Tukan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sokół wielkie dzięki :notworthy: Ty wiesz za co ale to jednak nie to mówiłem Ci że dziewczyny są lepsze :decayed: Ty sobie zobacz Trzeniu podpis To Kamil??
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sokół wielkie dzięki :notworthy: Ty wiesz za co ale to jednak nie to mówiłem Ci że dziewczyny są lepsze :decayed: Ty sobie zobacz Trzeniu podpis To Kamil?? a mówił że nie nosi stringów
Młody Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sokół wielkie dzięki :notworthy: Ty wiesz za co ale to jednak nie to mówiłem Ci że dziewczyny są lepsze :decayed: Ty sobie zobacz Trzeniu podpis To Kamil?? Jak wpadnę w niedizelę na spota do krk to nauczę Cię latać Tukan z galerji Ciebie Trzeniu też :th:
Tukan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sokół wielkie dzięki :notworthy: Ty wiesz za co ale to jednak nie to mówiłem Ci że dziewczyny są lepsze :decayed: Ty sobie zobacz Trzeniu podpis To Kamil?? Jak wpadnę w niedizelę na spota do krk to nauczę Cię latać Tukan z galerji Specjalnie dla ciebie nie przyjade w ta niedziele :gwizdanie:
Młody Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sokół wielkie dzięki :notworthy: Ty wiesz za co ale to jednak nie to mówiłem Ci że dziewczyny są lepsze :decayed: Ty sobie zobacz Trzeniu podpis To Kamil?? Jak wpadnę w niedizelę na spota do krk to nauczę Cię latać Tukan z galerji Specjalnie dla ciebie nie przyjade w ta niedziele :gwizdanie: Strachem powiało
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Aloha Paniska, poczytałem Wasze wypociny i jak zwykle :gwizdanie: _________________________________________________ Więc pytanie do mobilków: radyjko to jasna sprawa i wiem jakie zakupić :?: A jaką antenkę do niego polecacie :?:
Tukan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sokół wielkie dzięki :notworthy: Ty wiesz za co ale to jednak nie to mówiłem Ci że dziewczyny są lepsze :decayed: Ty sobie zobacz Trzeniu podpis To Kamil?? Jak wpadnę w niedizelę na spota do krk to nauczę Cię latać Tukan z galerji Specjalnie dla ciebie nie przyjade w ta niedziele :gwizdanie: Strachem powiało Nie poprostu to był joke bo na spotach jestem bardzo rzadko
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Aloha Paniska, poczytałem Wasze wypociny i jak zwykle :gwizdanie: _________________________________________________ Więc pytanie do mobilków: radyjko to jasna sprawa i wiem jakie zakupić :?: A jaką antenkę do niego polecacie :?: użyj funkcji nie spamuj :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 _________________________________________________ Więc pytanie do mobilków: radyjko to jasna sprawa i wiem jakie zakupić :?: A jaką antenkę do niego polecacie :?: Jaka długosc?? [br]Dopisany: Czerwiec 11, 2008, 09:07:09 _________________________________________________http://www.allegro.pl/item378023232_antena_cb_president_florida_faktura.html http://www.allegro.pl/item378017747_antena_cb_president_georgia_faktura.html
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 _________________________________________________ Więc pytanie do mobilków: radyjko to jasna sprawa i wiem jakie zakupić :?: A jaką antenkę do niego polecacie :?: Jaka długosc?? [br]Dopisany: Czerwiec 11, 2008, 09:07:09 Ale zadajesz pytania... Ma być dobra :th: ale bez przesady z długością
Tukan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ale zadajesz pytania... Ma być dobra :th: ale bez przesady z długością :wink4 Poczytaj sobie na stronach z Cb radiami
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ale zadajesz pytania... Ma być dobra :th: ale bez przesady z długością :wink4 Poczytaj sobie na stronach z Cb radiami No to mi doradziłeś :gupek2:
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 To która lepsza :?: Mam teraz tą dłuższą i radyjko cobrę i jakoś średnio to hula...
Tukan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 To która lepsza :?: Mam teraz tą dłuższą i radyjko cobrę i jakoś średnio to hula... Cuber,Trzeniu,Tru maja ta mala wiec ich zapytaj ewentualnie pozycz i zobacz jak smiga,ja mam ta floride i jak dla mnie elegancka a radio mam TTI wiec nic nadzwyczajnego,zalezy czy chcesz antene np na 1,5m jesli tak to mozesz kupic sobie ML145 na magnesie,a te co podalem to sa takie bardziej antymiskowe i mniej rzucajace sie w oczy niz bat na 1,5m Ale zas 1,5m sciaga duzo lepiej,sam musisz wybrac co chcesz
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 To która lepsza :?: Mam teraz tą dłuższą i radyjko cobrę i jakoś średnio to hula... Cuber,Trzeniu,Tru maja ta mala wiec ich zapytaj Przecież pytam
Tukan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 To która lepsza :?: Mam teraz tą dłuższą i radyjko cobrę i jakoś średnio to hula... Cuber,Trzeniu,Tru maja ta mala wiec ich zapytaj Przecież pytam Brak odp= olali cie
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 To która lepsza :?: Mam teraz tą dłuższą i radyjko cobrę i jakoś średnio to hula... Cuber,Trzeniu,Tru maja ta mala wiec ich zapytaj Przecież pytam Brak odp= olali cie Koledzy :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jarek bierz małą I to jest argument :th:
Rekomendowane odpowiedzi