Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jakis h.owy poczatek tyg!!! 2,2 mam studniówke o 18 a od 16-20 mam zaliczenia na studiach a mam 70kilosow do domu!!!! :wallbash: I hate monday
rex Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 co wy sesje macie i sie uczycie ? Blisko, blisko Nauka na sesję od jutra, a dziś pisałem sobie zaległą pracę (4 godzinki). Sympatycznie
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 wróciłem własnie ze śląska mam dosc ale tylko dlatego ze jechałem z przyczpeką która ma 3,5 metra długosci jednym słowem kox na drodze , najdziwniejsze to ze mniej spaliłem jak jechałem z towarem niz na pusto...fakt na pusto to po 180km/h, nie wiedziałem tylko czemu mi pukali inni kierowcy jak ich wyprzedzałem po głowie..... :polew:
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 wróciłem własnie ze śląska mam dosc ale tylko dlatego ze jechałem z przyczpeką która ma 3,5 metra długosci jednym słowem kox na drodze , najdziwniejsze to ze mniej spaliłem jak jechałem z towarem niz na pusto...fakt na pusto to po 180km/h, nie wiedziałem tylko czemu mi pukali inni kierowcy jak ich wyprzedzałem po głowie..... :polew: No fajnie 180km/h z pustą przyczepką Dobrze ze niebieskich nie spotkałeś.
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 spotkałem niebieskich.... ale na powrocie i mi zwrócili uwagę że folia mi goni za autem jakies 3 m
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 nie wytrzymała prędkości No no z pusta przyczepka 180 Ja ostatnio sie dziwilem co jest nie takj ze koles za mna jedzie bardzo daleko jaksie wloklem,zatrzymuje sie a tam pas transportowy latal za autem ok 3-4m
ozi_wells Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 wróciłem własnie ze śląska mam dosc ale tylko dlatego ze jechałem z przyczpeką która ma 3,5 metra długosci jednym słowem kox na drodze , najdziwniejsze to ze mniej spaliłem jak jechałem z towarem niz na pusto...fakt na pusto to po 180km/h, nie wiedziałem tylko czemu mi pukali inni kierowcy jak ich wyprzedzałem po głowie..... no po ostatniej jeżdzie po nowochuckiej jestem w stanie uwierzyc we wszystko
gzrybol Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Siemka Cuberek nie za duża ta przyczepka? nie powinienes miec kategorii B+E na nią??
sokolnh Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Siemka Cuberek nie za duża ta przyczepka? nie powinienes miec kategorii B+E na nią?? nie musi miec, ma vip-a przecież
ozi_wells Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 spotkałem niebieskich.... ale na powrocie i mi zwrócili uwagę że folia mi goni za autem jakies 3 m vip-ów to nawet niebiescy nie łapią to po co mu kategorie
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 spotkałem niebieskich.... ale na powrocie i mi zwrócili uwagę że folia mi goni za autem jakies 3 m vip-ów to nawet niebiescy nie łapią to po co mu kategorie Nowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu
ozi_wells Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu a o jakie ostrzezenie ci chodzi ??
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mandatowe od Smerfuf Za jazde bez odpowiednich uprawnien
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu a o jakie ostrzezenie ci chodzi ?? A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie
Gość rob Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Siemka Cuberek nie za duża ta przyczepka? nie powinienes miec kategorii B+E na nią?? nie musi miec, ma vip-a przecież racja, teraz nie dziwi nic
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu a o jakie ostrzezenie ci chodzi ?? A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie Pablo Nie tak ostro spokojnie
ozi_wells Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 CytujNowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu a o jakie ostrzezenie ci chodzi ?? A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie no no ale myslałem ze o bicie do vipa bo ostatnio ktos tam sie pocioł o to i myslałem ze mam pierwsze ostrzezenie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 20:45 _________________________________________________no chyba ze mam racje
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 CytujNowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu a o jakie ostrzezenie ci chodzi ?? A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie no no ale myslałem ze o bicie do vipa bo ostatnio ktos tam sie pocioł o to i myslałem ze mam pierwsze ostrzezenie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 20:45 _________________________________________________no chyba ze mam racje Nie nam to jest dane dawac :D
Rekomendowane odpowiedzi