Gość rob Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no tak czy nie? normalnie jaki ciekawy
sokolnh Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no tak czy nie? normalnie jaki ciekawy pewnie chce zebym flache postawił
Gość rob Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no tak czy nie? normalnie jaki ciekawy pewnie chce zebym flache postawił też bym sie napił
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no to wypijemy za czerwonego komucha buchającego kłębami dymu w Dębnie
sokolnh Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no to wypijemy za czerwonego komucha buchającego kłębami dymu w Dębnie srają.ego ogniem
MIIKEW Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 hey looknal by ktoś na to http://www.a4-klub.pl/smf/b5_arg_logi_z_analizatora_spalin_ze_stacji_diagnostycznej-t38523.0.html;msg439328#msg439328
jarko Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Waski, to szykuj kamerę Im więcej sprzętu tym więcej ujęć, a na spocie pomyśli się jak to ciekawie wykorzystać Pewien pomysł już mam
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Waski, to szykuj kamerę Im więcej sprzętu tym więcej ujęć, a na spocie pomyśli się jak to ciekawie wykorzystać Pewien pomysł już mam podłapałeś pomysł kamila aby kręcić z bagażnika?
jarko Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Hej Koledzy Mam pytanko.. czy w najbliższą niedzielę aktualny jest spocik na Gal Kazimierz ?? Z chęcią podjade pogadać i zapoznać się pozdrawiam: Sławek To i ja postaram sie podjechac i zapoznac z szanownym towarzystwem heh ja bym też podjechał się zapoznać ale na tą chwile mógłbym nie dojechać Pozytywne podejście do sprawy Serdecznie zapraszamy [br]Dopisany: 25 Lipiec 2008, 23:44 _________________________________________________ Waski, to szykuj kamerę Im więcej sprzętu tym więcej ujęć, a na spocie pomyśli się jak to ciekawie wykorzystać Pewien pomysł już mam podłapałeś pomysł kamila aby kręcić z bagażnika? Kamil chciał montować na zderzaku, a ja mówiłem o bagażniku Od jakiegoś czasu mi to chodzi po głowie, a konkretnie jak zobaczyłem filmik z Wawy Widzę że temat się kręci to podgrzewam atmosferę
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no powiem Ci że chyba każdy czeka na premierę
Tukan Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Hej Koledzy Mam pytanko.. czy w najbliższą niedzielę aktualny jest spocik na Gal Kazimierz ?? Z chęcią podjade pogadać i zapoznać się pozdrawiam: Sławek To i ja postaram sie podjechac i zapoznac z szanownym towarzystwem heh ja bym też podjechał się zapoznać ale na tą chwile mógłbym nie dojechać Pozytywne podejście do sprawy Serdecznie zapraszamy [br]Dopisany: 25 Lipiec 2008, 23:44 _________________________________________________ Waski, to szykuj kamerę Im więcej sprzętu tym więcej ujęć, a na spocie pomyśli się jak to ciekawie wykorzystać Pewien pomysł już mam podłapałeś pomysł kamila aby kręcić z bagażnika? Kamil chciał montować na zderzaku, a ja mówiłem o bagażniku Od jakiegoś czasu mi to chodzi po głowie, a konkretnie jak zobaczyłem filmik z Wawy Widzę że temat się kręci to podgrzewam atmosferę Jaki filmik z wawy? Pany moze by tak grilla zrobic w niedziele gdzies na kryspinowie albo cos jak by byla pogoda?
sokolnh Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 ja juz z themonem mam plana co do kamerki na zderzaku, ale narazie ciii im wiecej materiału tym lepiej
jarko Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 im wiecej materiału tym lepiej Dokładnie _________________________________________________ Tukan, jak bardzo bym chciał to nie pamiętam skąd go wziąłem, ale był Coś mi podpowiada że na spocikach była o nim mowa poszperam. A pogody na grilla i tak nie będzie
Tukan Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 im wiecej materiału tym lepiej Dokładnie _________________________________________________ Tukan, jak bardzo bym chciał to nie pamiętam skąd go wziąłem, ale był Coś mi podpowiada że na spocikach była o nim mowa poszperam. A pogody na grilla i tak nie będzie No z pogada sa problemy
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 tylko zakryjcie tablice jak coś szkoda że nie ma filmika z przejazdu po telewizyjnej pomiędzy autami 180-190
Rekomendowane odpowiedzi