Radekst Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 korzystał ktos z ich uslug lub slyszal cos o nich? Auto SPA Detailing - Polerowanie i renowacja lakieru - Kraków ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- i o tych: Kompleksowa Kosmetyka Samochodowa - Auto Detailing Krakw |danoncardetailing.pl ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- rozmyslam nad pelna korekta lakieru
nimskrk Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Radekst mogę polecić czystym sumieniem https://www.facebook.com/DetailingServicePL Piłsudskiego 92, 32-020 Wieliczka , Piotrek zna się na swojej robocie jak mało kto z wieczora
Radekst Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 o, super, dzieki za namiary zdjecia robia wrazenie u mnie lakier jest w podobnym stanie jak w tej hondzie cr-v, wiec tez powinni dac rade. masz jakies dojscia u tego Piotrka?
boseron Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Kto pije palec pod budke jak to mówi moja Córka, to znaczy nie o piciu
Lopezzz Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Przedmuchałem trochę auto po autostradach w weekend majowy i do tej pory nie mogę zmyć tych robali z maski. Macie na to jakiś patent?
Transitpower Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 transit widocznie słabo mnie znasz, ja PAWŁA bardzo lubie i szanuje a jak pisze pierdoły to ON dobrze wie że to są żarty. Ja PAWŁA znam troszke dłużej więc wybacz ale nie wpierdalaj się że tak powiem.---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- dante, ramzes, artur i reszta normalnych zdrowie Że tak powiem... Dno intelektualne już osiągnąłeś i obroniłeś kilka razy. Ostatnio zdobyte, to dno w zrozumieniu czytania i pisania postów bez obrażania innych. Czekam na następne Normalni ludzie też czekają
Krumak Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Podziękowania dla Boserona za mini spota w fajnym miejscu
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 najwyraźniej trzeba komuś kapelusz kupić bo wchodzi w SKS +1 ...napinatory....zluzujcie Panowie.............wierzcie ,że nie warto ..... PABLO...jakbyś był 2 godziny na spocie i by 15-stu chłopa z Ciebie ryło to byś się mógł urażać....wpadnij na gliwickiego spota .......zobaczysz o czym była mowa ....... a tu...,że tak powiem... miłego dzionka ...spadam na rowerek z małym Szkrabem
fantowski Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 najwyraźniej trzeba komuś kapelusz kupić bo wchodzi w SKS +1 ...napinatory....zluzujcie Panowie.............wierzcie ,że nie warto ..... PABLO...jakbyś był 2 godziny na spocie i by 15-stu chłopa z Ciebie ryło to byś się mógł urażać....wpadnij na gliwickiego spota .......zobaczysz o czym była mowa ....... a tu...,że tak powiem... miłego dzionka ...spadam na rowerek z małym Szkrabem miłego Arturoo
Shadow Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 najwyraźniej trzeba komuś kapelusz kupić bo wchodzi w SKS +1 ...napinatory....zluzujcie Panowie.............wierzcie ,że nie warto ..... PABLO...jakbyś był 2 godziny na spocie i by 15-stu chłopa z Ciebie ryło to byś się mógł urażać....wpadnij na gliwickiego spota .......zobaczysz o czym była mowa ....... a tu...,że tak powiem... miłego dzionka ...spadam na rowerek z małym Szkrabem Szerokości
nex Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 ja też po obiadku idę na trening a później pojeździć rowerkiem. Miłego dnia
boseron Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Podziękowania dla Boserona za mini spota w fajnym miejscu O tak miejsce było super...... Można nacieszyć oko, pozdrawiam ;-)
Krumak Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Podziękowania dla Boserona za mini spota w fajnym miejscu O tak miejsce było super...... Można nacieszyć oko, pozdrawiam ;-) Tak się składa, że szybko opuściliśmy ten lokal, a w kolejnym było dużo lepiej
Cuber Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 Siemka All Jednak powiem nie ma to jak ORI fela Sprzedałem swoje "włoskie" 19 stki i zakupiłem ORI 19-stkiz B8 wyglądowo Ja dostrzegam w ciul różnicy , nawet w kolorze .... Co ciekawe. mając 19 stki i kapcie 235/40/19 był zdecydowanie gorszy komfort niż na 255/35/19 wiem powinno byc odwrtonie ale jednak Audi dobrze dobrało ORI rozmiar....
Lukasz eS. Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Widzieliscie? AUDI A4 B5 / A6 C6 LIFT LIFT 2,6 V6 REWELACJA (4216193675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Cuber Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 Widzieliscie? AUDI A4 B5 / A6 C6 LIFT LIFT 2,6 V6 REWELACJA (4216193675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jak juz robić "coś" takiego to chociaż estetycznie
Lukasz eS. Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 I jeszcze 1 kwiatek: audi 80 a4 Ten juz powala calkowicie ;D
Rekomendowane odpowiedzi