Wąski Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pany brac bo za***isty woz za śmieszne pieniadze.....Zobacz ofertę: SUBARU OUTBACK AWD 4x4 JAK NOWY BEZYPADKOWY KRAKÓW foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 co byście wybrali HONITON 94 EL. ZESTAW KLUCZY NASADOWYCH + GRATIS (4399075022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy KLUCZE NASADOWE 94 CZĘŚCI YT-1268 YATO ZESTAW (4402195013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a może macie inne propozycję tak do 250zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam Panowie:hi:. Mam ogromną prośbę. Czy ktoś w was mieszka niedaleko lub zna ten komis ? Rodzina mi się powiększyła i poszukuję TOURANA. Znalazłem fajną wersjęna alledrogo ale trochę daleko jechać jak bym miał się przekonać że to jakaś padaczka. Czy ktoś byłby uprzejmy i mógł by go wstępnie dla mnie oblookać??? Volkswagen Touran 26200.00 PLN. krzyszkowice - otoMoto.pl Zgóry dzięki i pozdrawiam z pod Wrocławia:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 co byście wybrali HONITON 94 EL. ZESTAW KLUCZY NASADOWYCH + GRATIS (4399075022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy KLUCZE NASADOWE 94 CZĘŚCI YT-1268 YATO ZESTAW (4402195013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a może macie inne propozycję tak do 250zł generalnie chyba jedno i to samo, swego czasu byla promocja na narzedzia w castoramie. Ja kupilem fajny zestaw stanley'a za okolo 280zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 co byście wybrali HONITON 94 EL. ZESTAW KLUCZY NASADOWYCH + GRATIS (4399075022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy KLUCZE NASADOWE 94 CZĘŚCI YT-1268 YATO ZESTAW (4402195013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a może macie inne propozycję tak do 250zł generalnie chyba jedno i to samo, swego czasu byla promocja na narzedzia w castoramie. Ja kupilem fajny zestaw stanley'a za okolo 280zl Też przeglądałem stanley`a ale nie mieści się w budżecie który na to chcę poświęcić. Nie robię z autem tak często, żeby kupować nie wiadomo jaki komplet kluczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 tez tak kiedys mowilem, a potem kupilem drugi porzadny, bo polowa nasadek zmienila swoj rozmiar ale wiesz, ja mam 2 lewe recze i specjalizuje sie w wyciaganiu sikorek z pasa przedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 tez tak kiedys mowilem, a potem kupilem drugi porzadny, bo polowa nasadek zmienila swoj rozmiar ale wiesz, ja mam 2 lewe recze i specjalizuje sie w wyciaganiu sikorek z pasa przedniego Taaaa taki mechanik gawędziarz Za to serce masz dobre .... w ostatniej chwili udało mi się przekonać gościa że reanimacja sikorki już jej nie pomoże .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 tez tak kiedys mowilem, a potem kupilem drugi porzadny, bo polowa nasadek zmienila swoj rozmiar ale wiesz, ja mam 2 lewe recze i specjalizuje sie w wyciaganiu sikorek z pasa przedniego Taaaa taki mechanik gawędziarz Za to serce masz dobre .... w ostatniej chwili udało mi się przekonać gościa że reanimacja sikorki już jej nie pomoże .... usta usta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 dziobek dziobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 konik, konik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 :polew: iiiii hahaha patataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 przebieg tajemnica? nie, specjalnie zostawiony pusty, co by sie rozeznac czy jest jakieś zainteresowanie dosyć nietypowym autkiem... przebieg będzie taki jaki sobie zażyczy nabywca to kolejna z jego pasji Auto fajne ale te motory to straszne padaki. Notorycznie zapychały się DPF-y. Ponoć po 2010 coś poprawili i jest już lepiej z tym motorem. dziobek dziobek tiaa....słyszałem że było trochę inaczej. Jak zobaczyłeś tą sikorkę to tak się zgrzałeś do tej reanimacji że aż ci okulary zaparowały i dopiero jak sikorce oczy na wierzch wyszły to się skapnąłeś że dmuchasz od złej strony. A z tym konikiem to ponoć go wozi że jakby co wypił albo jak się coś zmaści w aucie to zawsze może zostawić brykę i wrócić konno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 :polew: mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Hahaha, ten jak juz cos powie to koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 szydery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAX_90 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 co byście wybrali HONITON 94 EL. ZESTAW KLUCZY NASADOWYCH + GRATIS (4399075022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy KLUCZE NASADOWE 94 CZĘŚCI YT-1268 YATO ZESTAW (4402195013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a może macie inne propozycję tak do 250zł witam Ja polecam Honitona mam mały i duży zestaw i jestem bardzo zadowolony raz urwałem małom grzechotkę i wymienili mi cały zestaw na nowy http://www.audi80.pl/download.htm?id=11619 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 przebieg tajemnica? nie, specjalnie zostawiony pusty, co by sie rozeznac czy jest jakieś zainteresowanie dosyć nietypowym autkiem... przebieg będzie taki jaki sobie zażyczy nabywca to kolejna z jego pasji Auto fajne ale te motory to straszne padaki. Notorycznie zapychały się DPF-y. Ponoć po 2010 coś poprawili i jest już lepiej z tym motorem. dziobek dziobek tiaa....słyszałem że było trochę inaczej. Jak zobaczyłeś tą sikorkę to tak się zgrzałeś do tej reanimacji że aż ci okulary zaparowały i dopiero jak sikorce oczy na wierzch wyszły to się skapnąłeś że dmuchasz od złej strony. A z tym konikiem to ponoć go wozi że jakby co wypił albo jak się coś zmaści w aucie to zawsze może zostawić brykę i wrócić konno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 co byście wybrali HONITON 94 EL. ZESTAW KLUCZY NASADOWYCH + GRATIS (4399075022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy KLUCZE NASADOWE 94 CZĘŚCI YT-1268 YATO ZESTAW (4402195013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a może macie inne propozycję tak do 250zł Mam tego Honitona, bierz bez zastanawiania tym bardziej że masz w kraku. U mnie ze 3 lata i wszystkie elementy całe i zdrowe, chociaż mam też Yato ale mniejszy zestaw z tym że rzadziej używany i do lżejszych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi