ruks Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Koza Może boseron szykuje furę na cross country A na aktualny stan dróg to i tak allroad by się najbardziej nadawał
boseron Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 narazie zostają.... Tato je bierze do Q5 na zime, ja poszukam czegos z ET wiekszym lub wezszą felge np 8J, Jak go posadzisz to z przodu się koło kapkę schowa.a niby dlaczego?
skotmen Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Pany pokazać tu zdjęcie z boku jak leży -35/30 najlepiej na 19"
boseron Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 wlasnie, mysle nad eibach pro kit i zastanawiam sie ktore kupic? nie ma to jak zasiąść przed duzym tv na dobry meczyk Chelsa - PSG
ruks Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Jak go posadzisz to z przodu się koło kapkę schowa. a niby dlaczego? Przy wielowahaczu to raczej się nie schowa
Transitpower Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 wlasnie, mysle nad eibach pro kit i zastanawiam sie ktore kupic? nie ma to jak zasiąść przed duzym tv na dobry meczyk Chelsa - PSG Ty nie pierdziel o eibachach sro w kit ani o meczyku na dużym ekranie, tylko za zlot zapłać, bo według tego co Jarko dziś aktualizował, to nawet zaliczki nie wpłaciłeś... Pamiętaj, że w tej kwestii okazji nie upolujesz... ABG
miodzio Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 wlasnie, mysle nad eibach pro kit i zastanawiam sie ktore kupic? nie ma to jak zasiąść przed duzym tv na dobry meczyk Chelsa - PSG Ty nie pierdziel o eibachach sro w kit ani o meczyku na dużym ekranie, tylko za zlot zapłać, bo według tego co Jarko dziś aktualizował, to nawet zaliczki nie wpłaciłeś... Pamiętaj, że w tej kwestii okazji nie upolujesz... ABG
D4NTE Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 wlasnie, mysle nad eibach pro kit i zastanawiam sie ktore kupic? nie ma to jak zasiąść przed duzym tv na dobry meczyk Chelsa - PSG Ty nie pierdziel o eibachach sro w kit ani o meczyku na dużym ekranie, tylko za zlot zapłać, bo według tego co Jarko dziś aktualizował, to nawet zaliczki nie wpłaciłeś... Pamiętaj, że w tej kwestii okazji nie upolujesz...ABG [emoji14]olew:
boseron Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 wlasnie, mysle nad eibach pro kit i zastanawiam sie ktore kupic? nie ma to jak zasiąść przed duzym tv na dobry meczyk Chelsa - PSG Ty nie pierdziel o eibachach sro w kit ani o meczyku na dużym ekranie, tylko za zlot zapłać, bo według tego co Jarko dziś aktualizował, to nawet zaliczki nie wpłaciłeś... Pamiętaj, że w tej kwestii okazji nie upolujesz... ABG naucz sie ze Szef wszystkich Szefów nie płaci
lennox Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 naucz sie ze Szef wszystkich Szefów nie płaci dlatego zapłać bo czekam tylko na Ciebie
Cuber Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 naucz sie ze Szef wszystkich Szefów nie płaci wiem
boseron Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 czekałem kiedy Zielony sie odezwie o kur.a czyli tu jest więcej Szefów
boseron Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 ważne ze PSG przeszło dalej w LM ooo tak, należało im sie zdecydowanie, grali w 10 tke tylko ze kupon przez to nie wszedł
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 czekałem kiedy Zielony sie odezwie o kur.a czyli tu jest więcej Szefów Same tu szefy, nie ma komu chu*u powiedzieć...
lennox Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Same tu szefy, nie ma komu chu*u powiedzieć... Uderz w stół... Edytowane 12 Marca 2015 przez lennox
boseron Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 dzień dobry mówi Wasz Szef. powiem Wam ze od wczoraj jezdze na 18 i komofort jazdy strasznie spdł , felgi idą do Ojca i nie wiem czy nie kupie sobie 17 tek . np http://allegro.pl/audi-q5-a5-a7-a4-b8-a6-c7-17-5x112-oryginal-8r0-i5151217437.html przemysle to jeszcze, moze to wina tego ze szeroka ta felga jest
OGr Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) narazie zostają.... Tato je bierze do Q5 na zime, ja poszukam czegos z ET wiekszym lub wezszą felge np 8J, Jak go posadzisz to z przodu się koło kapkę schowa.a niby dlaczego? A niby dlatego że tak się dzieje i dlatego też zbieżność się od razu robi ;-) Jak go posadzisz to z przodu się koło kapkę schowa. a niby dlaczego? Przy wielowahaczu to raczej się nie schowa A niby co mam u siebie ;-) ? Chowa się chowa. Edytowane 12 Marca 2015 przez OGr
Rekomendowane odpowiedzi