-RamzeS- Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Cuberku cały tydzień jestem poza firmą, dzisiaj wpadłem na 15 min
Marcin_K Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam, Podpiął by mi ktoś VAGa jutro abo w piątek popołudniu? Jednak coś nie tak mam z światłami stopu. Nie działa stop w listwie świeci ABS, ESP i mruga kontrolka od żarowych. Komp powinien podpowiedzieć gdzie szukać. Pozdrawiam. a to nie przypadkiem czujnik stopu pod pedałem ? Boseron , ja kupowałem do Swojej Ex B8 kit ATE tarcze + klocki hamowało i działało idelanie Tak czujnik wymieniłem tylko nie wiem czemu nie działa stop w listwie. Pytanie czy to zbieg okoliczności czy nie działał już wcześniej. Witam, Podpiął by mi ktoś VAGa jutro abo w piątek popołudniu? Jednak coś nie tak mam z światłami stopu. Nie działa stop w listwie świeci ABS, ESP i mruga kontrolka od żarowych. Komp powinien podpowiedzieć gdzie szukać. Pozdrawiam. a to nie przypadkiem czujnik stopu pod pedałem ? Boseron , ja kupowałem do Swojej Ex B8 kit ATE tarcze + klocki hamowało i działało idelanie Tak czujnik wymieniłem tylko nie wiem czemu nie działa stop w listwie. Pytanie czy to zbieg okoliczności czy nie działał już wcześniej. Próbowałem dostać sie do listwy stop ale trzeba całą klapę od wewnątrz rozebrać i niestety na pewnym etapie utknąłem i nie mogę jej ruszyć ;/
Homiczek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 pisz wisz gdzie.... expert Gruszka, pozdro z Mazur Pany potrzebuje zmienic heble bo te co mi meches zalozyl nowe klocki i tarcze po tygodniu są do wyrzucenia, mowilem ATE lub TRW to wsadzil klocki textara a tarcze uj wi jaki i....... skrzywily sie po jednym kursie do Szczytna i teraz pytanie, inwestowac tylko w nowe tarcze dobre czy odrazu pchac zestaw od s4 a docierałeś je prawidłowo ? czy od razu hamowanie na maxa ? Tak czujnik wymieniłem tylko nie wiem czemu nie działa stop w listwie. Pytanie czy to zbieg okoliczności czy nie działał już wcześniej. a to nie tobie wczoraj na spocie z tym grzebaliśmy ? qrde nie znam jeszcze wszystkich ksywek ;p
werbel Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 pisz wisz gdzie.... expert Gruszka, pozdro z Mazur Pany potrzebuje zmienic heble bo te co mi meches zalozyl nowe klocki i tarcze po tygodniu są do wyrzucenia, mowilem ATE lub TRW to wsadzil klocki textara a tarcze uj wi jaki i....... skrzywily sie po jednym kursie do Szczytna i teraz pytanie, inwestowac tylko w nowe tarcze dobre czy odrazu pchac zestaw od s4 Piasty proste, dobrze wyczyszczone przy montażu?
Marcin_K Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 pisz wisz gdzie.... expert Gruszka, pozdro z Mazur Pany potrzebuje zmienic heble bo te co mi meches zalozyl nowe klocki i tarcze po tygodniu są do wyrzucenia, mowilem ATE lub TRW to wsadzil klocki textara a tarcze uj wi jaki i....... skrzywily sie po jednym kursie do Szczytna i teraz pytanie, inwestowac tylko w nowe tarcze dobre czy odrazu pchac zestaw od s4 a docierałeś je prawidłowo ? czy od razu hamowanie na maxa ? Tak czujnik wymieniłem tylko nie wiem czemu nie działa stop w listwie. Pytanie czy to zbieg okoliczności czy nie działał już wcześniej. a to nie tobie wczoraj na spocie z tym grzebaliśmy ? qrde nie znam jeszcze wszystkich ksywek ;p tak tylko nie wiem dlaczego nie włączyliśmy VAGa żeby błędy sprawdzić ;/
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 pisz wisz gdzie.... expert Gruszka, pozdro z Mazur Pany potrzebuje zmienic heble bo te co mi meches zalozyl nowe klocki i tarcze po tygodniu są do wyrzucenia, mowilem ATE lub TRW to wsadzil klocki textara a tarcze uj wi jaki i....... skrzywily sie po jednym kursie do Szczytna i teraz pytanie, inwestowac tylko w nowe tarcze dobre czy odrazu pchac zestaw od s4 a docierałeś je prawidłowo ? czy od razu hamowanie na maxa ? Tak czujnik wymieniłem tylko nie wiem czemu nie działa stop w listwie. Pytanie czy to zbieg okoliczności czy nie działał już wcześniej. a to nie tobie wczoraj na spocie z tym grzebaliśmy ? qrde nie znam jeszcze wszystkich ksywek ;p tak tylko nie wiem dlaczego nie włączyliśmy VAGa żeby błędy sprawdzić ;/Jak chcesz to możemy się gdzieś umówić i zczytać błędy. Wyślę Ci tel kom na Pw - zadzwoń do mnie to się zgadamy gdzieś.Pozdrawiam, Łukasz
bodowp Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jak tam Panowie urlopy? ja jeszcze przed
Homiczek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 tak tylko nie wiem dlaczego nie włączyliśmy VAGa żeby błędy sprawdzić ;/ w MCE chyba patrzyłem, to nic nie było. Ale w ABS/ESP i silniku to nie wchodziłem
