Arturoo Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 plaża Właśnie się zastanawiam gdzie jechać się opalac Ja w biurze roletami okno zasłoniłem i klimę włączyłem tak pali słońce dziś my z ramzesem wlasnie lecimy na kryspinow, wiec jak ktos cos to wbijac podobno duzo ludzi dzisiaj ale za to niedaleko A wieczorem pod gwiazdami zrobimy sobie bunga bunga U mnie poszła klima w Kauflandzie tak przygrzało słońce Jedno pytanko......co tak działa ? ...też chcę....na receptę dostanę ? ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- PABLO ...zalłatwiłeś sobie kuriera do Gliwic? Brachol przyjeżdża na weekend do mnie i by mógł Ci to zabrać w drodze powrotnej Apap extra ............
PABLO Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Arturoo sprawa z tym telefonem już załatwiona
Marcin_K Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Witam wszystkich Fantowski przypominam się w sprawie kierownicy jakbyś coś wiedział daj znać
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Arturoo sprawa z tym telefonem już załatwiona
boseron Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 kuva Panowie nie znacie jakiegoś szybkiego sposobu na poparzenia tak mnie dziś Słońce zjarało że szok ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- dobry mecz Ben- Sev
Wąski Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 ktoś szukał Audi 90 Quattro Youngtimer 1986 Warszawa Wola
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 ktoś szukał Audi 90 Quattro Youngtimer 1986 Warszawa Wola Widziałem wczoraj, fajny.
PABLO Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Ale susza i gorąco, nie ma normalnie czym oddychać
Cuber Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 siemka all od tego upału i klimy mam dreszcie katar i ciul wie jeszcze co
Lukasz eS. Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Siema. Orientuje sie ktos moze, czy gdzies malopolsce (najlepiej w Krakowie) zajmuja sie naprawa wypalonych lini w FISie ? Jakis czas temu zakupilem FISa, ktory ma 3 linie wypalone i dobrze by bylo zrobic to przed zalozeniem.
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Siema. Orientuje sie ktos moze, czy gdzies malopolsce (najlepiej w Krakowie) zajmuja sie naprawa wypalonych lini w FISie ? Jakis czas temu zakupilem FISa, ktory ma 3 linie wypalone i dobrze by bylo zrobic to przed zalozeniem. W Krakowie kiesys szukalem i tanio nie jest. Tutaj wyslij: http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-naprawa-wyswietlacza-fis-w-liczniku/
Lukasz eS. Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 O ! I o takie cos mi chodzilo. Dzieki za linka, na pewno skorzystam z ich uslug @OGR: Czy ja dobrze widze i to jest Twoja stronka?
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 O ! I o takie cos mi chodzilo. Dzieki za linka, na pewno skorzystam z ich uslug @OGR: Czy ja dobrze widze i to jest Twoja stronka? Tak, tylko troche nieaktualna ;-)
Lukasz eS. Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Tak widze, ze nie aktualne. Kiedys szperalem sobie po niej, ale dopiero teraz zjarzylem ze to Twoje auto tam jest
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Tak widze, ze nie aktualne. Kiedys szperalem sobie po niej, ale dopiero teraz zjarzylem ze to Twoje auto tam jest No tak jakos wyszlo. Panowie czy nie wiecie do ktorej jest czynny parking na galerii Bronlwice? Potrzebuje podniesc auto i troche pokrecic. Tescoo na kapelance chyba jest 24h ale az tam mi sie nie chce jechac ;-)
Gość cwiara Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Siemanko. Panowie małe pytanko. W czwartek 5.06 wybieram sie do Krk na egzamin. Z racji że bedzie on o 8 myśle dzień wcześniej przyjechac. Pytanie czy gdzieś w okolicy ul. Pocieszka znajde jakiś w miare tani nocleg?
Rekomendowane odpowiedzi