_Gabriel_ Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Panowie... na funpage'u galerii kaziemierz jest ciekawy komunikat z przed chwili Otrzymaliśmy informację o możliwym podłożeniu ładunku wybuchowego na terenie Galerii Kazimierz. W związku z tą informacją jesteśmy zmuszeni zamknąć Galerię do czasu zakończenia prac policji na terenie naszego centrum handlowego. milego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 No to termin umówiony, mam nadzieję że naprawi.... Mnie się coś kojarzy, że ja już w tamtym rejonie raz moj wczesniejszy samochód zawoziłem pod jakąś hale wielka, gdzie części leżały wszędzie porozwalane.... to tam ? TAK TO TAM ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- Panowie...na funpage'u galerii kaziemierz jest ciekawy komunikat z przed chwili Otrzymaliśmy informację o możliwym podłożeniu ładunku wybuchowego na terenie Galerii Kazimierz. W związku z tą informacją jesteśmy zmuszeni zamknąć Galerię do czasu zakończenia prac policji na terenie naszego centrum handlowego. milego spota http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,16359727,Alarmy_bombowe_paralizuja_malopolskie_urzedy_skarbowe.html#LokKrakTxt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Spoko do 20-stej będzie czysta galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 pod warunkiem, ze jeszcze bedzie to galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Mam nadzieje, ze z tym mechanikiem nie robicie sobie takich jaj jak między sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 jaj nie robimy ale części już między sobą dzielimy pomimo że auto jeszcze tam nie stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Kerczi sprzedales B7?? nie sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Kerczi sprzedales B7?? nie sprzedałem Podeslij mi swój numer na PW, jeden znajomy jest zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 602 760 360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAX_90 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 witać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Sprawdzi mi ktoś beemke po VIN'ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Sprawdzi mi ktoś beemke po VIN'ie? Tak, Gruszka ma miec VAGa na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Cześć stolico małopolski wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Dzięki za spota wczorajszego Tomek... Smacznego ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Sprawdzi mi ktoś beemke po VIN'ie? daj vin na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Bry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi