km znów kontrolka skrzyni, wiec powrót, wjazd na kanał okazało się że olej zdupcal bo albo uszczelka stara albo miska krzywa przy skrzyni, według mnie wyciek spowodował brak ciśnienia w skrzyni i wysrała się, dziwi mnie ze gość po remoncie założył stara uszczelke, ręce opadają---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- A mówiłem mu testuje pan to autko kilka dni nie 5 minut! Bo z tego co pamiętam to uszczelka tania nie jest. Ma aluminiowy rdzeń jak się ją nie delikatnie demontuje i nawet lekko zdeformuje to bezwzględny kosz jeśli się to robi fachowo to da razy drugi raz założyć bez problemu bo ma dobry silikon
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Masz jazdy z tym autem a raczej z tym mechanikiem
D4NTE Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siemka Jest juz na pokładzie s4 Look
ruks Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 MIŁEGO wybiera się ktoś ? Powrót do przeszłości ja sie zastanawiam mozliwe ze sie przejade ale nie wiem na 100%, Kompletny brak informacji którędy to jedzie
gruszka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie wiem czy czasem nie było:Odważny gość poczekaj do zimy to Cie przewioze ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- coś nie wierzę ze to ośka, nie wiem jakie by musiał mieć opony żeby z takich poślizgów wyjść na takin śniegu/lodzie. Ośka, a opony wystarcza zimowe
ozi_wells Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie wiem czy czasem nie było:Odważny gość poczekaj do zimy to Cie przewioze ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- coś nie wierzę ze to ośka, nie wiem jakie by musiał mieć opony żeby z takich poślizgów wyjść na takin śniegu/lodzie. Ośka, a opony wystarcza zimowe zapinasz kontre i dodajesz gazu....auto samo wyciąga, jak wyczujesz dobrze to zaden problem, a na sniegu jeszcze łatwiej bo na wyzszym biegu zrobisz tak samo nie trzeba miec nawet duzo mocy
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siemka Jest juz na pokładzie s4 Look http://img.tapatalk.com/d/13/08/24/a6y3umav.jpg NO I JEST jeszcze jeden plus zmiany....wypadły te LEDZIOCHY... ---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ---------- Nie wiem czy czasem nie było:Odważny gość poczekaj do zimy to Cie przewioze ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- coś nie wierzę ze to ośka, nie wiem jakie by musiał mieć opony żeby z takich poślizgów wyjść na takin śniegu/lodzie. Ośka, a opony wystarcza zimowe zapinasz kontre i dodajesz gazu....auto samo wyciąga, jak wyczujesz dobrze to zaden problem, a na sniegu jeszcze łatwiej bo na wyzszym biegu zrobisz tak samo nie trzeba miec nawet duzo mocy tyle to ja wiem...ale jest tam ujęcie jak smignął koło goscia z na przewciwka...generalnie odwazny typ
Krumak Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Witajcie! Jedno pytanko: czy jest sens i logika w wymianie zwykłego RNS-a na ledowego?? Czy poza lepszym wyświetlaczem i obsługą kart SDHC coś jeszcze różni obie jednostki?
ruks Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 zapinasz kontre i dodajesz gazu....auto samo wyciąga, jak wyczujesz dobrze to zaden problem, a na sniegu jeszcze łatwiej bo na wyzszym biegu zrobisz tak samo nie trzeba miec nawet duzo mocy Napęd nie wyciągą, tylko dodając gazu dociążamy tył co powoduje zwiększenie powierzchni styku opony z nawierzchnią i w konsekwencji opanowanie poślizgu nadsterownego. Doskonale widać byłoby to w FWD o dużej mocy gdzie dodanie gazu w poślizgu nadsterownym powoduje przejście w poślizg podsterowny. Poniekąd widać to tutaj: Mistrzowskie panowanie nad samochodem - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi