werbel Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Bez ankiety nie wymyślimy. Ale jestem za Bonarką. Koło Simply na Prądniku Białym jest za***isty parking. Jestem za. Ja akurat samochód mam po to by jeździć, więc dla mnie może być i pod radarem Zapałką.
boseron Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 w Bonarce jest zawsze najwięcej miejsca na parkingu i dojazd mało problematyczny i jest w miarę po środku wiec tez jestem za Bonarką, ale ankieta chyba konieczna,
OGr Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 W Bronowicach parking górny też bezproblemowy także dla tych posadzonych. Galeria kazimierz była o tyle dobra że byłą w centrum i każdy miał w miarę blisko.
boseron Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 market na obrzeżach miasta każdy odpada wiec musi być coś bliżej środka niż dalej, a może nie Galeria tylko zupełnie coś innego.... ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- juz wiem Kaufland wtedy Pablo będzie miał blisko z pracy ;-)
KERCZI Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Hello. Wlasnie wróciłem z DE...moja Audiola nie znała wczesniej takich wartości...
fantowski Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Trza ankiete walnąc odnosnie nowego miejsca spotów to co ? PLAZA ? ( tylko nie wiadomo jak długo bedzie ) Bonarka ? Krokus ? Jakieś inne propozycje ? Galeria Bronowice ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- galeria bronowice, zobaczymy jak to PAWEŁ będzie skomlał no będą skomleć, że daleko..
-RamzeS- Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Kerczi cieszymy sie ze na zachodzie udało ci się zarobić na zbiornik benzyny
fantowski Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 market na obrzeżach miasta każdy odpada wiec musi być coś bliżej środka niż dalej, a może nie Galeria tylko zupełnie coś innego.... a może nie patrz pod kątem, żeby Tobie było blisko? ja wyprowadziłem się na przedmieścia Krakowa i na spota będę miał dwa razy dalej, ale gdzie by nie było to pojade jeśli będzie czas.. btw ostatnio proponowałem ankiete w tym temacie to Cuber napisał po co coś zmieniać.. :whistling:a teraz sam proponuje:decayed:
dancio Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Witam wszystkich. Ja proponuje Plaze pod golym niebem dzisiaj, gdyz pogoda jest sympatyczna, a w przypadku brzydkiej pogody moze krokus na parkingu zadaszonym ??
Shadow Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Bez ankiety problem nie będzie pewnie rozwiązany, na szczęście mamy na to jeszcze troche czasu, ponieważ pobieranie biletów ma obowiązywać dopiero od 15 maja. btw Jedziesz o 50 km/h za szybko? Stracisz prawo jazdy - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości
boseron Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 market na obrzeżach miasta każdy odpada wiec musi być coś bliżej środka niż dalej, a może nie Galeria tylko zupełnie coś innego.... a może nie patrz pod kątem, żeby Tobie było blisko? ja wyprowadziłem się na przedmieścia Krakowa i na spota będę miał dwa razy dalej, ale gdzie by nie było to pojade jeśli będzie czas.. btw ostatnio proponowałem ankiete w tym temacie to Cuber napisał po co coś zmieniać.. :whistling:a teraz sam proponuje:decayed: Fanta nie patrze, dla mnie moze być wszędzie , w porze letniej uważam żę dobrze by było zmienić na coś pod gołym niebem gdzie jest jakaś knajpka z grillem , gdzie można sympatycznie spędzić czas na świeżym powietrzu a nie kisić sie w murach parkingowych i wdychać spaliny, lecz musi to być takie miejsce gdzie w razie deszczu można schowac sie do środka, ja znam takie miejsce ale znowu powiecie ze za daleko od Was, wiec nawet nie proponuje , więć jeżeli ktoś ma coś na myśli rzucać tematy....
fantowski Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 market na obrzeżach miasta każdy odpada wiec musi być coś bliżej środka niż dalej, a może nie Galeria tylko zupełnie coś innego.... a może nie patrz pod kątem, żeby Tobie było blisko? ja wyprowadziłem się na przedmieścia Krakowa i na spota będę miał dwa razy dalej, ale gdzie by nie było to pojade jeśli będzie czas.. btw ostatnio proponowałem ankiete w tym temacie to Cuber napisał po co coś zmieniać.. :whistling:a teraz sam proponuje:decayed: Fanta nie patrze, dla mnie moze być wszędzie , w porze letniej uważam żę dobrze by było zmienić na coś pod gołym niebem gdzie jest jakaś knajpka z grillem , gdzie można sympatycznie spędzić czas na świeżym powietrzu a nie kisić sie w murach parkingowych i wdychać spaliny, lecz musi to być takie miejsce gdzie w razie deszczu można schowac sie do środka, ja znam takie miejsce ale znowu powiecie ze za daleko od Was, wiec nawet nie proponuje , więć jeżeli ktoś ma coś na myśli rzucać tematy.... ja również jestem za terenem otwartym
fantowski Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Pancie potrzebuje wypolerować wibracyjnie felgi aluminiowe.. ktoś coś?
PABLO Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 No proszę jak się zaczęła na dobre dyskusja o miejscówce że aż Dancio się odezwał od nieśmiertelnej audicy dla mnie moze być wszędzie , w porze letniej uważam żę dobrze by było zmienić na coś pod gołym niebem gdzie jest jakaś knajpka z grillem , gdzie można sympatycznie spędzić czas na świeżym powietrzu a nie kisić sie w murach parkingowych i wdychać spaliny, lecz musi to być takie miejsce gdzie w razie deszczu można schowac sie do środka, ja znam takie miejsce ale znowu powiecie ze za daleko od Was, wiec nawet nie proponuje , więć jeżeli ktoś ma coś na myśli rzucać tematy.... Mam takie same zdanie jak boseron tylko moja propozycja jest już wymieniona czyli Krokus a dlaczego? Bo jest dużo miejsca na parkingu pod Krokusem, jest świeże powietrze a w razie deszczu 2 metry obok podjeżdżamy na parking poziomy, jest jedzonko KFC w którym mogę załatwić zniżki, co więcej zawsze ktoś może przepalić furmankę na prostej 2km, jest myjka 2 metry obok, norauto jak by komuś brakło kosmetyków do auta przed spotem:decayed:, jeszcze wymieniać? Miejsce jest sprawdzone i kilka klubów odbywają tutaj spoty choćby A6 klub (obecnie club) Dlaczego nie jestem za Bonarką choć ciekawe miejsce? Bo w lecie jest tam mega duszno na parkingu i dopiero byśmy się zagotowali:facepalm: Boseron zapodaj tą swoją special edytion limited miejscówkę może podpasuje większości
fantowski Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Panowie do sprzedaży nasza firmowa Skoda Superb Skoda Superb 2.0 TDI DSG 170KM (4216615862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Pablo...KFC ?..proszę Cię...to trza grila zjeść...albo objadowe cos...a nie FF ...bleee....
Rekomendowane odpowiedzi