OGr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) udusi, nawet sie nie zastanawiaj nad owym turbo bez fmica. Pewnie masz teraz nieczyszczony SMIC od nowosci więc nawet teraz sie gotuje. No to nie ma sensu isc w polsrodki tylko lepiej od razu brd zakladac. Powyżej AWX-a szukuj dobrą kasę ;-) Do wymiany: - chłodniczka oleju z AWX-a, - fmic, - downpipe, - turbo, - mapsensor, - pompa 11, - wtryski, , płyny, , sprzęgło a najlepiej skrzynia DQS ze sprzęgłem 240, sanki itp. , do tego trzeba to jakoś wyhamować - u mnie 320 jakoś sobie radzą, a to: zwrotki, zaciski, tarcze, klocki, płyny, półośki, - i masa pierdół Jak chcesz sprzedać auto to zostaw jak jest ;-) Edytowane 4 Marca 2015 przez OGr
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 hej Piraci..... Radek 2-3 długości ? moim zdniem było ze 100 metrów od rond do ronda więc nie wiem jakie auta mierzysz Dante staram sie jak mogę Kerczi przykra sprawa.......zatem nie tylko BMW jest awaryjne.........a jaki Ty masz przebieg, o DSG do tej pory złego słowa nie słyszałem Ale skrzynia jest ok, sterownik ogłupiał...
edraven Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Konsultowałeś z innym zakładem "nienaprawialność" sterownika? Bo z tego co kojarzę to mało jest sterowników których nie da się naprawić. Daj mi numer sterownika to popytam.
boseron Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Kerczi kupuj C7 Edytowane 4 Marca 2015 przez boseron
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Konsultowałeś z innym zakładem "nienaprawialność" sterownika? Bo z tego co kojarzę to mało jest sterowników których nie da się naprawić. Daj mi numer sterownika to popytam. Ja też pw z tym numerem poproszę
Radekst Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Dobra młody, zobaczysz kiedyś jak będziesz miał 400Nm jak spier@#la Ci trakcja na suchym jeszcze na trzecim biegu Dobra dobra, i tak masz prze**** u Boskiego kolegow udusi, nawet sie nie zastanawiaj nad owym turbo bez fmica. Pewnie masz teraz nieczyszczony SMIC od nowosci więc nawet teraz sie gotuje.No to nie ma sensu isc w polsrodki tylko lepiej od razu brd zakladac. Powyżej AWX-a szukuj dobrą kasę ;-) Do wymiany: - chłodniczka oleju z AWX-a, - fmic, - downpipe, - turbo, - mapsensor, - pompa 11, - wtryski, , płyny, , sprzęgło a najlepiej skrzynia DQS ze sprzęgłem 240, sanki itp. , do tego trzeba to jakoś wyhamować - u mnie 320 jakoś sobie radzą, a to: zwrotki, zaciski, tarcze, klocki, płyny, półośki, - i masa pierdół Jak chcesz sprzedać auto to zostaw jak jest ;-) O Jezusicku. To moze jednak zostawie tak jak jest, najwazniejsze ze Boserona objezdzam
edraven Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 u boskiego kolegów każdy ma przeje.ne Patrz Homiczek wczoraj
OGr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Dobra młody, zobaczysz kiedyś jak będziesz miał 400Nm jak spier@#la Ci trakcja na suchym jeszcze na trzecim biegu Dobra dobra, i tak masz prze**** u Boskiego kolegow udusi, nawet sie nie zastanawiaj nad owym turbo bez fmica. Pewnie masz teraz nieczyszczony SMIC od nowosci więc nawet teraz sie gotuje.No to nie ma sensu isc w polsrodki tylko lepiej od razu brd zakladac. Powyżej AWX-a szukuj dobrą kasę ;-) Do wymiany: - chłodniczka oleju z AWX-a, - fmic, - downpipe, - turbo, - mapsensor, - pompa 11, - wtryski, , płyny, , sprzęgło a najlepiej skrzynia DQS ze sprzęgłem 240, sanki itp. , do tego trzeba to jakoś wyhamować - u mnie 320 jakoś sobie radzą, a to: zwrotki, zaciski, tarcze, klocki, płyny, półośki, - i masa pierdół Jak chcesz sprzedać auto to zostaw jak jest ;-) O Jezusicku. To moze jednak zostawie tak jak jest, najwazniejsze ze Boserona objezdzam ;-)
boseron Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 u boskiego kolegów każdy ma przeje.ne Patrz Homiczek wczoraj jakich kolegów......to tylko znajome twarze a tak na poważnie to faktycznie coraz więcej Policji na mieście bo ma byc bezpieczniej ......
OGr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 u boskiego kolegów każdy ma przeje.ne Patrz Homiczek wczoraj jakich kolegów......to tylko znajome twarze a tak na poważnie to faktycznie coraz więcej Policji na mieście bo ma byc bezpieczniej ...... Bezpieczniej ? Samo bycie nie pomoże. Ostatnio na Bora leciałem, jakiś debil starym trupem zaczął hamować, obróciło go bokiem i leciał tak w moim kierunku jak stałem na czerwonym. Koleś mądry miał zimówki na przodzie a z tyłu letnie.
bodowp Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17512523,Wlamywacza_znokautowala_cegla__ktora_probowal_wybic.html#Prze
boseron Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 u boskiego kolegów każdy ma przeje.ne Patrz Homiczek wczoraj jakich kolegów......to tylko znajome twarze a tak na poważnie to faktycznie coraz więcej Policji na mieście bo ma byc bezpieczniej ...... Bezpieczniej ? Samo bycie nie pomoże. Ostatnio na Bora leciałem, jakiś debil starym trupem zaczął hamować, obróciło go bokiem i leciał tak w moim kierunku jak stałem na czerwonym. Koleś mądry miał zimówki na przodzie a z tyłu letnie. ale chcesz powiedzieć ze ilośc radiowozów powinna wpływac na wymiane opon u debila czy jak ?
OGr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Nic nie mówię i to nie wpłynie. Jak się społeczeństwo nie zmieni to i policja nie zmieni, a w tamtym przypadku musiałem uciekać do przodu na czerwonym bo inaczej by na mnie wleciał.
ruks Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 jak stałem na czerwonym. Koleś mądry miał zimówki na przodzie a z tyłu letnie. A Ty jakbyś założył?
OGr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 jak stałem na czerwonym. Koleś mądry miał zimówki na przodzie a z tyłu letnie. A Ty jakbyś założył? Nigdy nie tworzyłem takich kombinacji.
gruszka Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 jak stałem na czerwonym. Koleś mądry miał zimówki na przodzie a z tyłu letnie. A Ty jakbyś założył? Po przekątnej
ruks Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 jak stałem na czerwonym. Koleś mądry miał zimówki na przodzie a z tyłu letnie. A Ty jakbyś założył? Po przekątnejTak nie wolno :-P
Fugi Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) . Edytowane 4 Marca 2015 przez Fugi
-RamzeS- Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Panowie gdzie w krk regenerują turbo za rozsądne pieniądze ?
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Pany BIALY sterownik jest nie naprawialny bo jest zalany w jakiś klejach....chłopy które naprawiają , specjalizują sie rownież w tych sterownikach sie niestety nie podejmują...temat zamknięty bo udało mi sie załatwić the new one sterownik () Panowie gdzie w krk regenerują turbo za rozsądne pieniądze ? Trza do Jaworzna zadzwonić, znajdź kontakt i sie dowiedz... Ale chyba gra nie warta świeczki
Rekomendowane odpowiedzi