michail55 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 wg mnie 380zl to tez przesada.. za nakladki na pedały Norma w audi Wysłane z kosmosu
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 nie wiem co ludzie w polsce z tymi przebiegami mają Patrząc na to B8 (niby tak mało atrakcyjne oczyma polaka) W DE nie kupimy takiego autka z tym wypasem i przebiegiem do 20-22 tyś euro - patrząc na opłaty i akcyzę powinno się te B8 rozpatrywać w kategorii okazji - a u nas stoi i stoi Od 2 miesięcy regularnie i bardzo często przeglądam mobile.de - i takiego auta i w tej cenie nie trafiłem A u nas jest - i zainteresowania brak lub małe
Krumak Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 U nas ludzie szukają full wypasu za 60 000 zł i oczekują, że 6-letni samochód będzie miał max 100000km przebiegu. Taka nasza jeb..a mentalność
KERCZI Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 No nam tego tłumaczyć nie musisz. Niestety ludzie w PL nie doceniają stanu, wypasu, zadbania o auto. Interesuje ich tylko buda samochodu bo to widzą sąsiedzi i przebieg bo o to pytają Zima ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- Ostatnio był chłop co chciał kupic Peugeota z 2008 z przebiegiem 178kkm i wziął go i zapytał czy nie dałoby się zrobić 120kkm... FACEPALM to o czym gadamy? Zima
FANTOMAS Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 wg mnie 380zl to tez przesada.. za nakladki na pedały niektórzy nie żałują na pedały Krakusy znacie taką postać z Waszej Wioski jak Maciek Steinhof ? A wiecie może coś więcej na temat tej fury ? Audi A4 86500.00 PLN. - otoMoto.pl miało być ...: pisz do Gruszki on zna wszystkich w CIA FBI CBA i UPC ale się już jak widzę sam ujawnił ... stoi i stoi :-) sobota wieczór ...otwórz wino...szepnij żonce coś romantycznego do uszka i może zapomni co jej przyrzekłeś na ślubie
miodzio Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 U nas ludzie szukają full wypasu za 60 000 zł i oczekują, że 6-letni samochód będzie miał max 100000km przebiegu. Taka nasza jeb..a mentalność ooooo to to dokładnie Z innej beczki kupiłem aparat w MM i nie minęło 7 miesięcy a aparat padł (wysuwa obiektyw i wyswietla czarny ekran i tyle- nawet wyłączyć się go nie da tylko trzeba baterię wyciągnąć). Czy po takim dość sporym terminie można w reklamacji napisać niezgodność towaru z umową??? orientuje się ktoś jak to jest:whistling:
michail55 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No nam tego tłumaczyć nie musisz. Niestety ludzie w PL nie doceniają stanu, wypasu, zadbania o auto. Interesuje ich tylko buda samochodu bo to widzą sąsiedzi i przebieg bo o to pytają Zima ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- Ostatnio był chłop co chciał kupic Peugeota z 2008 z przebiegiem 178kkm i wziął go i zapytał czy nie dałoby się zrobić 120kkm... FACEPALM to o czym gadamy? Zima Ja wole kupic starsze zadbane auto z wypasrm niz nowsze z podstawa takie moje zdanie Wysłane z kosmosu
PABLO Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miodzio dajesz na gwarancję a nie jakieś niezgodności po tak długim okresie. Możesz taką napisać ale z potwierdzeniem ze do np 31 dni jak nie naprawią to ubiegasz się o nowy towar.
FANTOMAS Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/11/17/7yhe5eta.jpgMówisz masz Zima Mówisz ....będzie się działo
miodzio Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miodzio dajesz na gwarancję a nie jakieś niezgodności po tak długim okresie. Możesz taką napisać ale z potwierdzeniem ze do np 31 dni jak nie naprawią to ubiegasz się o nowy towar. Tylko ja mam niezbyt fajne doświadczenie z reklamacjami. Mikrofalówka usmażyła mi się po pierwszym włączeniu (dodam ze to był markowy produkt). Poszła na reklamację - jak otworzyłem pudełko po niby naprawie po prawie miesiącu to sprzęt wyglądał jak by ktoś go z I piętra zrzucił a potem łopatą poskładał Na szczęście sprzedającego tak rozbawił widok mojej mikrofalówki po "naprawie" ze postanowił dać mi nową a z "starą" walczyć w serwisie. Ogólnie jak by ktoś chciał coś oddawać lub naprawiać w "serwisie" na ul. Dauna w Krakowie to stanowczo odradzam.
boseron Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miodzio 2 lata gwarancji masz napewno wiec oddaj im i czekaj, nie kombinuj z niezgodnoscia towaru bo po takim czasie to nie przejdzie,
PABLO Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 ale się wyspałem, miodzio spałem jeszcze Miodzio 2 lata gwarancji masz napewno wiec oddaj im i czekaj, nie kombinuj z niezgodnoscia towaru bo po takim czasie to nie przejdzie, O tym mówiłem właśnie Boseron grzejemy w piecu nowe tytuły na X360
PABLO Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 "Oto jeden z pięćdziesięciu, czyli A8 Audi exclusive concept z silnikiem W12 o mocy 500 KM. Ten limitowany model będzie produkowany w zakładach quattro GmbH w Neckarsulm od marca 2014 roku."
Rekomendowane odpowiedzi