nex Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jestem teraz tym autem z bratem w aso bo sąsiad nie dał rady podjechać, dojedzie tutaj. Wszystko przedstawilem w aso jak wygląda sprawa i sprawdzają auto, potrwa to ok 2h a ja uciekam do pracy. To pewno 30km/h, zimny łokieć i ciemny okular był jak jechałeś
filip1001 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ciekawe jak sie sprawa zakonczy, pewnie handlarz bedzie sie zarzekal, ze o zadnych kretactwach nie wie. Wyslano z samolotu
_Gabriel_ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 pewnie handlarz bedzie sie zarzekal, ze o zadnych kretactwach nie wie. Wyslano z samolotu ja mysle, ze bedzie plakal
bodowp Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pablo bo już popcorn mi się kończy a tu dalej cisza
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tak na szybko co się dowiedziałem przez telefon: Auto ma masę błędów w elektronice, mechanik powiedział że auto w każdej chwili może się zatrzymać i laweta, 25 tys jest przejechane na oleju, zero płynu do wspomagania, przód cały malowany, komora była malowana, brak poszczególnych mocować i auto na szybko robione pod sprzedaż, reszta auta po szybkiej polerce, brak osłony silnika od dołu, szyba przednia wymieniania i wstawiona z tego samego roku, 4 ostatnie numery VIN Z TYŁU AUTA SĄ USUNIĘTE co się potwierdza kombinowanie przy samochodzie, opony bieżnikowane, 4 strony błędów w elektronice, panowie w ASO powiedzieli że pojechali by na policję tym autem zwłaszcza że sąsiad się wkopał ponieważ niepotrzebnie zarejestrował auto na siebie Później w domu zobaczę cały raport z ASO
Hugo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 pewnie handlarz bedzie sie zarzekal, ze o zadnych kretactwach nie wie. Wyslano z samolotu ja mysle, ze bedzie plakal I wysyłał paczki
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 No i kto teraz będzie płakał? Bo napewno nie Niemiec... Wysłane z mojego urQuattro
ozi_wells Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 No to teraz kolo ma lipe, bo na psiarni mu zrobia mlyn. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jak można było kupić takie auto ja sie pytam????? Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ---------- Jeszcze Cię PABLO zamkną Wysłane z mojego urQuattro
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 A my z Gruszka dzisiaj kupiliśmy a3 piękna ciorna i z dobrym vinem Wysłane z mojego urQuattro
Wąski Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Karty w niedziele godzina 11 kto chętny ???
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja i Gruszka Wysłane z mojego urQuattro
-RamzeS- Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja pier... i tylko tyle mam do powiedzenia na ten temat Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
_Gabriel_ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Karty w niedziele godzina 11 kto chętny ??? bedzie mozna w wojne zagrac?
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Najlepsze jest to ze chłop nawet do ASO nie pojechał tylko wysłał Pabla Wysłane z mojego urQuattro
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Najlepsze jest to ze chłop nawet do ASO nie pojechał tylko wysłał PablaWysłane z mojego urQuattro Karol on nie mógł jechać ponieważ ma jakieś nagrania i coś tam reżyseruje, nie kupił auta tylko 4 tys dał zaliczki. Teraz ma sprawę do odkręcenia albo zgłosi to na policji od razu albo dzwoni do handlarzy i oddają mu pieniądze tylko pytanie jak będzie z tym że jest teoretycznie właścicielem tego auta.
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 PABLO ale jak dał zaliczkę i jest właścicielem auta? Zastanów sie Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- Jutro będę u Ciebie dam Ci 40zl zaliczki a Ty mi wystaw fakturę i daj iPhone 5s Wysłane z mojego urQuattro
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Bo na początku był zdecydowany i chciał kupować auto więc szybko pojechał auto zarejestrować z umową tej poprzedniej właścicielki od której handlarze kupili auto a po tym miał wypłacić pieniądze i im zapłacić. Wiem że to wszystko wygląda pokombinowane, przecież jak by wyłożył kasę to chyba by mi powiedział.
Rekomendowane odpowiedzi