boseron Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 tez myslalem o ATE lub TRW, fakt zaraz po zalozeniu byla trasa i zadnego docierania hamowanie na maxa, ile tarcze i klocki sie dociera? piasty nie wiem bo to mechanik zmieniał. dzieki za sugestie
KERCZI Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 BOSERON jakies 300-500km sie dociera. Kup tarcze ATE powerdisc + klocki ATE CERAMIC I bedzie cyco
D4NTE Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 siema tez myslalem o ATE lub TRW, fakt zaraz po zalozeniu byla trasa i zadnego docierania hamowanie na maxa, ile tarcze i klocki sie dociera? piasty nie wiem bo to mechanik zmieniał. dzieki za sugestie Jedź do mechesa i niech je zareklamuje a weź nowy komplet ATE
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Panowie jak by ktos potrzebował można u nas zregenerować odłbłsniki ,lampy ,reflektory ,itp.Koszt od 70 zł 1 szt np.soczewka do B6 siema tez myslalem o ATE lub TRW, fakt zaraz po zalozeniu byla trasa i zadnego docierania hamowanie na maxa, ile tarcze i klocki sie dociera? piasty nie wiem bo to mechanik zmieniał. dzieki za sugestie Jedź do mechesa i niech je zareklamuje a weź nowy komplet ATE w Polsce nie ma rekalacji - rekalamcja tylko w IKEI
fantowski Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Panowie jak by ktos potrzebował można u nas zregenerować odłbłsniki ,lampy ,reflektory ,itp.Koszt od 70 zł 1 szt np.soczewka do B6 siema tez myslalem o ATE lub TRW, fakt zaraz po zalozeniu byla trasa i zadnego docierania hamowanie na maxa, ile tarcze i klocki sie dociera? piasty nie wiem bo to mechanik zmieniał. dzieki za sugestie Jedź do mechesa i niech je zareklamuje a weź nowy komplet ATE w Polsce nie ma rekalacji - rekalamcja tylko w IKEI dokładnie tak ! nawet jak masz rzeczoznawce po swojej stronie to znajdzie się od strony sprzedawcy drugi rzeczoznawca który stanie na przeciw Twojego.. i bujanie konika magika
gruszka Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Panowie jak by ktos potrzebował można u nas zregenerować odłbłsniki ,lampy ,reflektory ,itp.Koszt od 70 zł 1 szt np.soczewka do B6 siema tez myslalem o ATE lub TRW, fakt zaraz po zalozeniu byla trasa i zadnego docierania hamowanie na maxa, ile tarcze i klocki sie dociera? piasty nie wiem bo to mechanik zmieniał. dzieki za sugestie Jedź do mechesa i niech je zareklamuje a weź nowy komplet ATEw Polsce nie ma rekalacji - rekalamcja tylko w IKEI Polecam, moja lampa wyglada jak nowa. Dzieki Wąski.
KERCZI Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Panowie jak by ktos potrzebował można u nas zregenerować odłbłsniki ,lampy ,reflektory ,itp.Koszt od 70 zł 1 szt np.soczewka do B6 siema tez myslalem o ATE lub TRW, fakt zaraz po zalozeniu byla trasa i zadnego docierania hamowanie na maxa, ile tarcze i klocki sie dociera? piasty nie wiem bo to mechanik zmieniał. dzieki za sugestie Jedź do mechesa i niech je zareklamuje a weź nowy komplet ATEw Polsce nie ma rekalacji - rekalamcja tylko w IKEIPolecam, moja lampa wyglada jak nowa. Dzieki Wąski. Ta do domu z IKEI???
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Panowie jak by ktos potrzebował można u nas zregenerować odłbłsniki ,lampy ,reflektory ,itp.Koszt od 70 zł 1 szt np.soczewka do B6 siema tez myslalem o ATE lub TRW, fakt zaraz po zalozeniu byla trasa i zadnego docierania hamowanie na maxa, ile tarcze i klocki sie dociera? piasty nie wiem bo to mechanik zmieniał. dzieki za sugestie Jedź do mechesa i niech je zareklamuje a weź nowy komplet ATE w Polsce nie ma reklamacji - rekalamcja tylko w IKEI
gruszka Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Panowie jak by ktos potrzebował można u nas zregenerować odłbłsniki ,lampy ,reflektory ,itp.Koszt od 70 zł 1 szt np.soczewka do B6 siema tez myslalem o ATE lub TRW, fakt zaraz po zalozeniu byla trasa i zadnego docierania hamowanie na maxa, ile tarcze i klocki sie dociera? piasty nie wiem bo to mechanik zmieniał. dzieki za sugestie Jedź do mechesa i niech je zareklamuje a weź nowy komplet ATEw Polsce nie ma rekalacji - rekalamcja tylko w IKEIPolecam, moja lampa wyglada jak nowa. Dzieki Wąski.Ta do domu z IKEI??? Wyjmij kija bo Ci odmoknie
Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Waski to kiedy mogę podjechać na polerkę moich lamp ?
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Waski to kiedy mogę podjechać na polerkę moich lamp ? A musisz polerować
boseron Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Cuber nie musi ale bez rezania ciezko wytrzymać nawet w aucie gdzie juz wszystko jest na maxa wyrezane
Rekomendowane odpowiedzi