bodowp Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Dzieki za spota Panowie. Jak zwykle bylo wesolo
Trzastek Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Dzięki za spota Panowie. Było mi miło was po długiej przerwie spotkać . Kerczi i Transitpower dzięki za podwozke. Do zobaczenia następnym razem.:hi:
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Trzastek dzięki za odwiedziny i pomyśl nad zlotem w Bukowinie, do zobaczenia w marcu! Ale się napierdzielają w Kijowie..
Cuber Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 Panowie ma ktoś dostęp do używanych regałów magazynowych na palety euro ?
ykk Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Cuber o tym wczoraj mowiles? Theophilus Chin Imagines Sport quattro Concept-Inspired B9 Audi A4 Range - Fourtitude.com ---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ---------- Aaaaa i jeszcze jedno Wiem ze to wikipedia, ale tez tak mysle ze az tyle 8P jest produkowane: Audi A3
Cuber Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 YKK tak dokładnie o tym B9 mówiłem wczoraj:)
OGr Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 hejka, chciałeś z tym dyskiem coś robić ostatnio ale nie dojechałem nigdzie niestety :/
Transitpower Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 hejka, chciałeś z tym dyskiem coś robić ostatnio ale nie dojechałem nigdzie niestety :/ Dzwoniłem do Ciebie ale nie mogłem się dodzwonić. Wysłałem SMS-a ale bez odzewu. Myślałem że się pogniewałeś o coś Jeśli nadal aktualne to się jakoś umówimy w najbliższym czasie bo troche mi na tym temacie zależy...
OGr Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 hejka, chciałeś z tym dyskiem coś robić ostatnio ale nie dojechałem nigdzie niestety :/ Dzwoniłem do Ciebie ale nie mogłem się dodzwonić. Wysłałem SMS-a ale bez odzewu. Myślałem że się pogniewałeś o coś Jeśli nadal aktualne to się jakoś umówimy w najbliższym czasie bo troche mi na tym temacie zależy... yyyy, o co miałem sie pogniewać ;-) ?? Pisałem wokół mi że telefon zapierdzielili przecież, może akurat wtedy pisałeś. Zgadamy się. Jak możesz to rzuć mi swój numer esem albo na pw ;-)
boseron Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Transitku polecam Ogra jeżeli chodzi o dyski, nie ma lepszego Szpeca ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- moze by tak wieczór LM przy browarku gdzieś ? ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- to zdrowie
-RamzeS- Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Boseron no to zdrowie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi