PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzisiaj w ASO auto special kilka fajnych gratów widziałem m.in. taki pendrive AUDI KLUCZYK PENDRIVE pamięć USB 4GB BRELOK Wrocła (3729994673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 8GB za 109zł i myślałem że dużo chcą a tymczasem na alledrogo taki sam za 109zł najtaniej a powyższa aukcja za 4GB to chyba gościa powaliło.
KERCZI Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 No i w klubie można d*py wyrywac na Audi Wysłane z urPada
-RamzeS- Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pablo co zrobił twój sąsiad z tą b8?
-RamzeS- Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Radek widzę humor ci dopisuję dawaj w sygnaturze foty nowej bryki:wink:
Radekst Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 trzeba najpierw jakas sesje strzelic, bo jedyne zdjecia jakie mam to na myjni zmienie pare rzeczy w aucie i sie zrobi 'apdejta'
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pablo co zrobił twój sąsiad z tą b8? Miał dzwonić do prawnika i do handlarzy się dogadywać ale widziałem że się pakował i pojechał w góry tym autem to myślę że sobie ją zostawi.. Jeśli tak będzie to musi jechać do Marcina i ogarniać wszystkie błędy w aucie, zmienić klimatronic na normalny i pozostałe rzeczy.
miodzio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pablo co zrobił twój sąsiad z tą b8? Miał dzwonić do prawnika i do handlarzy się dogadywać ale widziałem że się pakował i pojechał w góry tym autem to myślę że sobie ją zostawi.. Jeśli tak będzie to musi jechać do Marcina i ogarniać wszystkie błędy w aucie, zmienić klimatronic na normalny i pozostałe rzeczy. czyli gość od samego początku zapłacił za auto a tobie nawciskał kitu..... ogólnie gratuluje zakupu koledze s(z)ytego auta
-RamzeS- Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pablo co zrobił twój sąsiad z tą b8? Miał dzwonić do prawnika i do handlarzy się dogadywać ale widziałem że się pakował i pojechał w góry tym autem to myślę że sobie ją zostawi.. Jeśli tak będzie to musi jechać do Marcina i ogarniać wszystkie błędy w aucie, zmienić klimatronic na normalny i pozostałe rzeczy. czyli gość od samego początku zapłacił za auto a tobie nawciskał kitu..... ogólnie gratuluje zakupu koledze s(z)ytego auta też mi sie tak wydaje że kasa poszła na dzień dobry a powiedział że tylko zaliczka. No ale życzymy wszystkiego naj i witamy w gronie szczęśliwych posiadaczy audi
Radekst Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 popatrzmy na to z innej strony - kupil skubaniec dwie B8-ki za 50k sory, juz nie bede tylko nie rozumiem jeszcze jednego - skoro dal na dzien dobry cala kase to dlaczego zostawil auto handlarzom jeszcze na pare dni zamiast wziac od razu ze soba?
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Byłby wielkim c**jem jeśli na początku zapłaciłby za to auto i mi wciskał kit że dał zaliczkę tylko, więcej nic bym mu nie pomógł bo 2 dni przy tym siedziałem i jeździłem załatwiać sprawy.
Rekomendowane odpowiedzi