electrofinger Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Kto nie pije ten za Wisła... A to wszystko wina Tuska To nie Tusk, to ocet jest winny...
Krumak Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 zadzwon do ASO, bo o ile sobie dobrze przypominam to tam ta sama cena albo i taniej. Ja kupilem taka w ASO bo cena dobra byla. trafne spostrzeżenie ogólnie nie jestem na kupnie ale ta pikowana skóra mnie kusi bo mam taką samą tylko gładka Ta z linku to jest gałka z A3 i trzeba troszke podłubać, aby pasowała do mieszka z A4. Taniej kupisz na allegro całą gałkę z mieszkiem z A3 Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
Wąski Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 ja mam pełen pakiet oświetlenia już rok i ani jeden moduł nie nawalił, wszystko działa jak po założeniu. TAAA i codziennie się czujesz jak klient TAXI :decayed:
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Siema nocą FANTOMAS przejezdzalem teraz obok Twojej srebrnej padliny to jakiś pies jszczał Ci na koła Dobrej nocy:decayed: ---------- Post dopisany at 01:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:56 ---------- norbi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Arturoo Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- norbi najlepszego
werbel Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Gdzie można ogarnąć usunięcie DPF'a? Wycięte w V-techu w 2 godziny z 3.0 BKN i brak jakichkolwiek problemów.
KERCZI Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Panowie jest fajne autko do sprzedania...passat b5 fl kombi srebrny. 1.9 Tdi 130 KM highline, z 2002 roku 4motion. Auto bezwypadek, całe w oryginale. 350kkm przebiegu . I na auto jest pełna faktura VAT. W zeszłym roku zrobione zawieszenie, sprzęgło, dwumas itd za 8tys zł. Cena na szybko 16kzl
Yoghurt Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Gdzie można ogarnąć usunięcie DPF'a? albo w TTC - 602 355 117
nex Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Panowie jest fajne autko do sprzedania...passat b5 fl kombi srebrny. 1.9 Tdi 130 KM highline, z 2002 roku 4motion. Auto bezwypadek, całe w oryginale. 350kkm przebiegu . I na auto jest pełna faktura VAT. W zeszłym roku zrobione zawieszenie, sprzęgło, dwumas itd za 8tys zł. Cena na szybko 16kzl poka z ciekawosci
gregfr Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Gdzie można ogarnąć usunięcie DPF'a? w jakim samochodzie masz DPF ? Ja bym chetnie przygarnał, musze zrobic sobie wygladajaca prowizorke dla helutow... czyli wlozyc przelotowke w srodek....
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 dzięki dzięki ..Kerczi a reszta oświetlenia jest ok??.... Bo jak coś za jasno to wiesz gdzie mnie szukać HAhahaga ---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- Niech zgadnę, że to jedna i ta sama kupa :-) Przyszła wycena szkody w końcu... Znając życie będę się bujał po sądach... Wartość bazowa mojego auta określili na 8450 oraz zrobili z drobnej kolizji szkodę całkowitą Transit to cycus....w takim raZie możesz jechać do serwisu, dogadać sie i naprawić auto do kwoty 8450zl...ja bym sie cieszył... Konsultowałem się dziś z likwidatorem w Warcie, prawnikiem oraz z koleżanką która od X lat prowadzi sprzedaż ubezpieczeń i nie jest tak jak to pięknie napisałeś... Po pierwsze będę musiał przedstawić ubezpieczycielowi kosztorys naprawy a po drugie ubezpieczyciel będzie musiał ten kosztorys zaakceptować... To że ubezpieczyciele stosują zabieg przez Ciebie opisany to dobra wola niektórych firm ubezpieczeniowych. Niestety Warta do nich nie należy
KERCZI Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Misiu kolorowy Oni sobie mogą...masz kodeks cywilny po swojej stronie... ---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ---------- Oczywiście nie możesz wywalić cen zKosmosu ale spokojnie możesz zrobić tak ze wypłaca Ci koło 8k i koniec. Z oc sprawcy MASZ PRAWO naprawić auto do 100% wartości samochodu i jeszcze bym sobie wziął nowa a4 wypożyczył na auto zastępcze...
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Karol... To ile chcesz za poprowadzenie mojej sprawy?? Dam Ci pełnomocnictwo i będziesz ich strugał w moim imieniu i jeszcze troszke na tym zyskasz... Pasuje Ci??
KERCZI Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zuzia Ci moze poprowadzić jak chcesz...idąc tym tropem co mówisz...to auto kasuja czyli wystawiają na aukcje, tam Marian kupuje za 7tys zł dostajesz 7 plus z PZU 1450 i temat sie zamyka... ---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- To ze oni to praktykują to jest jedno, a ze robią to poza literami prawa to drugie...CUBER sie tez sadził to go zapytaj... ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Na początek zakwestionował bym wartość auta, a potem dogadał sie w serwisie i zrobił auto za kwotę bliska wartości auta...jeszcze bym wziął auto Astepcze... ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- Mojemu kumplowi wypłacili 27tys zł za naprawę plus auto zastepcE za błotnik zderzak, maskę i pas do transportera t4 z2000 rolu
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zuzia Ci moze poprowadzić jak chcesz...idąc tym tropem co mówisz...to auto kasuja czyli wystawiają na aukcje, tam Marian kupuje za 7tys zł dostajesz 7 plus z PZU 1450 i temat sie zamyka...---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- To ze oni to praktykują to jest jedno, a ze robią to poza literami prawa to drugie...CUBER sie tez sadził to go zapytaj... ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Na początek zakwestionował bym wartość auta, a potem dogadał sie w serwisie i zrobił auto za kwotę bliska wartości auta...jeszcze bym wziął auto Astepcze... ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- Mojemu kumplowi wypłacili 27tys zł za naprawę plus auto zastepcE za błotnik zderzak, maskę i pas do transportera t4 z2000 rolu Ale ja nie mam na to kasy... Trzeba zapłacić z własnej kieszeni a później czekać aż ubezpieczalnia odda. A mnie po prostu na to nie stać ---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ---------- A jeśli Zuzia mogłaby mi coś pomóc w tej kwestii, to byłbym ogromnie wdzięczny :-)
Rekomendowane odpowiedzi