bodowp Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Fanta najlepszego i malucha złotego ;-) Dmuchnięte z pąpki od materaca.
Lopezzz Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Fanta najlepszego Na stoisku marki Audi podczas tegorocznego salonu samochodowego we Frankfurcie można było zobaczyć najnowszy model A4. Samochód jest już dostępny w Polsce. http://moto.onet.pl/aktualnosci/nowe-audi-a4-juz-na-rynku-frankfurt-2015/nydyq7
boseron Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 hej, sprzedam box na dach kompletny z mocowaniem do relingow, firmy inter pack uzywany przez ojca, cena 900 zl i fotelik rowerowy do 22 kg bardzo dobrej jakosci, solidny 140 zl
Cuber Opublikowano 18 Września 2015 Autor Opublikowano 18 Września 2015 Łukaszku a jaka długość tego box-u i pojemność ? np. INTER PACK czarny błyszczący 194x79x37 pojemnosc 460 litrów kosztują nowe po ok 950 zł
boseron Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 ale z relingami? to Taty box twierdzi ze kupil go nowego za 1700 wiec to jego cena, ale jak ktos bedzie zaintetesowany to dogadac sie z moim Ojcem mozna box zajmuje ponad polowe dachu auta na szerokosc i jest wysoki. kupujac Q5 dostał w prezencie boxa wiec ten jest na sprzedaż a poza tym Cuberku 900 to nie 950 wiec zawsze to 5 dych na cukierki dla dzieci w kieszeni hahaha
Wąski Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 https://www.facebook.com/WystawaClassicMotoShow Info dla zainteresowanych
OGr Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 https://www.facebook.com/WystawaClassicMotoShow Info dla zainteresowanych o miło, dzięki ;-)
KERCZI Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Siema Paniska Pozdro z Paryża... Jestem w małym szoku....podjechałem pod parking a chłop Zabrał mi klucze, auto powiedział ze bede miał dostep do auta 24h/d i wystawił taki kwitek Ciekawe ile fur by u nas zginęło... P.s. Patrzcie tam na Allegro czy nikt jej nie wystawił... Edytowane 18 Września 2015 przez KERCZI
-RamzeS- Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Siema Paniska Pozdro z Paryża... Jestem w małym szoku....podjechałem pod parking a chłop Zabrał mi klucze, auto powiedział ze bede miał dostep do auta 24h/d i wystawił taki kwitek Ciekawe ile fur by u nas zginęło... P.s. Patrzcie tam na Allegro czy nikt jej nie wystawił... Zostawiłem Ci taki na biurku. Wpisałem K0 JAG
Vixen Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Buehehe bedziemy sledzic ebay xD jak cos , to damy znac ,ja bym chyba nie spal w nocy :-D Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
KERCZI Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Siema Paniska Pozdro z Paryża... Jestem w małym szoku....podjechałem pod parking a chłop Zabrał mi klucze, auto powiedział ze bede miał dostep do auta 24h/d i wystawił taki kwitek Ciekawe ile fur by u nas zginęło... P.s. Patrzcie tam na Allegro czy nikt jej nie wystawił... Zostawiłem Ci taki na biurku. Wpisałem K0 JAG Buahhahahaha głupol
Transitpower Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Cuber, Lennox... Który z Was maczał w tym palce??
FANTOMAS Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Siema Paniska Pozdro z Paryża... Jestem w małym szoku....podjechałem pod parking a chłop Zabrał mi klucze, auto powiedział ze bede miał dostep do auta 24h/d i wystawił taki kwitek Ciekawe ile fur by u nas zginęło... P.s. Patrzcie tam na Allegro czy nikt jej nie wystawił... Zostawiłem Ci taki na biurku. Wpisałem K0 JAGa taki był łany amerykanskiRamzes zamów mi ten termostst
-RamzeS- Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Siema Paniska Pozdro z Paryża... Jestem w małym szoku....podjechałem pod parking a chłop Zabrał mi klucze, auto powiedział ze bede miał dostep do auta 24h/d i wystawił taki kwitek Ciekawe ile fur by u nas zginęło... P.s. Patrzcie tam na Allegro czy nikt jej nie wystawił... Zostawiłem Ci taki na biurku. Wpisałem K0 JAGa taki był łany amerykanskiRamzes zamów mi ten termostst Ten za 400zl czy ten za 100zl
KERCZI Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Pany, bo nie wiem jaki kolor wybrać
Rekomendowane odpowiedzi