boseron Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cuber nie dosc ze oska to jeszcze reczny na prąd.... kur. a masakra jakas, bmka byla fajna na zime, kręciła sie jak stara k... a Gruszka nie dzwonil.... trzymac mu to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Bosek miał być tani to nie marudź teraz PS: Napęd możesz dorezać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrollGun Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Na lotnisku na Czyżynach da się jeszcze ślizgać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzieki za spota. Boseron lej na to co mówią inni kupujesz takie auto jakie chcesz. Fantomas ty szyderco !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Help. Stoję przed Częstochowa i skrzynia mi się kleszczy. Nawet na luzie słychać tryt tryt. Ktoś coś to proszę o kontakt. 506251789 Dmuchnięte z pąpki od materaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Help. Stoję przed Częstochowa i skrzynia mi się kleszczy. Nawet na luzie słychać tryt tryt. Ktoś coś to proszę o kontakt. 506251789 Dmuchnięte z pąpki od materaca. jak mamy Ci pomoc? jedynie chyba laweta Ci pozostaje. jak cos to masz numer do kolegi Adik: 691 953 805 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) * A4 B8 po 2011 - TFSI 2.0 -ile to pali/?,czy potrzebuje mieć własną stację benzynową ( jak w przypadku poprzedniej TFSI?) tu masz moje srednie spalanie z tankowan od 1 pazdziernika do dzisiaj (w odwroconej kolejnosci, na gorze ostatnie tankowanie, na dole najstarsze). zawsze tankuje do pelna wiec pomiary sa dosyc dokladne: 11,31 11,37 11,09 11,83 11,85 11,20 10,81 9,83 11,66 jezdze glownie po krakow, w pazdzierniku pojechalem odwiedzic rodzicow (400km trasy z czego polowa to autostrada - 150km/h) stad wyszlo nizsze spalanie. szczerze mowiac to nie wiem za bardzo czego sie spodziewasz po 2 litrowym silniku z turbo. wczesniej mialem 2.0 tdi i mi palil okolo 2L mniej - ale to klekot. kurcze ... spodziewałem i ( nadal w to wierze ze poniżej 10l) to to normalnie spali przy płynnej miejskiej jeździe ( non eco driving) do tego licze 1-a nawet 2 litry oleju pomierzy przeglądami co jeszcze ? terkoczaca rolka i luźny łańcuszek napinacza (od strony grodzi) ? * mój aktulany klekot(pierwszy od lat) pali po Krakowie 8 L a trase Wieliczka - Praga _Gliwice robie na baku (60l) Na tej trasie nie jestem ostatni- średnia 112 km/h a jade z automatem w kompletnej ciszy i mego komforcie ...(sic !) Cholera ... gdzie ta przewaga dzięki technice ... za ktora notabene słono zapłacę gdy kupie oooo ! . Edytowane 30 Grudnia 2014 przez MOHITO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cholera ... gdzie ta przewaga dzięki technice ... za ktora notabene słono zapłacę gdy kupie oooo ! Najlepiej się słucha tej reklamy w radiu podczas poprawiania fabrycznych błędów ;p dosłownie krew zalewa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Help. Stoję przed Częstochowa i skrzynia mi się kleszczy. Nawet na luzie słychać tryt tryt. Ktoś coś to proszę o kontakt. 506251789 Dmuchnięte z pąpki od materaca. jak mamy Ci pomoc? jedynie chyba laweta Ci pozostaje. jak cos to masz numer do kolegi Adik: 691 953 805 Dzieki Radekst za reklamę Jak cos służę pomocą - laweta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 MOHITO niestety już nie kupisz bezawaryjnego i malo palącego samochodu...oczywiście jeśli chcesz kupić cos nowszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki za odzew ;-) póki co to pomoc z łodzi juz jedzie...jutro na spokojnie będę ogarniać resztę Dmuchnięte z pąpki od materaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 dzieki za spota, bylo milo jak zawsze choc dawno mnie nie bylo, Ramzes.... ale mbie sie bardzo podoba moje b8 i nie zamienilbym na inny, komfort jazdy to przepasc do b6,b7 tak uwazam. drugi raz tez bym go kupil bo jest warta swej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki za odzew ;-) póki co to pomoc z łodzi juz jedzie...jutro na spokojnie będę ogarniać resztę Dmuchnięte z pąpki od materaca. Dobrze ,że temperatura w aucie normalna ,a nie taka jak poza nim....po nowym roku sie padline naprawi...zawsze to kolejna okazja na jutrzejsze driny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Help. Stoję przed Częstochowa i skrzynia mi się kleszczy. Nawet na luzie słychać tryt tryt. Ktoś coś to proszę o kontakt. 506251789 jak mamy Ci pomoc? Jak to jak? Ruchomy spot połączony z grupowym holowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ciepło jest ropy dużo :-D holowanie odpada bo kleszczy nawet jak się toczy na luzie. Dmuchnięte z pąpki od materaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 kurcze ... spodziewałem i ( nadal w to wierze ze poniżej 10l) to to normalnie spali przy płynnej miejskiej jeździe ( non eco driving)Na tej trasie nie jestem ostatni- średnia 112 km/h a jade z automatem w kompletnej ciszy i mego komforcie ...(sic !) Cholera ... gdzie ta przewaga dzięki technice ... za ktora notabene słono zapłacę gdy kupie oooo ! Mój 1,9 TDI Q pali po mieście koło 9, teraz w zimie bliżej 10 bez stosowania na siłę zasad eco ale też bez pałowania do czerwonego pola. No chyba że nie ma ruchu i świateł to da się zrobić koło 7 Na dużą masę i opory napędu nic nie poradzisz. Skoro jesteś zadowolony z obecnego auta to dlaczego chcesz zmieniać? MOHITO niestety już nie kupisz bezawaryjnego i malo palącego samochodu...oczywiście jeśli chcesz kupić cos nowszego... Zależy co się od auta oczekuje, można kupić fabrycznie nowego diesla np jakiegoś francuza i przez 3 lata będzie jeździć a później trzeba opchnąć ale rozumiem że koledze chodzi o samochód a nie urządzenie do przemieszczania z punktu A do B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 dzieki za spota, bylo milo jak zawsze choc dawno mnie nie bylo, Ramzes.... ale mbie sie bardzo podoba moje b8 i nie zamienilbym na inny, komfort jazdy to przepasc do b6,b7 tak uwazam. drugi raz tez bym go kupil bo jest warta swej ceny. TY cena... Sprawdź bezpiecznik z lewej strony deski rozdzielczej ST1 Czyli czarna szyna bezpiecznik nr2 5A czy jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 I co wtedy? Zadziała Mu s-line wewnętrzny i zewnętrzny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 I co wtedy? Zadziała Mu s-line wewnętrzny i zewnętrzny?? Oba na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi