FANTOMAS Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Pany ms cos wspólnego olej hydrauliczny ze wspomagania ze skrzynią automatyczną? Jeżeli tak to ubylo mi chyba trochę płynu, jaki zalać, dolać do bmw, słychać wspomaganie na zimnym silniku przy skrecie, słyszałem że jak się skrzynie naprawia to potem trzeba wymienić olej hydrauliczny, Fantomas? nie ma nic wspólnego , to całkowicie oddzielne układy jeśli ubyło ci go teraz po tej naprawie to znaczy że masz gdzieś wyciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Michail, boseron i ramzes dzięki za mini spota w pracy ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- Jak by ktoś coś gdzieś tamtego http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/zawieszenie-gwintowane-fk-a4-s4-v6-quattro-gwint-288889/#post3818041 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Michail, boseron i ramzes dzięki za mini spota w pracy ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- Jak by ktoś coś gdzieś tamtego http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/zawieszenie-gwintowane-fk-a4-s4-v6-quattro-gwint-288889/#post3818041 też dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Michail, boseron i ramzes dzięki za mini spota w pracy ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- Jak by ktoś coś gdzieś tamtego http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/zawieszenie-gwintowane-fk-a4-s4-v6-quattro-gwint-288889/#post3818041 dzieki dzieki tez pablo pamietaj o programie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 wieczor Ktory z Panow ma do odstapienia jakies TV tylko i wylacznie do PS3 37" i wiecej do 1500zl? Bez 3d i innych wygibasow ;] Do zobaczenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Panowie jutro u Kuby jest Leszek Balcerowicz i Pablo... Oglądać... Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 ma ktoś odbiornik GPS na USB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 siema panowie dzisiaj spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jak mnie w robocie nie wykończą to wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 KERCZI... Masz dla mnie jakieś wieści?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bry wszystkim,dziś podobno ma być ok 18 stopni:) świetnie się zapowiada spocik, do zobaczyska wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 KERCZI... Masz dla mnie jakieś wieści?? Podobno dzisiaj odbiera BMW ale narazie walczymy z Teściowa :-) Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 KERCZI... Masz dla mnie jakieś wieści?? tak ma nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja tez będę dzisiaj na Spocie Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja tez będę dzisiaj na Spocie Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free po co się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Pablo jak tam bejca już wiesz czemu z niej tak waliło jak koniowi z pupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A moja bunia została oddana do mechanika, a więc turbina regeneracja bo swistało, nowy intetcooler bo nieszczelny, nowa półoś lewy przód i regeneracja układu kierowniczego bo cieklo, nawet nie chce wiedzieć ile zapłacę ale już trzeba będzie jeździć autem dłużej jak wszystko zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 czyli jak zawsze...co tanie to drogie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 czyli jak zawsze...co tanie to drogie... Karol znalazłeś fejsa w skarbczyku ? jeśli tak to przywieź wieczorem ponawiam pytanie o tego GPS-a na USB jeśli ktoś ma i mógłby go wziąć wieczorem chcę coś przetestować na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi