Adik Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Zakładaj nie oryginalna wykładzinę gumowa na allegro sa po ok. 100zl... no chyba ze chcesz miec "full fabrykę" Robert nie potrzebujesz lamp tylnnich do A3 ? AUDI A3 LAMPY TYLNE 2000R IGLY (4260540017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jakby ktos szukał zaślepki tylnej wycieraczki to tutaj jest: ZAŚLEPKA TYLNEJ WYCIERACZKI VW GOLF IV LEON BORA (4237694787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ja nie dałem rady :/Panowie czy ktoś z Was naprawiał wykładzinę/dywan z auta ? Kupiłem do A3 i przyszedł z jebitną dziurą i brakami gąbki :/ Wkurwiłęm sie maksmalnie ale może idzie go jeszcze uratować ?
bodowp Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Siema... Dobrze że jest tapatalk bo na kompie dalej forum nie rura :-( Pablo dzięki wielkie będę miał spokój ze swoją na jakiś czas :-P
PABLO Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Siema... Dobrze że jest tapatalk bo na kompie dalej forum nie rura :-( Pablo dzięki wielkie będę miał spokój ze swoją na jakiś czas :-P Napisz do Huga w tej sprawie albo zrób format na kompie. Niech się cieszy nowym telefonem
OGr Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Zakładaj nie oryginalna wykładzinę gumowa na allegro sa po ok. 100zl... no chyba ze chcesz miec "full fabrykę" Robert nie potrzebujesz lamp tylnnich do A3 ? AUDI A3 LAMPY TYLNE 2000R IGLY (4260540017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jakby ktos szukał zaślepki tylnej wycieraczki to tutaj jest: ZAŚLEPKA TYLNEJ WYCIERACZKI VW GOLF IV LEON BORA (4237694787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ja nie dałem rady :/Panowie czy ktoś z Was naprawiał wykładzinę/dywan z auta ? Kupiłem do A3 i przyszedł z jebitną dziurą i brakami gąbki :/ Wkurwiłęm sie maksmalnie ale może idzie go jeszcze uratować ? Tylne mam ok, przedlifty bo przedlifty ale sa ok. Przednie by mi się zdało kupić ;-)
bodowp Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Siema... Dobrze że jest tapatalk bo na kompie dalej forum nie rura :-( Pablo dzięki wielkie będę miał spokój ze swoją na jakiś czas :-P Napisz do Huga w tej sprawie albo zrób format na kompie. Niech się cieszy nowym telefonem Pisałem do niego i prawdopodobnie to wina windowsa ale teraz dość intensywnie zajmujęsię magisterską więc format musi poczekać :-/
Radekst Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 pozdrowienia z Poznania a ja juz skompletowalem wszystkie graty do audiczki belka, drzwi, prog, teraz tylko zawiezc do mechanika do zalozenia i do blacharza na ogarniecie blotnika. i nadprogramowo jeszcze pare gratow wpadlo lampy przod soczewkowe z lifta, lampy tyl po 2 lifcie i spryski mgielkowe mozna liczyc na pomoc kogos w zalozeniu lamp przednich? bo trzeba ciac blotniki a ja z racji iz mieszkam w bloku to nie mam do tego warunkow.
fantowski Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 pozdrowienia z Poznania a ja juz skompletowalem wszystkie graty do audiczki belka, drzwi, prog, teraz tylko zawiezc do mechanika do zalozenia i do blacharza na ogarniecie blotnika. i nadprogramowo jeszcze pare gratow wpadlo lampy przod soczewkowe z lifta, lampy tyl po 2 lifcie i spryski mgielkowe mozna liczyc na pomoc kogos w zalozeniu lamp przednich? bo trzeba ciac blotniki a ja z racji iz mieszkam w bloku to nie mam do tego warunkow. no i super ! udostępnie Ci garaż OGr myślę, że pomoże ---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- Kerczi latałeś już?
Radekst Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 no i super ! udostępnie Ci garaż OGr myślę, że pomoże super, to jak juz bedzie moja padlina jezdzic to dam znac moze do tego czasu jeszcze cos pokupuje mysle jeszcze czy grilla rs w najblizszym czasie nie kupic a pozniej moze bede na zdrzak S polowac
OGr Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 no i super ! udostępnie Ci garaż OGr myślę, że pomoże super, to jak juz bedzie moja padlina jezdzic to dam znac moze do tego czasu jeszcze cos pokupuje mysle jeszcze czy grilla rs w najblizszym czasie nie kupic a pozniej moze bede na zdrzak S polowac A kostki masz? Moge pomoc ;-) Geint kupuj ;-) Poki masz te lampy na zewnatrz, to ja bym na Twoim miejscu zrobil je na bixy.
Radekst Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 kostek jeszcze nie mam ale zamowie gwint raczej nie wpadnie, przynajmniej na razie bixow tez nie bede rezac bo bym musial zmieniac zderzak bo mam bez spryskow i robic samopoziom, za duzo pierdzielenia
OGr Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 kostek jeszcze nie mam ale zamowie gwint raczej nie wpadnie, przynajmniej na razie bixow tez nie bede rezac bo bym musial zmieniac zderzak bo mam bez spryskow i robic samopoziom, za duzo pierdzielenia A za jakis czas i tak wrzucisz, spoko ;-) Zderzak wymienisz jak kogos strzelisz ;-) Gwintu przeciez nie musisz skrecac a o niebo lepiej sie jezdzi ;-)
Radekst Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 pomyslimy jeszcze ale na razie musze ogarnac to co mam
Rekomendowane odpowiedzi