PABLO Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Właśnie wróciłem z medicoveru, noga nieciekawie, krwiak spory, dostałem opatrunek, zastrzyk, jakaś maść i tabletki (ptak wie na co). Na dzisiaj lód... i czekać To widze ze znowu sie działo....
Hercus Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Właśnie wróciłem z medicoveru, noga nieciekawie, krwiak spory, dostałem opatrunek, zastrzyk, jakaś maść i tabletki (ptak wie na co). Na dzisiaj lód... i czekać Kurka kusiło mnie żeby sie może wbić tam do was na piłke (moja ekipa w lato nie gra ) no ale po tym ..... coś nie bardzo ...... ubezpieczacie sie jakoś specjalnie polisa na życie te sprawy ?? :>
Wąski Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Witajcie i już wiecie czemu nie gram w piłkę po prostu Moje życie jest bezcenne a nogi doś wysoko ubezpieczone
Tytus Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 No, dotarłem do pracy Ciężko było na hamulec naciskać ale dałem rade :gwizdanie: Panowie piłka nożna to sport kontakowy i kontuzje się zdarzają, a ubezpieczyć się zawsze warto
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 taaaa kurfa.... załatwiliście mi kapitana drużyny , do tej pory nikt go nie złamał wystarczył Ogruś :naughty: bułka z masłem :polew: Tytus nic się nie martw , pomszczę Cie Ogruś będzie fruwał następnym razem :gwizdanie: Następnym razem to wy sobie zapamiętajcie jedno : ogry nie lubią jak ktoś ich atakuje od tyłu :naughty: Właśnie wróciłem z medicoveru, noga nieciekawie, krwiak spory, dostałem opatrunek, zastrzyk, jakaś maść i tabletki (ptak wie na co). Na dzisiaj lód... i czekać Tytus, jak ja bym z takimi drobnymi stłuczeniami na pogotowie jeździł, to jeszcze bym tam siedział :polew:Mówiłem ci że wystarczy maść, twardym trza być a nie miętkim :kox: Trzeniu wstawaj bo nie mam z kim gadać Trzeniek o tej godzinie jak to kiedyś napisał wchodzi dopiero w drugą fazę snu :polew:Wtedy to był wyjątek bo Piotrek to chyba największy śpioch w KRK :naughty: Wszystkich
Hugo Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Trzeniu wstawaj bo nie mam z kim gadać Trzeniek o tej godzinie jak to kiedyś napisał wchodzi dopiero w drugą fazę snu :polew:Wtedy to był wyjątek bo Piotrek to chyba największy śpioch w KRK :naughty: Aaaaa i wszystko jasne , to lada moment powinien się przebudzać
Cuber Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 Kurka kusiło mnie żeby sie może wbić tam do was na piłke (moja ekipa w lato nie gra ) no ale po tym ..... coś nie bardzo ...... ubezpieczacie sie jakoś specjalnie polisa na życie te sprawy ?? no to przyjeżdzaj , male kontuzje sie zdarzają :gwizdanie: Tytus do wesela sie zagoi bry wszystkim :>
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Trzeniu wstawaj bo nie mam z kim gadać Trzeniek o tej godzinie jak to kiedyś napisał wchodzi dopiero w drugą fazę snu :polew:Wtedy to był wyjątek bo Piotrek to chyba największy śpioch w KRK :naughty: Aaaaa i wszystko jasne , to lada moment powinien się przebudzać Dzień dobry jak zawsze co poniektórzy mają rację właśnie wstałem ale nie za bardzo mam czas z Wami pisać , zapierdzilam do roboty bo mnie zlinczują
Wąski Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Trzeniu wstawaj bo nie mam z kim gadać Trzeniek o tej godzinie jak to kiedyś napisał wchodzi dopiero w drugą fazę snu :polew:Wtedy to był wyjątek bo Piotrek to chyba największy śpioch w KRK :naughty: Aaaaa i wszystko jasne , to lada moment powinien się przebudzać Dzień dobry jak zawsze co poniektórzy mają rację właśnie wstałem ale nie za bardzo mam czas z Wami pisać , zapierdzilam do roboty bo mnie zlinczują Szefa :gwizdanie: kto by śmiał
Tukan Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Siema pany, widze ze sie działo na piłeczce Kurfa ale nudny dzien,a do tegho ta pogoda
Cuber Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 Siema pany, widze ze sie działo na piłeczce Kurfa ale nudny dzien,a do tegho ta pogoda co ty chcesz.....pogoda fajna
Cuber Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 Chciał bym Quattro w taki dzien hmmmm u Nas nie pada deszcz
Wąski Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Waski o której będziesz u mnie ? Tak oczywiście
Tukan Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 U mnie tez juz nie pada,jak ostatnio jechałem jak mi cos walneło w aucie z tyłu to myslałem ze to poszły sprezyny a tu nic nie widac,chyba bede musial podjechac na stacje zeby to ogladneli bo cos musiało sie stac,i auto stało sie nie stabilne z tyłu
jarko Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Ech, same przygody z tymi paździochami...
Tukan Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Ech, same przygody z tymi paździochami... No troszke jest,ale nie ma tragedii mało nie jezdze wiec sie nie przejmuje,ale tak czy siak trzeba to bedzie zrobic
Rekomendowane odpowiedzi