FANTOMAS Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 nie ja pije i leżę w kojcu psa Jak byś się obudził w kojcu a na śniadanie dostał michę pedigry pall to też byś przestał.
-RamzeS- Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 nie ja pije i leżę w kojcu psa Jak byś się obudził w kojcu a na śniadanie dostał michę pedigry pall to też byś przestał. Tys prowda Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Krzysiek29 A4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 panowie co z tymi gumami jest drogie takie że szok szukam jakiegoś kompleciku ale ceny mnie powalają za 235/45/17 trzeba wyłożyć trochę kasy:facepalm: już nawet szukałem felg z oponami ale tyż bida
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 no to jest, że troche za pozno sie obudziles... :/
Krzysiek29 A4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 no dziś zrzuciłem lato i niespodzianka jedna z przodu ma baniaka od strony wewnętrznej a dwie z tyłu marne niesamowicie, jak zobaczyłem tą banie to bogu podziękowałem bo ostatnio z moją kobietą 200 pociskałem ostatni raz nie będę już głupkował No i takim sposobem trzeba kupić lato:kwasny: ---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- no to jest, że troche za pozno sie obudziles... :/ pewnie coś miałeś i pogoniłeś znając życie?
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Panowie jakby ktos cos to mam b7 2.0tfsi Quattro avant - meksykanska czerwien 100kkm przebiegu - serwisowana w ASO - 2007rok - wersja USA - praktycznie na fullu - rnsy, skory, pelna elektryka - brakuje tylko jacuzzi - jak to USA ---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- no dziś zrzuciłem lato i niespodzianka jedna z przodu ma baniaka od strony wewnętrznej a dwie z tyłu marne niesamowicie, jak zobaczyłem tą banie to bogu podziękowałem bo ostatnio z moją kobietą 200 pociskałem ostatni raz nie będę już głupkował No i takim sposobem trzeba kupić lato:kwasny: ---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- no to jest, że troche za pozno sie obudziles... :/ pewnie coś miałeś i pogoniłeś znając życie? oczywiscie ze mialem - Gregfr juz jezdzi teraz to juz niestety kupuje sie latko... podjedz sobie do Chlopakow z Biskupic... ja jutro jade np. po ladny komplet Dunlopa wlasnie na 17"
Krzysiek29 A4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 "teraz to juz niestety kupuje sie latko..." ale ja lato potrzebuje Biskupice powiadasz będą mieli jakieś lato 17' teraz czy raczej ciężko?
Krzysiek29 A4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 tak do 300zł jakieś Minerwy, Nankagi, Trackmax, Maxis Ma-lpro,Goodridge ,Sunny,Reiken, ale co to za firmy są to nie mam pojęcia czego się spodziewać popatrzyłem głębiej i jest takich dziwnych firm sporo. Jeździł ktoś kiedyś na takich wynalazkach?nie tylko tych co wymieniłem jest ich dużo więcej.
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 aaaa...to zmienia postac rzeczy... to wal do Biskupic albo zaloz juz Zime i poczekaj chwilke... pewnie za miesiac juz cos bede mial
Krzysiek29 A4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 ja mam ładne ale 16" nooo gdy by to 17' były to by było już pół sukcesu. ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ---------- aaaa...to zmienia postac rzeczy...to wal do Biskupic albo zaloz juz Zime i poczekaj chwilke... pewnie za miesiac juz cos bede mial Nie przesłał byś mi dokładnego adresu na PW chyba że mają jakąś oficjalną stronkę www???
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 nie maja, jadąc w strone Gdowa z Wieliczki zaraz za tablicą BISKUPICE - jakies 500m na wzniesieniu po prawej stronie przy ulicy zaraz są trzy duże żółte flagi MICHELIN - nie da się ich nie znaleźć...
Dumel Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Święto Niepodległości w Polsce w jakim państwie my żyjemy.. ??:facepalm: 0:44 w pierwszym filmie dzicz.. wcale mnie nie dziwi że tacy ludzie się maczetami zarzynają
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 co za typ;; http://a4-klub.pl/marki-150/znudzilo-sie-audi-szukasz-tlustego-wozu-ktorym-juz-rezac-wejdz-304287/
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Nic, Yates usunął posty Wysłane z mojego urQuattro
nimskrk Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Siemka Paniska panowie co z tymi gumami jest drogie takie że szok szukam jakiegoś kompleciku ale ceny mnie powalają za 235/45/17 trzeba wyłożyć trochę kasy:facepalm: już nawet szukałem felg z oponami ale tyż bida ja mam 235/45/17 Pirelli P7 Cinturato jak by co to podeślę foty
gruszka Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Nic, Yates usunął posty Wysłane z mojego urQuattro Szkoda Wiosna
FANTOMAS Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Nic, Yates usunął posty Wysłane z mojego urQuattro Skoda Wiosna Co teraz łykłeś Skode
Rekomendowane odpowiedzi