-RamzeS- Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Siema od jutra do czwartku jestem w warszawie jak ktos cos to pisac lub dzwonic do krk wracam pustym doblo wiec moge co zabrac Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ramziu weź mi kawałek łazienek Zima
bartek-skom Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam panowie pochwale sie wam nowym zakupem:D takie na zime ;p a4 b5 avant 2.8 30v quattro dobrze wyposazony klimatronik 4x ele szby tempomat pelny fis spryski na lampy i teraz moje pytanie jak sie nazywal sprzedawca od ktorego wiekszosc ma koncowki wydechu i sam mialem w tej zielonej bo szukam i nie moge znalesc
michail55 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Kerczi spasuje to do mojego ? http://a4-klub.pl/showthread.php?t=null Wysłane z kosmosu
KERCZI Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak wkleisz linka dobrze to sprawdzę bo narazie nic jie widzę Zima
michail55 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/showthread.php?t=null Wysłane z kosmosu ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- Jesli nie dziala to wina tapatalka Wysłane z kosmosu
KERCZI Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Panowie mam rarytasik, tablet wraz z etui i dopinana klawiatura w etui. Tablecik ma parametry normalnego komputera, wejscie sieciowe, wejscie na karte sim, wifi, dysk 320GB, 4GB ramu itd i WINDOWS 7 swietnie tez sprawdza sie jako sprzecik do VAGOWANIA GIGABYTE - Slate & Tablet - Slate & Tablet - S series - Legacy - S1081
Lolo-Krk Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Powitać Lolo bedziesz jutro na spocie bo bym Ci te amory dał. Btw. udało mi się kupić cała klamkę z wkładką za 40 zł. Gość chyba nie był świadomu po ile chodza wkładki na allegro. :hi:ALL Tak będę ale nie wcześniej niż ok 20:30 ale będę na pewno:)-to super że udało ci się kupić
maciekkrk Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Dobry filmik znalazłem, może ktoś nie widział... :decayed: Kozak z BMW X5 - YouTube
michail55 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Wkleje pozniej wina tapatalka daje kopiuj url i jakos dziwnie kopiuje Wysłane z kosmosu
boseron Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Panowie mam rarytasik,tablet wraz z etui i dopinana klawiatura w etui. Tablecik ma parametry normalnego komputera, wejscie sieciowe, wejscie na karte sim, wifi, dysk 320GB, 4GB ramu itd i WINDOWS 7 swietnie tez sprawdza sie jako sprzecik do VAGOWANIA GIGABYTE - Slate & Tablet - Slate & Tablet - S series - Legacy - S1081 chwalipięta każdy cos ma pytanie czy chcesz to sprzedac bo nigdzie o tym nie wspomniałeś i nie ma ceny
Rekomendowane odpowiedzi