Arturoo Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Potrzebuje kupić karty na mp3 do rns-e w moim audi a4 2004r. Rozumiem ze max to 4gb i SD bez HC?? Gdzie takie kupić bo wszędzie same SDHC. Najlepiej w Krakowie Dzięki Chyba 2*2gb Tylko ze tych 50 użytkowników jakos nie widac na spotach...s zawsze tych samych...dokładnie juz plaza jest duZo lepsza od zakichanej bonarki w ktorej nie ma miejsca na nic...poprostu przez takie działanie przestają dodatkowo przyjeżdżać Ci którzy sa co tydzien.. I ta ekipa powinna zdecydować o Waszej nowej miejscówce ....reszta ,czasem " przyjezdna" i tak się dopasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Potrzebuje kupić karty na mp3 do rns-e w moim audi a4 2004r. Rozumiem ze max to 4gb i SD bez HC?? Gdzie takie kupić bo wszędzie same SDHC. Najlepiej w Krakowie Dzięki http://allegro.pl/karta-pamieci-4-gb-4gb-sd-do-nawigacji-gps-i4495341324.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 z rana... to w takim razie mnie szuja co mi radio sprzedawała ...w błąd wprowadziła mówiąc ,że wchodzą karty 2*2gb.... Sorki za złą podpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam Panowie jakby ktos jeszcze nie przegladal klimy u Siebie to mam do sprzedania 2 kupony z Cupponu na serwis klimatyzacji w R7 Serwis. Bon w cenie 59 zł zamiast 120 zł obejmuje Pakiet Podstawowy przeglądu klimatyzacji w skład którego wchodzi:- sprawdzenie szczelności układu klimatyzacji z wykorzystaniem barwnika UV- uzupełnienie oleju w układzie klimatyzacji- odgrzybianie klimatyzacji metodą ozonowania- uzupełnienie czynnika chłodzącego do 100g- sprawdzenie poziomu chłodzenia. Oferta jest wazna do 31.08.14r, nie mam jak jechac do Krakowa zeby z tego skorzystac. Sprzedam za 50zl/szt. Kupony sa wazne, mozna zawsze sprawdzic w serwisie po numerze kuponu. Od Siebie dodam na koniec, ze znajomy korzystal w tamtym roku z takiej oferty w tym zakladzie w 2 autach z jednym bylem osobiscie i widzialem jak robia. Do tej pory z klima wszystko jest ok, dlatego ja zdecydowalem sie na ta oferte. Kontakt przez pw lub tel. 787350302 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Pany ma ktoś w Krk zaprzyjaźniony serwis rowerowy? chyba ze ktoś jest bardziej ogarnięty w tym temacie, bo jestem zainteresowany takim rowerkiem... http://olx.pl/oferta/scott-scale-60-deore-xt-rock-shox-hydraulika-formula-oro-CID767-ID6Df0z.html#10ece8376b Widziałem go dzisiaj na Allegro i tam był tańszy ;-) Też się zastanawiałem jak i gdzie go najlepiej przejrzeć i sam nie wiem czy nie lepiej jednak pójść w nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 no jest tańszy o 50 zł. Ale po rozmowie z gościem to wydaje mi się, że jest coś jeszcze do zbicia. Miną aukcje to może mu opadnie trochę ciśnienie na cenę, bo może nie ma chętnych. Jakby tak popatrzeć to kupiłby coś w miarę w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Hejka wybiera sie ktoś jutro na żuźel ? Może jakąś wiekszą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 o ktorej jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 O 16,zawody o mistrzostwo 2 ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Lenox i Fantomas => kolec róży......... Spot robimy w Bronowicach we Wtorek tylko niech ktoś ogranie i da wskazówki na którym parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja za bronowice dziękuję powiem szczerze nie będę zap.... na drugi koniec miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam Urlop czas zacząć mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze narazie nie jest kolorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ramzesik, spota robimy aby każde miejsce wziąć pod uwagę i kazdemu dac szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja za bronowice dziękuję powiem szczerze nie będę zap.... na drugi koniec miasta Ramzesik, glosuj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/286123-ankieta-ktore-z-miejsc-wedlug-ciebie-bedzie-najlepsza-opcja-spotow-krakowskich/ btw, ja również za bronowice podziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Eee no nie róbcie jaj. Ma byc sprawiedliwie...nie wiemy jak jest w Bronowicach. Da ludzie którzy tam mieszkają i co wtedy? Oni maja wówczas jechac przez pół Miasta?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja za bronowice dziękuję powiem szczerze nie będę zap.... na drugi koniec miastaRamzesik, glosuj:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/286123-ankieta-ktore-z-miejsc-wedlug-ciebie-bedzie-najlepsza-opcja-spotow-krakowskich/ btw, ja również za bronowice podziekuje Załatwione głos poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Panowie,bylismy w czwartek pod plaza i w okolicy 21 bylo 12st ciepla i ludzie zaczeli sie zbierac(niestety cieplej nie bedzie),poza tym we wtorek sa tam spoty(ostatnim razem stali na zewnatrz, dlatego bylo troche miejsca w srodku)odnosnie Krokusa to jest spoko miejscowke, tak jak chlopaki pisza... tylko jest czynna bodaj do 22h30,albo do 23.wiele razy sie zdarza, ze ktos cos robi w aucie i niestety siedzimy, nieraz dluze niz polnoc - mysle, ze wiecie o co mi chodziowiecie, ze wtedy mozna sie przeniesc na parking BP - zgodze sie, ale jak bedzie padal deszcz/ snieg?Jeszcze kilka slow o bonarce.po pierwsze, jest to zdecydowanie najcieplejszy parking, wiele osob, ktore przyjada w zimie(autami niegarazowanymi) napewno docenia ten fakt, bo jest tam caly czas okolo 15st ciepla. Powiecie... nie ma miejsca? W galerii tez jak sie wjezdza nie ma miejsca, trzeba poszukac parkingu - przeciez nie spotujemy w sobote o 14Moim zdaniem najlepszy jest parking pomaranczowy - WYJAZD z tego parkingu jest miedzy biurowcami a stacja paliw - postaram sie zdobyc jakas mapke i pokazac dokladnie ktoryJest tam sporo wiecej miejsca niz na niebieskim w GK.jedynym minusem jest to, ze nie ma pradu, wiec miodek VAG'a nie zabierze :/Wg mnie warto tez rozwazyc propozycje jakiejs Knajpy - np Tranzit mowil o pepezie, nie wiem jak tam z miejscem, ale zerknac chyba nie zaszkodzi.Proponuje zrobic tak, jak mowil Karol...spot w kazdym miejscu i wtedy wybrac,robienie ankiet to(jak widac) zadna metoda. Jednym nie pasuje wynik, inni mowia, ze nie wiadomo kto glosowal, zakladanie kolejnych tematow... po co to wszystko?przeciez chyba wszystkim zalezy na dobrym miejscu do spotow...i jak pisal fantowski... nie wszyscy beda zadowoleni, ale nie moze byc tak, ze teraz jest walka o to kto ma blizej/dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wiedzieli nowe ramki klubowe 3D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi