PABLO Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Pablo dlaczego nie chwaliles sie ze jutro jestes u Kuby?? Bo za dużo mi zapłacili i miałem nie mówić. ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- Dzięki za spota, frekwencja Nawet panowie niebieską Kia byli gościnnie na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ogladacie Pabla??? no nie mowcie ze nie jest identyczny z wygladu i zachowania i nawet tak samo sie smieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dzieki za spota Sent from my Voyager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ogladacie Pabla??? no nie mowcie ze nie jest identyczny z wygladu i zachowania i nawet tak samo sie smieje... Chcesz autograf? ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- "Kocham Cię jak brata młodszego i niepełnosprawnego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ogladacie Pabla??? no nie mowcie ze nie jest identyczny z wygladu i zachowania i nawet tak samo sie smieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dzieki wszystkim za spota:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dzięki wszystkim za spota, dziś było zajebiś..e:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 AUDI S8 A8 5.2 V10 450 ps TOP MAMED CHALIDOW (3605935712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 AUDI S8 A8 5.2 V10 450 ps TOP MAMED CHALIDOW (3605935712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i weź się mu upomnij po zakupie że Ci skrzynia padła (jak to rzeczywiście jego furacz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Szczególnie ze nie tak się pisze KHALIDOW Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Widziałem kiedyś w tv jak podjechał na trening taką srebrną A8 D3 ale raczej to nie była S8.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 jego jego SPORTFAN - opinie + emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ten silnik to padaczka rozpada się na potęgę poczytajcie kwestia czasu tam jest feler to bomba bo zakup tego silnika w uzywkach przez to jest przejebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Paweł no i w dodatku jest używany :-) Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 dzięki za spota boseron , dexter dzięki za urozmaicenie wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Paweł no i w dodatku jest używany :-) Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Ale jaki przebieg mały :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 no i zegarek ma sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Pablo nie wiem czy zauważyłeś ale tylko my opisujemy usterki bmw a co to kurva audi sie nie psuje to ja opiszę swoje.rozrząd ,pompa wody,alternator /łożyska/,mieszek na półosi,pasek klinowy,regulacja zapłonu,ubezpieczenie,drążki skrętne , no chyba tyle jak na stare B2 a miało być tak pięknie ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ---------- co Wy na to ? Abp Michalik: Wielu molestowań udałoby się uniknąć, gdyby relacje między rodzicami były zdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Powitać dzięki za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi