Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis h.owy poczatek tyg!!! 2,2 mam studniówke o 18 a od 16-20 mam zaliczenia na studiach a mam 70kilosow do domu!!!! :wallbash: :wallbash:

I hate monday :foch:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co wy sesje macie i sie uczycie ? :mysli::decayed:

Blisko, blisko :cool:

Nauka na sesję od jutra, a dziś pisałem sobie zaległą pracę (4 godzinki).

Sympatycznie :cool:

Opublikowano

wróciłem własnie ze śląska mam dosc ale tylko dlatego ze jechałem z przyczpeką która ma 3,5 metra długosci jednym słowem kox na drodze , najdziwniejsze to ze mniej spaliłem jak jechałem z towarem niz na pusto...fakt na pusto to po 180km/h, nie wiedziałem tylko czemu mi pukali inni kierowcy jak ich wyprzedzałem po głowie..... :polew: :polew:

3511c94134ca8ea4.jpg

Opublikowano

wróciłem własnie ze śląska mam dosc ale tylko dlatego ze jechałem z przyczpeką która ma 3,5 metra długosci jednym słowem kox na drodze , najdziwniejsze to ze mniej spaliłem jak jechałem z towarem niz na pusto...fakt na pusto to po 180km/h, nie wiedziałem tylko czemu mi pukali inni kierowcy jak ich wyprzedzałem po głowie..... :polew: :polew:

3511c94134ca8ea4.jpg

No fajnie 180km/h z pustą przyczepką :mysli::D

Dobrze ze niebieskich nie spotkałeś.

Opublikowano

spotkałem niebieskich.... ale na powrocie i mi zwrócili uwagę że folia mi goni za autem jakies 3 m :kox:

Opublikowano

nie wytrzymała prędkości :polew:

No no z pusta przyczepka 180 :kox: Ja ostatnio sie dziwilem co jest nie takj ze koles za mna jedzie bardzo daleko jaksie wloklem,zatrzymuje sie a tam pas transportowy latal za autem ok 3-4m :D
Opublikowano
wróciłem własnie ze śląska mam dosc ale tylko dlatego ze jechałem z przyczpeką która ma 3,5 metra długosci jednym słowem kox na drodze , najdziwniejsze to ze mniej spaliłem jak jechałem z towarem niz na pusto...fakt na pusto to po 180km/h, nie wiedziałem tylko czemu mi pukali inni kierowcy jak ich wyprzedzałem po głowie.....

no po ostatniej jeżdzie po nowochuckiej jestem w stanie uwierzyc we wszystko :kox:

Opublikowano

Siemka

Cuberek nie za duża ta przyczepka?

nie powinienes miec kategorii B+E na nią??

nie musi miec, ma vip-a przecież :naughty::decayed:

Opublikowano
spotkałem niebieskich.... ale na powrocie i mi zwrócili uwagę że folia mi goni za autem jakies 3 m

vip-ów to nawet niebiescy nie łapią to po co mu kategorie :)

Opublikowano
spotkałem niebieskich.... ale na powrocie i mi zwrócili uwagę że folia mi goni za autem jakies 3 m

vip-ów to nawet niebiescy nie łapią to po co mu kategorie :)

Nowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat :D A klubowiczow zamykaja od strzalu :D
Opublikowano
Nowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu

a o jakie ostrzezenie ci chodzi ??

Opublikowano

Mandatowe od Smerfuf :kox: Za jazde bez odpowiednich uprawnien :D

Opublikowano
Nowicjusze maja jedno ostrzezenie a potem mandat A klubowiczow zamykaja od strzalu

A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie :D

Opublikowano

Siemka

Cuberek nie za duża ta przyczepka?

nie powinienes miec kategorii B+E na nią??

nie musi miec, ma vip-a przecież :naughty::decayed:

racja, teraz nie dziwi nic :polew:

Opublikowano

A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie :D

Pablo :polew: Nie tak ostro spokojnie :D
Opublikowano

A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie

no no :wallbash: ale myslałem ze o bicie do vipa bo ostatnio ktos tam sie pocioł o to :kox: i myslałem ze mam pierwsze ostrzezenie ;)[br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 20:45 _________________________________________________no chyba ze mam racje :(

Opublikowano

A no wiesz jak za dużo nabroisz to dostaniesz ostrzeżenie

no no :wallbash: ale myslałem ze o bicie do vipa bo ostatnio ktos tam sie pocioł o to :kox: i myslałem ze mam pierwsze ostrzezenie ;)[br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 20:45 _________________________________________________no chyba ze mam racje :(

Nie nam to jest dane dawac :D :D