Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :hi:

Boseron :facepalm: miejmy nadzieje ze do 3 razy sztuka.

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak obserwuję z boku, więc oftopem zapytam, Boseron, Ty to auto do kowala z kamczatki oddajesz? no bo ileż można... bałbym się dać takiemu auto po tym co tu opisujesz kolejny już raz. :whistling:

Opublikowano

siema :hi:

To nie wina auta tylko widocznie mechanika, coś kombinuje chłop i myśli że znalazł ciemniaka któremu wciśnie kit.

Opublikowano

no ja wiem że mechanika, ale po co takiemu lamerowi dawać auto warte taką kasę?

Opublikowano
no ja wiem że mechanika, ale po co takiemu lamerowi dawać auto warte taką kasę?

Bo u niego jest na gwarancji, zresztą niech się Łukasz wypowie.

Opublikowano
W tym roku udało mi się wspiąć troszkę wyżej moim Audikiem. Cały dzień jazdy i zwiedzania Grossglockner Hochalpenstrasse w Alpach austriackich. Trasa zbudowana specjalnie w celach turystycznych w latach trzydziestych ubiegłego wieku. Liczy sobie ok. 40km.

http://s11.postimg.org/eexj080jj/119.jpg

http://s8.postimg.org/w4eq60im9/125.jpg

http://s16.postimg.org/mljor0li9/144.jpg

http://s11.postimg.org/di9xtozi7/107.jpg

Goldfingera tam kręcili :gicior: zazdroszczę, jedna z kilku moich podróży-marzeń :slina:

Muszę zaatakować przełęcz Stelvio, ale nie wiem czy w tym roku jeszcze mi się uda. W tamtym roku spóźniłem się kilka dni i nie wjechałem...

Opublikowano

Siema :hi: pozdro z sanoka :wink:

Opublikowano
k**wa wracam busem :-(

j**any oszust! Po 20 km znów błąd skrzyni, gość stwierdził że całą skrzynie wymieni ale na moje oko konwerter padł bo slizga jak mocniej dodam gazu, auto zostaje, skirwiel twierdził ze przejechał 200 km i miód malina ja tylko 15 km i zonk!

Czemu Ty zawsze trafiasz na takich ludzi ?

Opublikowano

To ta z anglika

Tyś jest z Anglika :)

tiaaa......weś se kup lepiej wózek :decayed:

Opublikowano

Fanotmas litre juz masz dla mnie ? ( za te xenony ) :decayed:

Opublikowano
Fanotmas litre juz masz dla mnie ? ( za te xenony ) :decayed:

no to wbijaj z litrem swoim za te płytki to się wymienimy chociaż nie pamiętam żebym się z toba zakładał o jakieś xenony

Opublikowano

Panowie auto jest u chłopa poniekąd z przymusu bo gwarancja naprawy jest od niego, u innego 5 koła nie moje a ten walczy za tysiąca wiec teraz ma wsadzić drugą skrzynie, zobaczymy, ja stawiam na konwerter lub tarczki nic innego,

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

Szkoda tylko mojego czasu bo za kurs kasę oddał, zastanawiam się czy auta nie oddać tylko chłop się wykreca wiec Policja i Sąd a to czas zobaczę

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

Joł zły Demonie :-)

Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Panowie auto jest u chłopa poniekąd z przymusu bo gwarancja naprawy jest od niego, u innego 5 koła nie moje a ten walczy za tysiąca wiec teraz ma wsadzić drugą skrzynie, zobaczymy, ja stawiam na konwerter lub tarczki nic innego,

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

Szkoda tylko mojego czasu bo za kurs kasę oddał, zastanawiam się czy auta nie oddać tylko chłop się wykreca wiec Policja i Sąd a to czas zobaczę

A to u niego kupiłeś? Kto Ci przyjmie auto po zakupie?

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

Co to za chłop ? adres ?

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:11 ----------

Sedan a avant sie nie rózni jedynie na oparciu masz dwie małe szyny do montażu rolety

ok:wink:

Opublikowano

Robert adres Ci nic nie da, to zadupie za kielcami wioska Baczyna

Opublikowano

a to nie z tamtych rejonów nie znam nikogo :wink:

Opublikowano
Robert adres Ci nic nie da, to zadupie za kielcami wioska Baczyna

kup maczetę to ponoć pomaga w negocjacjach