werbel Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 @Kerczi http://store.apple.com/us/product/MD826ZM/A/lightning-digital-av-adapterI potem jakieś HDMI -> na cokolwiek co dają w RNS. Ale jak to się wyskaluje i co za kształty z tego wyjdą czort jeden wie. oO
FANTOMAS Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 No tylko właśnie nie ma fejsa dla RNS-E żeby dało się wpiąć sygnał HDMI
Cuber Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Opublikowano 13 Marca 2015 Bry dzień Wszystkim Koledzy mialby ktos z Was pozyczyc dystans 15mm i 20mm 5x112? a do jakiej felgi i z jakim ET potrzebujesz te dystanse ? Ja mam 15 mm ale otwór centrujący pod 66,6 niestety
OGr Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Bry dzień Wszystkim Koledzy mialby ktos z Was pozyczyc dystans 15mm i 20mm 5x112? a do jakiej felgi i z jakim ET potrzebujesz te dystanse ? Ja mam 15 mm ale otwór centrujący pod 66,6 niestety Jak tylko do przymiarki to przecież jeden pies ;-)
werbel Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 No tylko właśnie nie ma fejsa dla RNS-E żeby dało się wpiąć sygnał HDMI Dlatego jeszcze po drodze adapter converter na analog.
Yoghurt Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Koledzy mialby ktos z Was pozyczyc dystans 15mm i 20mm 5x112? piasta wazna. jesli 57,1 to mam 2x 17mm
Transitpower Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Czy ktoś z jadących na zlot do BT weźmie ze sobą dekoder Cyfry/ NC+/ laptopa? A może w ośrodku mają Canal Plus? Przecież w sobotę 21.03 o 18-stej jest najważniejszy dla nas mecz sezonu...
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 trza będzie przyjechać do Krk na R22 i wrócic po :-D
OGr Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 trza będzie przyjechać do Krk na R22 i wrócic po :-D Nie miałeś dzwonić wczoraj ;-) ?
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 przyjechałem po 21 do krk zmarznięty i powiem Ci że wziąłem prysznic i poszedłem w kimono... po weekendzie zadziałamy w pon wezmę lapka i podrzucę Ci do pracy ;-)
Cuber Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Opublikowano 13 Marca 2015 Transit , skąd w ogole takie pytanie ? k**wa przeciez Ja jadę i będę mecz oglądał!!!!!!!!!!!!! Przeciez to jest jak 11 przykazanie!
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 To juz jakieś fatum...co zlot jest jakiś ważny mecz...
Transitpower Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Transit , skąd w ogole takie pytanie ? k**wa przeciez Ja jadę i będę mecz oglądał!!!!!!!!!!!!! Przeciez to jest jak 11 przykazanie! k**wa, ja podstawowych dziesięciu nie znam a Ty mi z jedenastym wyjeżdżasz... Ale skoro tak prawisz, to ja sie podpinam do projekcji :-) Możemy sobie nawet jakiś wieczorek taneczno - bokserski przy okazji zorganizować ABG Jaki mecz ? DERBY... Jak można tego nie wiedzieć ABG Edytowane 13 Marca 2015 przez Transitpower
-RamzeS- Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Transit , skąd w ogole takie pytanie ? k**wa przeciez Ja jadę i będę mecz oglądał!!!!!!!!!!!!! Przeciez to jest jak 11 przykazanie! k**wa, ja podstawowych dziesięciu nie znam a Ty mi z jedenastym wyjeżdżasz... Ale skoro tak prawisz, to ja sie podpinam do projekcji :-) Możemy sobie nawet jakiś wieczorek taneczno - bokserski przy okazji zorganizować ABG Jaki mecz ?DERBY... Jak można tego nie wiedzieć ABG Jakie ?
Transitpower Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Transit , skąd w ogole takie pytanie ? k**wa przeciez Ja jadę i będę mecz oglądał!!!!!!!!!!!!! Przeciez to jest jak 11 przykazanie! k**wa, ja podstawowych dziesięciu nie znam a Ty mi z jedenastym wyjeżdżasz... Ale skoro tak prawisz, to ja sie podpinam do projekcji :-) Możemy sobie nawet jakiś wieczorek taneczno - bokserski przy okazji zorganizować ABG Jaki mecz ?DERBY... Jak można tego nie wiedzieć ABG Jakie ?Skąd Ty k**wa mieszkasz? Bucovia Bukowa - Izolator Boguchwała przecież ABG
-RamzeS- Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Transit , skąd w ogole takie pytanie ? k**wa przeciez Ja jadę i będę mecz oglądał!!!!!!!!!!!!! Przeciez to jest jak 11 przykazanie! k**wa, ja podstawowych dziesięciu nie znam a Ty mi z jedenastym wyjeżdżasz... Ale skoro tak prawisz, to ja sie podpinam do projekcji :-) Możemy sobie nawet jakiś wieczorek taneczno - bokserski przy okazji zorganizować ABG Jaki mecz ?DERBY... Jak można tego nie wiedzieć ABG Jakie ?Skąd Ty k**wa mieszkasz? Bucovia Bukowa - Izolator Boguchwała przecież ABG A kto gra ?
boseron Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 smutna wiadomość , dobry Czowiek był...... http://www.fakt.pl/krakow/zmarl-marek-wozniczka,artykuly,531075.html Panowie co pijemy w BT ? zeby ne mieszać , trzeba zaczac powoli organizowac wyjazd
norbi3000 Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) smutna wiadomość , dobry Czowiek był...... http://www.fakt.pl/krakow/zmarl-marek-wozniczka,artykuly,531075.html Panowie co pijemy w BT ? zeby ne mieszać , trzeba zaczac powoli organizowac wyjazd Dobre pytanie whisky czy czysta ???O ktorej w piatek jedziecie z Krakowa ??? Edytowane 13 Marca 2015 przez norbi3000
Rekomendowane odpowiedzi