KERCZI Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ale sa naprawy bezgotowkowe ---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- Pany czy miał ktos do czynienia albo jakiś znajomy z silnikiem 2.0tdi w transporterze t5fl ?? ---------- Post dopisany at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ---------- Pogadam z Nią... ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ---------- Wiecie gdzie leży Krym???
_Gabriel_ Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiecie gdzie leży Krym??? Na ciastku?
bodowp Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 siema... Pączki zjedzone ? przyznać się kto ile wsunął
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ten kto pierwszy zgadnie ile pączków do tej pory zjadłem - wygra mini nagrode Kebab na spocie w GK Czekam na typy
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 12 Gdzie popatrzę to tylko pączki wpierdzielają, ja dzisiaj ani jednego nie zjadłem:kox: choć leżą mi w pracy na talerzu 4szt Nie po to spaliłem dzisiaj na siłce 800 kalorii bym teraz wcinał pączki
miodzio Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ten kto pierwszy zgadnie ile pączków do tej pory zjadłem - wygra mini nagrode Kebab na spocie w GKCzekam na typy Żadnego bo nie lubisz Wisisz mi Kebaba
KERCZI Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 mialem napisac dokladnie to samo...zadnego
miodzio Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 mialem napisac dokladnie to samo...zadnego dobra dobra ... kebab i tak mój:grin:
KERCZI Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 no jak...moj tez...przeciez jeszcze nie zgradzil odpowiedzi - skoro mamy taka sama to najwyzej wisi dwa kebaby...nie napisal ze dla pierwszej osoby tylko dla tej ktora zgadnie...
miodzio Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 no jak...moj tez...przeciez jeszcze nie zgradzil odpowiedzi - skoro mamy taka sama to najwyzej wisi dwa kebaby...nie napisal ze dla pierwszej osoby tylko dla tej ktora zgadnie... no i lipa.... Mariusz stwierdził że taniej będzie zjeść jednego pączka niż kupować dwa kebaby
gregfr Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 no jak...moj tez...przeciez jeszcze nie zgradzil odpowiedzi - skoro mamy taka sama to najwyzej wisi dwa kebaby...nie napisal ze dla pierwszej osoby tylko dla tej ktora zgadnie... no i lipa.... Mariusz stwierdził że taniej będzie zjeść jednego pączka niż kupować dwa kebaby ale mozna byloby powiedziec, ze zadal pytanie ile zjadl paczkow (w domysle - do tej pory), a nie ile zamierza ! tak wiec wygraliscie
ruks Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Gdzie można ogarnąć usunięcie DPF'a? w jakim samochodzie masz DPF ? Ja bym chetnie przygarnał, musze zrobic sobie wygladajaca prowizorke dla helutow... czyli wlozyc przelotowke w srodek.... Kolega ma v50 ale to i tak chyba obudowa zostaje, leci tylko środek... ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- BTW Ktoś ostatnio pisał że szuka pracy jako kierowca czy coś poplątałem?
Radekst Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ktoś ostatnio pisał że szuka pracy jako kierowca czy coś poplątałem? Ramzes ja z reszta też..
Transitpower Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Nadszedł czas na poprawną odpowiedź. Dzisiejszymi zwycięzcami zostali Kerczi i Miodek :-) Oczywiscie na najbliższym spocie możecie liczyć na odbiór nagrody :-) Ps: Kerczi... Rozmawiałeś może z Zuzią?
FANTOMAS Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Siema nocą FANTOMAS przejezdzalem teraz obok Twojej srebrnej padliny to jakiś pies jszczał Ci na koła twój kolega ? pewnie z ksywą kałmanaklamce
-RamzeS- Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Nie spać zwiedzać. Życzę miłego dnia. Ruks ja sie rozgladam za nową pracą jak masz coś dawaj pw Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi