boseron Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Nex prześlij to pismo w większej rozdzielczości bo na telefonie jak powiększam to mam zamazane i nie da się odczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 boseron, masz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Boseron wystarczy kliknąć i się otwiera w nowym oknie w dobrej rozdzielczości, przynajmniej u mnie na telefonie tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ale jak byś był świadom, to nie trzeba GITD płacić nic (dobrze że udało się że anulowali).GITD przysyła Ci pismo gdzie masz do wyboru: Oświadczenie nr1 Jeżeli ja popełniłem wykroczenie Oświadczenie nr2 Wypełnia właściciel i wskazuje komu powierzył jazd Oświadczenie nr3 Wypełnia właściciel i nie wskazuje komu powierzył auto - za to mandat 400/500zł (już nie pamiętam ile dokładnie) bez punktów Straszą że do 7 dni od otrzymania tego pisma musisz je odesłać z którąś z opcji, inaczej sprawę skierują do sądu. Olewasz ich pismo i przed upływem 7 dni wysyłasz poleconym takie coś: http://s14.postimg.org/3xz87aszh/gitd.jpg W tym momencie masz ich z głowy i twój mandat wyrzucają do kosza. Cwaniaki nie wysyłają zdjęć bo jak byś nie wiedział to co do miejsca ustawienia fotoradaru są duże obłoszczenia w ich instrukcji. Np nie może być w ich polu widzenia żaden element metalowy typu ogrodzenie, znak, reklama itp. Pooglądaj filmy użytkownika TVBigos na yt to zobaczysz. Ma ich bodajże koło 70, obejrzałem wszystkie. Kilka dni temu był nawet w programie UWAGA dobre bo w tym tygodniu też mnie jeb.. ale jechałem autem na Łotewskich tablicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 tyle ze to pismo jest dosc kiepsko napisane.. w przedostatnim Auto Swiecie wszystki drogi sa opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ważne że jest skuteczne bo chyba o to w tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ruks jak uczysz jeździć kierowców:question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 czesc, i tak po powrocie z IAA małe podsumowanie : 1. za 3-4 lata bedziemy jeździć autami elektrycznymi ( BMW i3/i8) 2. AUDI - źle oceniło zainteresowanie swoimi produktami ( kolejka 20 minut do hali AUDI a wśrodku ścisk jak cholera) 3. MERCEDES - jego stoisko na IAA skasowało wszystkie inne ( walke nawiązało jedynie BMW) 3. bardzo ciekawe samochody wyjadą na ulicę za rok-dwa ( prototypy Monza, Caktus, Quattro, Tesla, Volvo, Alfa 4C, LF-NX) kilka fotek : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ruks jak uczysz jeździć kierowców:question: Zawsze mówię że ma być głęboki i dynamiczny ale płynny skręt to mało kto słucha ---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- czesc,i tak po powrocie z IAA małe podsumowanie : 1. za 3-4 lata bedziemy jeździć autami elektrycznymi ( BMW i3/i8) W naszych realiach chyba za 13-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jako że ostatnio BMW w modzie to tutaj całkiem przyjemny szpej polecam... BMW E91 320D PANORAMA BIXENON SKÓRA 177KM JAK NOWA (3571265659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Chyba że ktos woli pływającego Francuza: PEUGEOT 407 SW 2.0 HDI BEZWYPADEK OKAZJA KRAKÓW (3571400842) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Za nami przed premierowa partia z Boseronem w Dzięki Gra dużo bardziej realna i będzie trudniej strzelić bramkę, grafika na duży +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Felaski Touareg, Q7 i inne duże gady: FELGI Z OPONAMI DO AUDI Q7 VW TOUAREG 20CALI IDEAŁ (3571460657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Pablo dzięki za fifke 2014 wymiata, poprawiona jeszcze bardziej kot.... Panowie chyba mam problem bo dziś sie zorientowałem ze w moich felgach są śruby zabezpieczające a nie mam do nich końcówki na klucz dostane gdzieś taką , może jest jakiś sklep gdzie dobiore samą końcówke ? moze i miałem w komplecie ale gdzies posiałem nie pamiętam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 raczej nie dobierzesz zabezpieczenia... :/ - rozwiercenie srub Ci zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 przypomniałem sobie ze miałem końcówke bo przecież mechanik w krakowie ściągał koła raz..... skleroza nie boli moze u niego została coś takiego jak ta, albo schowałem i nie pamiętam gdzie ŚRUBY ZABEZPIECZAJĄCE BMW E36 E46 E39 KOMPLET (3499202946) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 no tak, ale to ze do bmw to o niczym nie swiadczy...one sa wszystkie bardzo podobne ale roznia sie ciutke od siebie...gdyby to bylo takie proste to złodziej by mial do bmw do audi i jeszcze kilka innych i po problemie...zawszed pomimo wzorow koncowki sie troche roznia np. o pol milimetra a juz jej nie wsadzisz....trafic na identyczna jak Twoja = prawie niemozliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witojcie Jak by ktoś coś to, jest godne uwagi autko (VW Passat B5) do sprzedania mojego znajomego, bardzo zadbane i serwisowane więcej info pod linkiem Okazja! VW Passat B5 Salon PL 145 000 km (3567820993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 07:46 ---------- Poprzedni post napisany at 07:43 ---------- Za nami przed premierowa partia z Boseronem w http://img.fastshell.pl/images/fifax.jpg Dzięki Gra dużo bardziej realna i będzie trudniej strzelić bramkę, grafika na duży +. Ja zamówiłem przedpremierowo ori i czekam do końca tygodnia piraty wstrętne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Siemka Pany Jak by ktoś coś to, jest godne uwagi autko (VW Passat B5) do sprzedania mojego znajomego, bardzo zadbane i serwisowane więcej info pod linkiem Okazja! VW Passat B5 Salon PL 145 000 km (3567820993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mój znajomy też ma Paska tyle że troszkę młodszy i większy wypasik. Auto ma od prawie 6 lat. Naprawdę zadbana sztuka. Możliwość negocjacji (jak bym się uparł to do może 20tyś zejdzie ) Volkswagen Passat 1.9 TDI Trendline ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ---------- Aaaa... ten Pasek ma chyba wszystko z co mogły mieć tamte roczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Panowie szukam autka do 8 tyś tylko musi mieć cztery furtki może ktoś gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 przypomniałem sobie ze miałem końcówke bo przecież mechanik w krakowie ściągał koła raz..... skleroza nie boli moze u niego została coś takiego jak ta, albo schowałem i nie pamiętam gdzie ŚRUBY ZABEZPIECZAJĄCE BMW E36 E46 E39 KOMPLET (3499202946) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zaglądnij w otwór śruby. Jeśli to ori BMW to zobaczysz dwie cyfry. Jedziesz do Aso dla bauer-ów podajesz te cyfry i zamawiają ci odpowiednią końcówkę. Nie drogi temat kolega zamawiał do rorzutnika gnoju kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi