Radekst Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Przemysle, bo bym musial dziewuche ze soba targac
_Gabriel_ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 wez, napewno ma ochote zobaczyc! jak nie bedziesz otwieral szyb, to nie bedzie slychac jak krzyczy
Radekst Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Spytam sie jej pozniej czy sobie czegos juz na dzisiaj nie wymyslila Pozostalby jeszcze problem dojazdu. Musialbym sie do kogos podczepic zebysmy nie pobladzili
_Gabriel_ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja bede jechal z centrum, takze mozemy sie spotkac np na 29 listopada na BP - tamtedy mi google pokazuje
fantowski Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ktoś na pewno Cię zabierze a jak nie to sam trafisz wyglądasz na kumatego więc nie powinno być problemu
Radekst Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja bede jechal z centrum, takze mozemy sie spotkac np na 29 listopada na BP - tamtedy mi google pokazuje No to git w takim razie, to juz sie deklaruje ze tez wpadne, a jak dziewucha bedzie miala inne plany to... To je zmieni O ktorej sie umowimy na tym bp? Moj numer masz wiec jakby cos to bedziemy tez w kontakcie ktoś na pewno Cię zabierze a jak nie to sam trafisz wyglądasz na kumatego więc nie powinno być problemu Bede
Shadow Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja bede jechal z centrum, takze mozemy sie spotkac np na 29 listopada na BP - tamtedy mi google pokazuje Na początku Alei zaraz za wiaduktem czy tam dalej, bo są dwa z tego co kojarzę.. A też bym się podczepił
Radekst Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Chyba chodzi o ten na wylocie z krk w strone wawy
_Gabriel_ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ten pierwszy, zaraz za wiaduktem po prawej stronie - skrzyzowanie z ul. Prandoty
werbel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Chętnie, chętnie… tylko brak mi transportu z Ruczaju/spod Cracovii. ;(
norbi3000 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 norbi3000 parówo co tam u Ciebie?? przyjedź na karty zawstydzisz niektórych krakusów to dzisiaj spocik w sulechowie ja zabieram ze sobą kumpla spoza klubu.. a może nawet dwóch dzięki za zaproszenie, ale niestety leże chory , w ostatnich miesiącach to poza budową domu i kilkoma polowaniami nic nowego, ale po mału się to zmienia
fantowski Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 norbi3000 parówo co tam u Ciebie?? przyjedź na karty zawstydzisz niektórych krakusów to dzisiaj spocik w sulechowie ja zabieram ze sobą kumpla spoza klubu.. a może nawet dwóch dzięki za zaproszenie, ale niestety leże chory , w ostatnich miesiącach to poza budową domu i kilkoma polowaniami nic nowego, ale po mału się to zmienia norbi3000 junior ?
norbi3000 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 norbi3000 parówo co tam u Ciebie?? przyjedź na karty zawstydzisz niektórych krakusów to dzisiaj spocik w sulechowie ja zabieram ze sobą kumpla spoza klubu.. a może nawet dwóch dzięki za zaproszenie, ale niestety leże chory , w ostatnich miesiącach to poza budową domu i kilkoma polowaniami nic nowego, ale po mału się to zmienia norbi3000 junior ? nie jeszcze nie, choć nigdy nie wiadomo
davidlive Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 To panowie ja dzis wpadam + dwie osoby . do wieczora
FANTOMAS Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Przyjechałbym ale boję się że mi oleju braknie
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 To moge Cię zabrać Dieslem jak chcesz Wysłane z mojego urQuattro
Redjasper Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 nie pierdziel... dolej tak, żebyś dojechał. W bagażniku mam jeszcze trochę to Ci zalejemy, żebyś wrócił do domu. Przyjechałbym ale boję się że mi oleju braknie
_Gabriel_ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Panowie, Ci, ktorzy chca jechac ze mna - BP przy ul Prandoty o godzinie 19h10 do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi