boseron Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mój Syn był w Barcelonie i ma zdjęcie z samym Messim ---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- Był na meczu z Lewante wygranym przez Barce 7:0 ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Na wszystkim kasę czepią
Radekst Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Robert adres Ci nic nie da, to zadupie za kielcami wioska Baczyna kup maczetę to ponoć pomaga w negocjacjach nawet kupowac nie musi, zapewne maczet maja pod dostatkiem
PABLO Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Był na meczu z Lewante wygranym przez Barce 7:0 Co oni tak dziwnie wyszli na tym zdjęciu jak by ich ktoś wkleił Skojarzyło mi się z tą fotką
FANTOMAS Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 a ja np wczoraj z nudów się tutaj rajdnołem ---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- a przed wczoraj tu byłem i Tony Halik był też
werbel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dobra Panowie, Jak się zabrać za wymianę rozrządu w 3.0TDi? Wojtek z COMPSportu podrzucił mi kogoś od Bełtwoskiego co ponoć dobrze ogarnia. Jakiś*inny kontakt/pro tip?
PABLO Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 FANTOMAS coś ty zrobił, rozumiem dresowóz ale żeby skode sobie wydziargać
KERCZI Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dobra Panowie,Jak się zabrać za wymianę rozrządu w 3.0TDi? Wojtek z COMPSportu podrzucił mi kogoś od Bełtwoskiego co ponoć dobrze ogarnia. Jakiś*inny kontakt/pro tip? Przygotuj sobie 7000zl i wtedy mogę Cię umówić z Mariuszem z Mierzei Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2
Krumak Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Pozdrowienia z Teneryfy Gdyby ktoś z Was chciał to mogę przywieźć oryginalne perfumy w dobrych cenach
gruszka Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- Wreszcie moge zatankowac za jakas normalna cene. moj nowy woz miazdzy
PABLO Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Też mam takie liczby jak tankuje w dresowozie ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Co za mecz
OGr Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Właśnie przełączyłem i widziałem ostatniego gola ;-)
KERCZI Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Może na chwile jak będę wracał z Cieszyna... Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Karol bedzisz jutro na myjni? TYLKO wody nie ma ---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- Dobra Panowie,Jak się zabrać za wymianę rozrządu w 3.0TDi? Wojtek z COMPSportu podrzucił mi kogoś od Bełtwoskiego co ponoć dobrze ogarnia. Jakiś*inny kontakt/pro tip? Przygotuj sobie 7000zl i wtedy mogę Cię umówić z Mariuszem z Mierzei Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 no może część coś taniej załatwimy
boseron Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Pozdrowienia z Teneryfy Gdyby ktoś z Was chciał to mogę przywieźć oryginalne perfumy w dobrych cenach s Byłem 2 lata temu w Playa de Americas i drugi tydzień w Lost Christianos, polecam zwiedzić Wulkan i wyjechać na Maske , oraz odwiedzić Loro Park i Siam Park rewelacja , a na perfumerie uważaj bo 70 % właściceli to Turcy którzy sprzedają podróby , rozmawiałem tam z Polką która własnie w takiej perfumerii pracowała. Teneryfa bajka super klimat ani nie za gorąco ani za zimno, nie wiedzą co to kaloryfer no i ceny hoteli powalają, niskie ceny , jak sie załatwi przelot w dobrej cenie to wakacje super za psie pieniądze, ja płaciłem za tygodniowy nocleg w hotelu 3 gwiazdkowym za 4 osobowy pokój 1200 zł i warunki nie jak w Egipcie ze musi być 5 gwiazdek, tam 2 wystarczają i jest komofort ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Udanego wypoczynku ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ---------- Panowie zastanawiam sie czy nie zabrać mojego auta od tego "magika" i zawieź do kogoś kto ma pojęcie na ten temat zapłacić 3-4 koła i mieć gwarancje rozruchową na rok czasu , szkoda kasy ale jak mam sie bujać i tyle czasu bez auta to mnie krew zalewa .....
Rekomendowane odpowiedzi