Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem z medicoveru, noga nieciekawie, krwiak spory, dostałem opatrunek, zastrzyk, jakaś maść i tabletki (ptak wie na co). Na dzisiaj lód... i czekać :wallbash:

To widze ze znowu sie działo....

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeniu wstawaj bo nie mam z kim gadać :decayed:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z medicoveru, noga nieciekawie, krwiak spory, dostałem opatrunek, zastrzyk, jakaś maść i tabletki (ptak wie na co). Na dzisiaj lód... i czekać :wallbash:

Kurka kusiło mnie żeby sie może wbić tam do was na piłke (moja ekipa w lato nie gra :confused4:) no ale po tym ..... coś nie bardzo :no: ...... ubezpieczacie sie jakoś specjalnie polisa na życie te sprawy ?? :>

Opublikowano

Witajcie :) i już wiecie czemu nie gram w piłkę :polew: po prostu Moje życie jest bezcenne :wink4:

a nogi doś wysoko ubezpieczone :polew:

Opublikowano

No, dotarłem do pracy :przebiegly:

Ciężko było na hamulec naciskać ale dałem rade :gwizdanie:

Panowie piłka nożna to sport kontakowy i kontuzje się zdarzają, a ubezpieczyć się zawsze warto :decayed:

Gość TrueOgre
Opublikowano

taaaa kurfa.... załatwiliście mi kapitana drużyny , do tej pory nikt go nie złamał :naughty:

wystarczył Ogruś :naughty:

:naughty: :naughty: :naughty: bułka z masłem :polew: :polew:

Tytus nic się nie martw , pomszczę Cie :evil:

Ogruś będzie fruwał następnym razem :gwizdanie:

Następnym razem to wy sobie zapamiętajcie jedno : ogry nie lubią jak ktoś ich atakuje od tyłu :naughty: :naughty:

Tytus, jak ja bym z takimi drobnymi stłuczeniami na pogotowie jeździł, to jeszcze bym tam siedział :polew: :polew:

Mówiłem ci że wystarczy maść, twardym trza być a nie miętkim :kox: :kox:

Trzeniek o tej godzinie jak to kiedyś napisał wchodzi dopiero w drugą fazę snu :polew: :polew:

Wtedy to był wyjątek bo Piotrek to chyba największy śpioch w KRK :naughty: :naughty:

:hi: Wszystkich

Opublikowano

Trzeniek o tej godzinie jak to kiedyś napisał wchodzi dopiero w drugą fazę snu :polew: :polew:

Wtedy to był wyjątek bo Piotrek to chyba największy śpioch w KRK :naughty: :naughty:

Aaaaa i wszystko jasne , to lada moment powinien się przebudzać :polew:

Opublikowano

Kurka kusiło mnie żeby sie może wbić tam do was na piłke (moja ekipa w lato nie gra :confused4:) no ale po tym ..... coś nie bardzo :no: ...... ubezpieczacie sie jakoś specjalnie polisa na życie te sprawy ??

no to przyjeżdzaj , male kontuzje sie zdarzają :gwizdanie:

Tytus do wesela sie zagoi :wink4:

bry wszystkim :>

Opublikowano

Dzień dobry

jak zawsze co poniektórzy mają rację :decayed: właśnie wstałem :decayed:

ale nie za bardzo mam czas z Wami pisać , zapierdzilam do roboty bo mnie zlinczują :kox:

Opublikowano

Dzień dobry

jak zawsze co poniektórzy mają rację :decayed: właśnie wstałem :decayed:

ale nie za bardzo mam czas z Wami pisać , zapierdzilam do roboty bo mnie zlinczują :kox:

Szefa :gwizdanie: kto by śmiał :polew:

Opublikowano

Waski o której będziesz u mnie ?

Opublikowano

Siema pany, widze ze sie działo na piłeczce :kox: Kurfa ale nudny dzien,a do tegho ta pogoda :kwasny:

Opublikowano

Siema pany, widze ze sie działo na piłeczce :kox: Kurfa ale nudny dzien,a do tegho ta pogoda :kwasny:

co ty chcesz.....pogoda fajna :naughty:

Opublikowano

Chciał bym Quattro w taki dzien :kox:

Opublikowano

Chciał bym Quattro w taki dzien :kox:

hmmmm u Nas nie pada deszcz :wink4:

Opublikowano

Waski o której będziesz u mnie ?

Tak oczywiście :)

Opublikowano

U mnie tez juz nie pada,jak ostatnio jechałem jak mi cos walneło w aucie z tyłu to myslałem ze to poszły sprezyny a tu nic nie widac,chyba bede musial podjechac na stacje zeby to ogladneli bo cos musiało sie stac,i auto stało sie nie stabilne z tyłu :wallbash:

Opublikowano

Ech, same przygody z tymi paździochami... :pilot:

Opublikowano

Ech, same przygody z tymi paździochami... :pilot:

No troszke jest,ale nie ma tragedii :good: mało nie jezdze wiec sie nie przejmuje,ale tak czy siak trzeba to bedzie zrobic
Opublikowano

Sprzedać wszystkie do kupy :)