KERCZI Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 fair nie fair - przeca to nie bylo celowe tylko przypadek pod wplywem emocji/rywalizacji - a jak mam byc szczery to Twoj dzwon wygladal o niebo gorzej....no ale moze mi sie wydawac...
fantowski Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja mam nauczke i na drugi raz już tak szeroko nie pojadę jesli oczywiscie bedzie ktos siadac na zderzak.. pech był w tym że postawiło mnie przodem do bandy wiadome o złote majtki nie walczymy cieszy mnie fakt, że wszyscy kręcą coraz to lepsze czasy... parcie na 23 sek jest Kerczi idź idź na siłkę.. przyda Ci się zbicie tej masy możemy pójść razem bo ja chce rzeźbę zrobić
bodowp Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jutro rano kierunek Zakopane szkoda tylko, że śniegu nie ma
Wąski Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja mam nauczke i na drugi raz już tak szeroko nie pojadę jesli oczywiscie bedzie ktos siadac na zderzak.. pech był w tym że postawiło mnie przodem do bandy wiadome o złote majtki nie walczymy cieszy mnie fakt, że wszyscy kręcą coraz to lepsze czasy... parcie na 23 sek jest Kerczi idź idź na siłkę.. przyda Ci się zbicie tej masy możemy pójść razem bo ja chce rzeźbę zrobić ma kilka rowów do wykopania chętni ,nic nie trzeba płacić
FANTOMAS Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 przez Was od stycznia ide na silownie... Napisz do Cubra może coś będzie kupował
Redjasper Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja mogę iść pojeździć!!! ale dużo przed 00:00
fantowski Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Średnio sprecyzowane a Ty gdzie dzisiaj byłeś? miałeś być na kartach i co?
Wąski Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 jakie macie plany na sylwestra?? a Ty?
fantowski Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 jakie macie plany na sylwestra?? a Ty? mizerne tzn prawie zadne
-RamzeS- Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja z braku sniegu zrezygnowałem z zakopca i jade do znajomych do stróży na domówke kumpel ma b6 cabrio i bede go namawiał na spoty Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 dobry wieczór Panowie, ja w Sylwestra do 19 tej pracuje a potem..... mh..... narazie bez planów pp do Nas sie ktoś zwali do domu, jak ktoś ma siedzieć sam to można by coś pomyśleć..... ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- Pany mam możliwość przejśćia z samsunga na Iphona 4 i zaczynam sie nad tym realnie zastanawiać......w ładnym stanie ,co prawda jest to model 4 ale za 5 stówek chyba warto.... ? ---------- Post dopisany at 00:41 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ---------- juz mnie te samsungi zaczeły denerwować, cegły straszne , apropo kupował ktoś kiedyś pulsometr bo wziąłem sie za bieganie, ktoś z Was biega regularnie ?
KERCZI Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mam do sprzedania iPhone 4 białego jakby ktoś szukał za 700zl Wysłane z mojego urQuattro
Transitpower Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Iphona 4 nie ma sensu kupować. Co najmniej 4s. Michael Schumacher miał wypadek. Jego stan jest krytyczny. Walczy o życie - Motoryzacja w INTERIA.PL
KERCZI Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 4s parametrowo tak ale cenowo nie bardzo...dalej kosztuje ponad 1000zl Wysłane z mojego urQuattro
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kercziak weź go na spota dzisiaj
lennox Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kercziak weź go na spota dzisiaj A może by tak jakaś ankietka co by ludzie wiedzieli ze dzis spot
OGr Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja mam HTC DESIRE jakby ktoś chciał z obudową CASE-MATE, ori pudełkiem itp. Dzisiaj będę mu aktualizował soft do andka 4.1 i wystawiam na Allegro. ---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- Kercziak weź go na spota dzisiaj A może by tak jakaś ankietka co by ludzie wiedzieli ze dzis spot hahahaha padłem
Rekomendowane odpowiedzi