Radekst Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Panowie, potrzebuje namiary na bardzo dobrego blacharza-lakiernika
Radekst Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Stalo mialem dzisiaj przygode z takim jednym na stella..
michail55 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Skur****** na chooj ten monitoring miejski? No wlasnie skoro goscie kradna qozidlo i to tak dlugo masakra powinno miasto oddac gosciowi za ta kradziez
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Panowie, nie ma ktoś ori płytki z Vistą Business albo Ultimate najlepiej w wersji 64-bit ? Nie potrzebuję klucza bo mam, tylko potrzebuję ori płytkę. Próbuję nagrać ori obraz i mi nie działa, a ori płytka z Win7 śmiga aż miło.
D4NTE Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Stalo mialem dzisiaj przygode z takim jednym na stella.. Co żeś zdziałał?
nex Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 kto jutro i gdzie na VAG, c**jnia z grzybnią , miałem dziś polerować auto i jutro zajedę padaką
Radekst Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Stalo mialem dzisiaj przygode z takim jednym na stella.. Co żeś zdziałał? jechalem swoim pasem a gosciu na łuku zmienial pas na moj i mnie nie widzial i przywalil mi w lewy tylny bok a predkosc byla (jak to na stella) i zaczelo mnie rzucac po calym stella z lewej do prawej (probowalem kontrowac ale nie dalem rady bo akurat padal deszcz i bylo w piździec slisko, lacznie 4 razy mnie zarzucilo) az w koncu obróciło o 180 i przyjebalem w kraweznik bokiem. Dobrze ze chociaz tak sie to skonczylo a nie zatrzymalem sie na latarni albo ktos rozpedzony nie wjechal we mnie no ale do roboty mam drzwi kierowcy, tylne, blotnik tyl, zderzak tyl, listwa progowa, felga, i cos w zawieszeniu z tylu sie stalo bo kolo jest cale wykrzywione
D4NTE Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Stalo mialem dzisiaj przygode z takim jednym na stella.. Co żeś zdziałał? jechalem swoim pasem a gosciu na łuku zmienial pas na moj i mnie nie widzial i przywalil mi w lewy tylny bok a predkosc byla (jak to na stella) i zaczelo mnie rzucac po calym stella z lewej do prawej (probowalem kontrowac ale nie dalem rady bo akurat padal deszcz i bylo w piździec slisko, lacznie 4 razy mnie zarzucilo) az w koncu obróciło o 180 i przyjebalem w kraweznik bokiem. Dobrze ze chociaz tak sie to skonczylo a nie zatrzymalem sie na latarni albo ktos rozpedzony nie wjechal we mnie no ale do roboty mam drzwi kierowcy, tylne, blotnik tyl, zderzak tyl, listwa progowa, felga, i cos w zawieszeniu z tylu sie stalo bo kolo jest cale wykrzywione Autko rzecz nabyta się naprawi, zdrowie ważniejsze
Radekst Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 się naprawi, tylko gdzie.. jeszcze zapewne czeka mnie uzeranie sie z ubezpieczalnia
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 się naprawi, tylko gdzie.. jeszcze zapewne czeka mnie uzeranie sie z ubezpieczalnia Mam dobrego mechanika, a on ma dobrego blacharza jak coś. Ty w końcu sprzedałeś B5 czy dalej nim śmigasz ?
Radekst Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 sprzedalem B5 i kupilem drugie B5 mechanika tez mam swojego dobrego takze on sie zajmie zawieszeniem, potrzebuje tylko jakiegos sprawdzonego blacharza-lakiernika zeby ogarnal bude
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 hehe, coś kupił ? przypomnij mi jutro to Ci rzucę wizytówkę, chyba żę będziesz jutro na zlocie ?
Radekst Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 przedlift afn sedan, nic specjalnego bede jutro ale okolo 15 dopiero bo wczesniej mam zajecia
Lopezzz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Śmigam jutro bo Bydgoszczy jak ktoś coś to pisać
-RamzeS- Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Siema. Nie śpimy! ! Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
nex Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 panowie gdzie się umawiamy żeby razem wjechać? Ja będe mył jeszcze auto na bp, może tam się stykniemy? 11-11:30?
Rekomendowane odpowiedzi