Krumak Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tak Jak już wrzucił chwalipięta auto na fejsa to pewnie już nie odda Ja pitolę skąd się biorą tacy ludzie?? Ale fotki ma słitaśne
FANTOMAS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 tak szczerze to myślałem że w tej ałdicy na pierwszym foto siedzi jacykow
Krumak Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Fantomas rozgryzłem gościa: On sobie specjalnie znalazł lewą Audicę po to, aby pstryknąć sobie legalnie fotki na FB, a później ją zwrócić poprzedniemu właścicielowi Może rozpoczniemy akcję na forum pt. "słitaśna fotka na FB w moim Audi"??
PABLO Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- Od i8 Tomasz a ty masz fejsa:naughty:
FANTOMAS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tomasz a ty masz fejsa:naughty: już nie nie podnieca mnie wypisywanie bzdetów o sobie i czytanie tego samego o innych bo do tego się to sprowadza i codziennego gwałcenia skrzynki przypomnieniami "nie było cię kurw..dzisiaj na fejsbucu zobacz co zajebist...zrobili dziś twoi koledzy i koleżanki nie możesz tego przegapić przecież to takie interesujące " zostawiłem tylko konto firmowe bo jednak siła przebicia tego portalu jest nie do przecenienia jeśli chodzi o reklamę
FANTOMAS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 No generalnie nie długo się do tego pewnie będzie sprowadzać ten portal
przemg Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Panowie, bo jutro jestem pierwszy raz na spociku. Weźcie mnie coś tam zagadujcie, żebym nie stał z boku sam i nie wiedzial o co chodzi. :decayed:
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Generalnie kojarzę gościa z liceum. Uganial sie za koleżanka z mojej klasy. I gdzieś tam przewijal sie z tańcem... Od zawsze mi grał na nerwach... Wysłane z mojego urQuattro
przemg Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 No zdecydowalem sie, bo w koncu mam wolniejszy tydzien i kolejna osoba mnie zaprosila, zebym wpadl. Wiec musze w koncu zobaczyc co tu w Krakowie sie dzieje... Tylko jeszcze musze autko odpicowac jutro. podobno najwazniejsze pierwsze wrazenie...
michail55 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 umie ktos podlaczyc lusterko fotochrom?? obecnie jest tak podlaczone ze nie wylacza sie z canbusem i ciagnie prad
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Marcin Na Zakopiańskiej Wysłane z urPada
michail55 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Marcin Na Zakopiańskiej Wysłane z urPada navipol?
ruks Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Widzieli? Zajechanie drogi, hamowanie i agresja Shameful Drivers Facebook - YouTube
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Widzieli?Zajechanie drogi, hamowanie i agresja Shameful Drivers Facebook - YouTube Burakowo....
michail55 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 navipol? Tak. na kogo sie moge powołać? ma ktos numer do tego marcina
Transitpower Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 navipol? Tak. na kogo sie moge powołać? ma ktos numer do tego marcina Powołaj się na kolege Pabla, tego specjaliste od B8 https://www.facebook.com/mariusz.jasuwienas Zapłacisz tylko dwie dychy zaliczki i wyremontują Ci całe auto BTW:
Rekomendowane odpowiedzi