KERCZI Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 przypomniałem sobie ze miałem końcówke bo przecież mechanik w krakowie ściągał koła raz..... skleroza nie boli moze u niego została coś takiego jak ta, albo schowałem i nie pamiętam gdzie ŚRUBY ZABEZPIECZAJĄCE BMW E36 E46 E39 KOMPLET (3499202946) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zaglądnij w otwór śruby. Jeśli to ori BMW to zobaczysz dwie cyfry. Jedziesz do Aso dla bauer-ów podajesz te cyfry i zamawiają ci odpowiednią końcówkę. Nie drogi temat kolega zamawiał do rorzutnika gnoju kiedyś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Szukanie końcówki ciąg dalszy, zastanawiam się czy dobre stacje wulkanizacyjne nie potrafili by odkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Szukanie końcówki ciąg dalszy, zastanawiam się czy dobre stacje wulkanizacyjne nie potrafili by odkręcić TAK tylko uszkodzą Ci śrubę .Dlaczego nie podjedziesz do BMW i nie zamówisz tak jak Ci proponował nasz profesor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odkrecone a śruby poszły w kosz i święty spokój hehe, magik dał radę wbił trzpien swój na hama i poszło ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- Dante czyli jednak nie kupujesz paska ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- Dziś już nie kradną felg przynajmniej nie takich jak ja mam a przynajmniej mam spokój a śruby nadają się do użytku jak się końcówka znajdzie a zapewne tak będzie to zobaczymy może założę jeszcze Aha Dziękuję wszystkim za pomoc, Profesorze Tomku Tobie w szczególności ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Panowie poszukuje chetnego do pracy w godzinach 5-10 na dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Od kiedy jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 O to nie dam rady tak szybko urlopu dostać :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Mam nadzieję że odbudują: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 zapewne tak mają dość czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Volkswagen Passat 1.9 TDI Trendline ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ---------- Aaaa... ten Pasek ma chyba wszystko z co mogły mieć tamte roczniki. do wszystkiego brak mu: -podgrzewanej przedniej szyby -bixenona + spryski -skórzanych wentylowanych foteli -podgrzewanej tylnej kanapy -listew zderzaków i bocznych chromowanych -składanych elektrycznie lusterek -podświetlanych kratek nawiewu -podgrzewanych spryskiwaczy Aaaa i ten model nie ma 8 poduszek tylko 6 bo 8 to ma napisów airbag, ale to ktoś mógł nie wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 jest nasz specjalista od B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 :naughty: wpadnę na myjnie jak dostarczą miernik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Volkswagen Passat 1.9 TDI Trendline ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ---------- Aaaa... ten Pasek ma chyba wszystko z co mogły mieć tamte roczniki. do wszystkiego brak mu: -podgrzewanej przedniej szyby -bixenona + spryski -skórzanych wentylowanych foteli -podgrzewanej tylnej kanapy -listew zderzaków i bocznych chromowanych -składanych elektrycznie lusterek -podświetlanych kratek nawiewu -podgrzewanych spryskiwaczy Aaaa i ten model nie ma 8 poduszek tylko 6 bo 8 to ma napisów airbag, ale to ktoś mógł nie wiedzieć Ojtam ojtam... Napisałem "chyba", po drugie to trendline a nie highline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 nie no luz, napisałem tylko co ma pełen wypas . A wersja nie ma nic do wyposażenia bo zależy co kto domówił przy zamawianiu w salonie. Ja też mam trendlina, a wyposażenie sporo sie różni ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- no i pełen wypas ma jeszcze 4 buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 i mamy kolejny tor na Rybitwach Nowoczesny ogrzewany zimą halowy tor gokartowy GoKarting Krakow. Najlepszy nowy tor w Krakowie. Pyszna gorąca pizza, zapiekanki i mnóstwo rajdowych emocji. Świetna zabawa dla entuzjastów sportów motorowych, gokarty dla dzieci oraz dorosłych. Organizu a jeszcze jeden czeka na otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ponoć wypas ten tor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 :naughty: wpadnę na myjnie jak dostarczą miernik Jak fantowskiego nie będzie do 18:00 w domu to podrzucę miernik na myjkę bo pracuje i nie dam rady na spota zajechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi