Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jarko, widziałes tą rozje.aną beemkę pod m1 ? pokazał chłop :)

Nie widziałem... Może się rozjebał jak ja już przejechałem :mysli:

Opublikowano

Coś mało :spam: :gwizdanie:

autko mi juz wraca :gwizdanie:

Gość TrueOgre
Opublikowano

czyżby noocni jeźdźcy jeszcze spali ?? :hi:

Już wstali :tongue4:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 09:45 _________________________________________________

Coś mało :spam: :gwizdanie:

autko mi juz wraca :gwizdanie:

To pewnie się Robert cieszysz :naughty: ciekawe ile Ci tam wycisnęli :mysli:
Opublikowano

Sam jestem ciekaw :gwizdanie: ale podobno .....

i zderzaczek już mam pomalowany :banan:

Może ma ktoś na zbyciu telewizor :mysli:

Gość TrueOgre
Opublikowano

i zderzaczek już mam pomalowany :banan:

Może ma ktoś na zbyciu telewizor :mysli:

Jak dasz mi 5k na nowy, to chętnie oddam ci stary za darmo :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 10:39 _________________________________________________

:hi: wszystkich

Panowie widzieliście: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_blokowanie_drzwi_podczas_jazdy-t33691.0.html;msg438267#msg438267

Przecież to rozbój w biały dzień, pewnie podobne ceny mają za ustawienie domykania okien czy szyberdachu z kluczyka.

Może i ja wystawie swój prywatny cennik..... :przebiegly::cool1:

Ty się nie smiej tylko napisz że Ty to robisz za 50 :polew: :polew:
Opublikowano

co podobno ? no mów :gwizdanie:

Opublikowano

staniemy na lini :polew:

Opublikowano

no staniemy nie ma problemu :naughty: wiesz ze Ja zawsze chętny jestem :evil:

Opublikowano

Panowie, przykra wiadomość:

Mojemu koledze z pracy zaje.bali A4 B6, sedan, ciemny granat, nr rejestracyjny BS 30550, jakby ktoś na mieście zobaczył dajcie znać. :confused4:

Opublikowano

no staniemy nie ma problemu :naughty: wiesz ze Ja zawsze chętny jestem :evil:

wiem :polew:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 11:28 _________________________________________________

Panowie, przykra wiadomość:

Mojemu koledze z pracy zaje.bali A4 B6, sedan, ciemny granat, nr rejestracyjny BS 30550, jakby ktoś na mieście zobaczył dajcie znać. :confused4:

a gdzie ? miał zabezbieczenie?

Opublikowano

chyba przerzuce sie na FIATA :gwizdanie: ich tak chyba nie kradną :mysli: a tu co chwila słycze że coś ginie :confused4:

szkoda napewno fajna furka no i kolega ma teraz zmartwienie

Opublikowano

Tytus a miał gosc alarm i jakies ukryte zabezpieczenia :mysli:

Opublikowano

witam chłopaki (dziewczyn nie widze)

mam problem z bryczką a że jestem z okolic Krakowa postanowiłem zagadać w tym temacie,

otóż zakupiłem a4 z silnikiem AGR i mam z nim problemy, oczywiście milion ludzi pisało o tym już i przeczytałem wszystkie posty ale doprowadziły mnie one do jednego wniosku > pomóc mi może tylko ASO :(

problem polega na tym że silniczek nie wkręca się na obroty, tzn tak jakby paliwo było odcinane powyżej 4K, no i słaby jest jakby miał ze 70 km (mam służbową Octavie 1.4 90km i ona chodzi mniej więcej 20 % lepiej niż moje AUDI !!!!)

po przeczytaniu różnych postów na ten temat wywnioskowałem że może to być : filtr powietrza, czujnik masy powietrza, przepływka, świece, kable WN, źle ustawiony rozrząd, czujnik Halla reszty nie pamiętam, po prostu za dużo tego jest musze coś odcedzić z tego bo ASO mnie zrujnuje.

Pytanie do was, może ktoś miał taki problem albo przynajmniej zna kogoś w kraku lub okolicach kto się ZNA na tym a nie ma tylko vaga i potrafi skasować błędy

(vaga kupiłem, już jutro ma przyjść więc będę miał jakieś wyniki)

a może mógłbym podjechać do kogoś z was żeby oblookał co jest nie tak ?

aha i najważniejsza sprawa, nie zawracałbym wam głowy w tym poście gdyby nie to że w poniedziałek rano jadę tym autem na wczasy z rodziną 300km i chciałbym nim wrócić bez przygód :)

pozdro600 4 all

Opublikowano

Kolego ten motor to nie jest jakaś rakieta, 125 KM to on ma tylko na papierze i niezbyt duży moment, mój kolega ma podobny silnik i niby 5 KM mnie od mojego AWX'a ale muł straszny.

Druga sprawa że mało jest tutaj osób, które mogły by Ci dobrze zdiagnozować benzynę, większość z nas jeździ paździochami, sprawdź może jeszcze sondę lambda.

Ogólnie ten silnik to prosta konstrukcja bez turbiny wiec myślę że każdy w miarę dobry mechanik powinien zdiagnozować problem. Zajrzyj tu: www.specauto.pl serwis naszego kolegi

Opublikowano

Nie.

Sorrki Tytus ale jak mozna nie miec zabezpieczenia w aucie które jest w pierwszej 3 najabardziej kradzionych aut w Polsce :gwizdanie:

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Nie.

Sorrki Tytus ale jak mozna nie miec zabezpieczenia w aucie które jest w pierwszej 3 najabardziej kradzionych aut w Polsce :gwizdanie:

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Chyba tylko miał fabryczny immobiliser.

Ja chyba do swojego dołożę jeszcze jakieś :) bo to strach, nawet sam alarm może nie pomóc

A tak na marginesie to od dłuższego czasu chodzi mi pomysł z odbiornikiem GPS...

wiem, wiem, napiszecie że są zagłuszacze ale pomysł polega troche na czymś innym, do obgadania na spocie :cool1: