miodzio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ramzes Ty już podpadasz pod alkoholika....jak tak dalej pójdzie to dostaniesz dyscyplinarkę od Kercziego Oni razem piją
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 A Ty nie wiesz ze basen jest dla bab a dla facetów KACZKA?!? A Ty nie wiesz ze basen jest dla bab a dla facetów KACZKA?!? Panowie poszukuje geodety...ma ktoś kogoś sensownego?? Basen do jednego ...kaczka do drugiego........ wyszłane z lte
ikamil88 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witajcie, jestem nowy na forum Chciałbym spytać czy spotykacie się w Krakowie dalej. Jeśli tak to gdzie i kiedy Pozdrawiam
Coralgol85 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Koledzy szukam nakładki na śruby 17 zabezpieczające 7-dmiokątne , pożyczyć chociaż jak ktoś ma takie i się zlituje.. ew. gdzie kupie/pożyczę blisko Krakowa/? przywiozłem po lekkim strzale i nie ma się jak do niej zabrać.. będę też szukał zderzaka lub spryskiwacza i jego zaślepki; klosza lampy(ksenony działają), tak więc jestem otwarty na sugestie.. Witajcie, jestem nowy na forum Chciałbym spytać czy spotykacie się w Krakowie dalej. Jeśli tak to gdzie i kiedy Pozdrawiam Cześć, choć sam jeszcze nie mam czym podjechać, to widzę że spotkania są - tak jak w pierwszym poście na tym forum - wtorki Galeria Kazimierz. RamzeS widzę że imprezujesz.. http://youtu.be/lYMSm-uxm-s?t=26s Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Coralgol85
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Koledzy szukam nakładki na śruby 17 zabezpieczające 7-dmiokątne , pożyczyć chociaż jak ktoś ma takie i się zlituje.. ew. gdzie kupie/pożyczę blisko Krakowa/? przywiozłem po lekkim strzale i nie ma się jak do niej zabrać.. będę też szukał zderzaka lub spryskiwacza i jego zaślepki; klosza lampy(ksenony działają), tak więc jestem otwarty na sugestie.. Wąski Ci pomoże. napisz do niego. zderzak i lampe na pewno ogarnie Edytowane 17 Stycznia 2015 przez fantowski
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Cieżko o taka nakładkę, miałem ten sam problem rozwiercania pomogło Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Panowie moja b8 dostała nowe tchnienie życia .....wskoczył program : ) inna jazda Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
OGr Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Koledzy szukam nakładki na śruby 17 zabezpieczające 7-dmiokątne , pożyczyć chociaż jak ktoś ma takie i się zlituje.. ew. gdzie kupie/pożyczę blisko Krakowa/? przywiozłem po lekkim strzale i nie ma się jak do niej zabrać.. będę też szukał zderzaka lub spryskiwacza i jego zaślepki; klosza lampy(ksenony działają), tak więc jestem otwarty na sugestie.. Witajcie, jestem nowy na forum Chciałbym spytać czy spotykacie się w Krakowie dalej. Jeśli tak to gdzie i kiedy Pozdrawiam Cześć,choć sam jeszcze nie mam czym podjechać, to widzę że spotkania są - tak jak w pierwszym poście na tym forum - wtorki Galeria Kazimierz. RamzeS widzę że imprezujesz.. Jedz do ASO i kup. Naciapane z kanalu...
FANTOMAS Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie poszukuje geodety...Słucham[emoji83] Edytowane 18 Stycznia 2015 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Panowie poszukuje geodety...ma ktoś kogoś sensownego??Słucham[emoji83] FANTOMAS o Tobie wiem...ale nie chce takiego na emeryturze
KERCZI Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 zdupczaj Wiesz....tutaj centymetry robią wielka różnice....
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Q7 niepotrzebne.. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez PABLO
FANTOMAS Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 zdupczajWiesz....tutaj centymetry robią wielka różnice....Co Zuzia zarządała wymiaru na papierze i mapy gdzie tego szukać u ciebie.To faktycznie ja się nie nadaje bo oczy już nie te a poza tym to [emoji85] [emoji86] [emoji87]
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 ...przy niedzieli wesoło u Was wysłane z lte
Rekomendowane odpowiedzi