stranger Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 pytalem czy plynu dolewales nie oliwy... bo oliwa to wiem ze na max stoi . Na kompie takie rzeczy nie wychodza , nigdy. A powiedz mi jeszcze masz tam chlodnice spalin EGR ?
PABLO Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Nie dolewałem nic czyli miałem na myśli: płyn od chłodnicy i olej. Na kompie tak jak wcześniej pisałem wyszło że balans wtrysków jest w normie. A co do tej chłodnicy spalin EGR to nie wiem już.
_Gabriel_ Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Wybiera sie ktos na rybitwy dzisiaj?
gruszka Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A jest tam cos dzis? Sent from my Voyager
_Gabriel_ Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A jest tam cos dzis?Sent from my Voyager podobno dzisiaj cwiartka od 21a. i tak bede tamtedy przejezdzal wiec bede jeszcz ja:grin:
electrofinger Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 boseron ty kupiłeś bmke rozbitą taniej i ją robisz?? Bo troche mnie nie było i nie znam tematu, a z tego co widzę to wymieniasz pół auta Lubi to wymienia. Ja ostatnio w Audi wymieniłem hamulce przód, tył, rozrząd z paskami i napinaczami, świece a ponad rok temu kpl. wahaczy i dwa już powoli nadają się do wymiany. Mam ułamaną sprężynę z tyłu więc pasuje wymienić obydwie z amorkami i odbojami. Witki opadają...
bodowp Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Powitać. komuś komin alabazuka?
boseron Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Taa moje hobby to pakowanie kaski w doprowadzanie auta do ideału a potem sprzedaje, hehe, a wiec dzis kupilem nowe oslony przegubow na polosi razem z pólośka, turbina zregenerowana, zakupiony nowy olej castrol edge 5w-30 full syntetyk jedyny dedykowany do mojego silnika 8litrow niestety tyle prawie wchodzi :-( , komplet filtrow, ciekawe jak zmieni sie praca silnika, czy cos zyska na mocy, powinien bo stara suszarka gwizdała juz bardzo głośno i podejrzewam ze nie dmuchala jak powinna,
D4NTE Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Dobry dzień Taa moje hobby to pakowanie kaski w doprowadzanie auta do ideału a potem sprzedaje, hehe, a wiec dzis kupilem nowe oslony przegubow na polosi razem z pólośka, turbina zregenerowana, zakupiony nowy olej castrol edge 5w-30 full syntetyk jedyny dedykowany do mojego silnika 8litrow niestety tyle prawie wchodzi :-( , komplet filtrow, ciekawe jak zmieni sie praca silnika, czy cos zyska na mocy, powinien bo stara suszarka gwizdała juz bardzo głośno i podejrzewam ze nie dmuchala jak powinna, oby to były ostatnie takie wydatki bezawaryjności i szerokości tylko pozostaje życzyć
Krumak Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Taa moje hobby to pakowanie kaski w doprowadzanie auta do ideału a potem sprzedaje, hehe, a wiec dzis kupilem nowe oslony przegubow na polosi razem z pólośka, turbina zregenerowana, zakupiony nowy olej castrol edge 5w-30 full syntetyk jedyny dedykowany do mojego silnika 8litrow niestety tyle prawie wchodzi :-( , komplet filtrow, ciekawe jak zmieni sie praca silnika, czy cos zyska na mocy, powinien bo stara suszarka gwizdała juz bardzo głośno i podejrzewam ze nie dmuchala jak powinna, Boseron pamiętaj jeszcze o dresie z Tomexu i będzie git Just kidding. Miłego dnia wszystkim
fantowski Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Taa moje hobby to pakowanie kaski w doprowadzanie auta do ideału a potem sprzedaje, hehe, a wiec dzis kupilem nowe oslony przegubow na polosi razem z pólośka, turbina zregenerowana, zakupiony nowy olej castrol edge 5w-30 full syntetyk jedyny dedykowany do mojego silnika 8litrow niestety tyle prawie wchodzi :-( , komplet filtrow, ciekawe jak zmieni sie praca silnika, czy cos zyska na mocy, powinien bo stara suszarka gwizdała juz bardzo głośno i podejrzewam ze nie dmuchala jak powinna, Łukasz jak patrze na to co Ty piszesz że wymieniasz to jakaś masakra.. czy aby na pewno castrol to jedyny olej dedykowany do tego silnika? ja do tego producenta jak i do Motula (który ostatnio często jest podrabiany) nie mam przekonania i zaufania a ja dzisiaj wrzucam do siebie małego moda i w poniedziałek może drugiego.. ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ---------- Męski antydepresant! dla mnie na dziś jak znalazł
gruszka Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Taa moje hobby to pakowanie kaski w doprowadzanie auta do ideału a potem sprzedaje, hehe, a wiec dzis kupilem nowe oslony przegubow na polosi razem z pólośka, turbina zregenerowana, zakupiony nowy olej castrol edge 5w-30 full syntetyk jedyny dedykowany do mojego silnika 8litrow niestety tyle prawie wchodzi :-( , komplet filtrow, ciekawe jak zmieni sie praca silnika, czy cos zyska na mocy, powinien bo stara suszarka gwizdała juz bardzo głośno i podejrzewam ze nie dmuchala jak powinna, Łukasz jak patrze na to co Ty piszesz że wymieniasz to jakaś masakra.. czy aby na pewno castrol to jedyny olej dedykowany do tego silnika? ja do tego producenta jak i do Motula (który ostatnio często jest podrabiany) nie mam przekonania i zaufania a ja dzisiaj wrzucam do siebie małego moda i w poniedziałek może drugiego.. ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ---------- Męski antydepresant! dla mnie na dziś jak znalazł Ten filmik to dzieło szatana. Ja nie mogę patrzeć na takie rzeczy. Tak się z żoną umówiłem Sent from my Voyager ---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:13 ---------- Wspomnienia ze szkolnej ławy Sent from my Voyager
stranger Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Taa moje hobby to pakowanie kaski w doprowadzanie auta do ideału a potem sprzedaje, hehe, a wiec dzis kupilem nowe oslony przegubow na polosi razem z pólośka, turbina zregenerowana, zakupiony nowy olej castrol edge 5w-30 full syntetyk jedyny dedykowany do mojego silnika 8litrow niestety tyle prawie wchodzi :-( , komplet filtrow, ciekawe jak zmieni sie praca silnika, czy cos zyska na mocy, powinien bo stara suszarka gwizdała juz bardzo głośno i podejrzewam ze nie dmuchala jak powinna, ja bym tam zalal motula wlasnie ale z pewnego zrodla. Wymiany robil co 12-15tys . Oleju troche wchodzi do 3.0d , te nowsze biora do 7l max. To ze turbo cos gwizdzy to nie znaczy ze zle pompuje to musialbys sprawdzic na hamowni pod obciazeniem. Przy okazji sprawdzilbym jeszcze korekcje wtryskow, moge CI to ogarnac chyba ze masz soft. Zycze Ci kolego bezawaryjnosci . p.s. do tych co tu "kracza"... ja nie wiem co Wy sie spodziewacie...auto jezdzilo na ostrym programie (jakims gniocie ktory dawal do pieca) nie wiadomo od kiedy , ma 300tys przebiegu !, zaloze sie ze na originalnym Turbo . Wazy prawie 2t i smigalo pewnie troche po Polsce... z butem w podlodze... bez przejmowania sie czy cieple , czy studzic, dawaj ogien i jedziemy... Dla mnie to normalne zuzycie przy takich zmiennych . Kupujac taki samochod robi sie +10k na naprawy ktore moga wyskoczyc i zazwyczaj sie pojawiaja przy takich przelotach . Jak ktos sie spodziewa cudow to musi kupic auto od milosnika samochodow ktory dba piesci , a i tak moze sie cos zdupc... Boseron kto regenerowal suszarke ?
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Ten filmik to dzieło szatana. Ja nie mogę patrzeć na takie rzeczy. Tak się z żoną umówiłem To nie masz tak w domu co wieczór? biduś
Wąski Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Taa moje hobby to pakowanie kaski w doprowadzanie auta do ideału a potem sprzedaje, hehe, a wiec dzis kupilem nowe oslony przegubow na polosi razem z pólośka, turbina zregenerowana, zakupiony nowy olej castrol edge 5w-30 full syntetyk jedyny dedykowany do mojego silnika 8litrow niestety tyle prawie wchodzi :-( , komplet filtrow, ciekawe jak zmieni sie praca silnika, czy cos zyska na mocy, powinien bo stara suszarka gwizdała juz bardzo głośno i podejrzewam ze nie dmuchala jak powinna, ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ---------- Męski antydepresant! dla mnie na dziś jak znalazł Ten filmik to dzieło szatana. Ja nie mogę patrzeć na takie rzeczy. Tak się z żoną umówiłem ta a świstak Sent from my Voyager ---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:13 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/10/11/etu4ydus.jpg Wspomnienia ze szkolnej ławy Sent from my Voyager jak ja to widzę ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- Chciał być pewny, że jest wierna. Kazał jej nosić kłódkę przez 12 lat - TVN24
D4NTE Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Panowie mam zestawy kosmetyków firmy Autoland do sprzedania po 25 zł. #Attack do felg #odmrażacz do szyb #chusteczki xxl z woskiem pszczelim jak coś to PW
satikrk Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Do sprzedania Kompresor 8D0 012 615 C oraz Klej. Kompresor uzywany 3 razy wszystko dziala poprawnie bez zarzutow. Cena 200 pln.
PABLO Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 electrofinger WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Rekomendowane odpowiedzi