OGr Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 W Krzeszowicach jest KMSI Kebab, nie jadłem nigdy lepszego Kebaba. Może ktoś miał okazję próbować. Nie wiem jaki tam mają utarg, ale ruch tam i kolejka jest zawsze.https://www.facebook.com/KebabKmSi Zawsze biorę mięsnego ostrego (samo mięso z sosami) - 10zł hmmm, to może bym się wybrał przy sobocie ;-) jak bywasz w tych rejonach to polecam nie bywam ale ileż to roboty ;-) kto bogatemu zabroni nikt Ci nie broni
Transitpower Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 おはよう(ございます) ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- Wyścigi na Gokartach
Wąski Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Człowiek, który sam wstrzymał ulicę Lema [ZDJĘCIA, WIDEO] - Gazetakrakowska.pl
Transitpower Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Człowiek, który sam wstrzymał ulicę Lema [ZDJĘCIA, WIDEO] - Gazetakrakowska.pl Co za gość...
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Człowiek, który sam wstrzymał ulicę Lema [ZDJĘCIA, WIDEO] - Gazetakrakowska.pl hmmm po częsci gość ma rację Ar działki rolnej w tym miejscu ( 100 metrów dalej w stronę parku ) kosztuje 140 tyś zł czyli x3,5 Ara = 490 tyś zł rolnej! Pytanie jaka tam jest działka Ale z kwotą 1,6 mln zł przesadził myśle ze 800 tyś to była by dobra propozycja
pawel1380 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 szczerze mówiąc też myślę że chcą go wydymać
lennox Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 szczerze mówiąc też myślę że chcą go wydymać jak każdego w tym (chorym) kraju
boseron Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 pytanie ile ma miesięcznie z tego dochodu.....
lennox Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 pytanie ile ma miesięcznie z tego dochodu..... a co to konia obchodzi że się wóz przewraca? nieważne ile ma dochodu, bo nikt mu tego w ten sposób nie zrekompensuje, pytanie ile to jest warte, bo jak pisał Cuber na pewno nie 490tyś
Yoghurt Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 gosc sie glupio zachowuje. skoro prawo mowi, ze moze wziac 70% tego co mu proponuja i isc do sadu o wiecej kasy - to powinien tak zrobic. przeciez i tak predzej czy pozniej go wywlaszcza. jak sie nie dogadaja to sadownie ustala ile tej kasy ma byc. w tej chwili jego upor jedynie bedzie wk%^&* ludzi, ktorzy beda tamtedy jezdzili. podobna sytuacja byla przy przebudowie ronda ofiar katynia.
miodzio Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 gosc sie glupio zachowuje. skoro prawo mowi, ze moze wziac 70% tego co mu proponuja i isc do sadu o wiecej kasy - to powinien tak zrobic. przeciez i tak predzej czy pozniej go wywlaszcza. jak sie nie dogadaja to sadownie ustala ile tej kasy ma byc. w tej chwili jego upor jedynie bedzie wk%^&* ludzi, ktorzy beda tamtedy jezdzili. podobna sytuacja byla przy przebudowie ronda ofiar katynia. ty się pojawisz po ten sterownik:whistling:
Yoghurt Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 gosc sie glupio zachowuje. skoro prawo mowi, ze moze wziac 70% tego co mu proponuja i isc do sadu o wiecej kasy - to powinien tak zrobic. przeciez i tak predzej czy pozniej go wywlaszcza. jak sie nie dogadaja to sadownie ustala ile tej kasy ma byc. w tej chwili jego upor jedynie bedzie wk%^&* ludzi, ktorzy beda tamtedy jezdzili. podobna sytuacja byla przy przebudowie ronda ofiar katynia. ty się pojawisz po ten sterownik:whistling: Sorry miodzio, pojawię się. Przeziebilem się I nie chce mi się grzebać w samochodzie ale ogólnie muszę ten temat ogarnac
Rekomendowane odpowiedzi