D4NTE Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Powitać Poznajecie?? Edytowane 4 Maja 2015 przez D4NTE
Wąski Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Grucha wielkie dzięki Edytowane 4 Maja 2015 przez Wąski
adameksc Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 kto się dzisiaj melduje na spocie? ja dzisiaj odpadam
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 ja też ...auto na serwisie co się podziało? wahacze ,amorki ,tulejki tylnego zawieszenia....takie tam
lennox Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 bry paniska ja dziś będę na spocie http://www.fankluby.auto-swiat.pl/ No jakbyśmy spięli poślady, to za jeden dzień mamy prawie 2x więcej głosów niż fanklub który obecnie ma największą ilość głosów. Mamy 130k członków więc jakby każdy aktywny (liczę że jest ich około 50k) oddał głos z dwóch urządzeń to mamy 100k głosów za jeden dzień. Tylko musiałaby to być zorganizowana akcja
gruszka Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 bry paniska ja dziś będę na spocie http://www.fankluby.auto-swiat.pl/ No jakbyśmy spięli poślady, to za jeden dzień mamy prawie 2x więcej głosów niż fanklub który obecnie ma największą ilość głosów. Mamy 130k członków więc jakby każdy aktywny (liczę że jest ich około 50k) oddał głos z dwóch urządzeń to mamy 100k głosów za jeden dzień. Tylko musiałaby to być zorganizowana akcja Ale ja nie uwazam naszego fanklubu za fajny, wiec glosu nie oddam
lennox Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Ale ja nie uwazam naszego fanklubu za fajny, wiec glosu nie oddam Ale to nie ma być fajny tylko najlepszy fanklub. Jakby miał być konkurs na najfajniejszy to bym nawet nie proponował...
Rekomendowane odpowiedzi