Yoghurt Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 no wlasnie to mnie zastanawialo. swoja droga - 255km/h na piatym biegu - grubo
KERCZI Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 No ale tem cls zlotal mnie, BMW 535d gt, rs7, merca e-klasę jak małe dziecko i to przy takiej prędkości Nie do wiary
FANTOMAS Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 no wlasnie to mnie zastanawialo. swoja droga - 255km/h na piatym biegu - grubo on miał wymienianego mechatronica i ponoć na 6 300 pójdzie
KERCZI Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Karol zaraz ci rezerwa zaswieci 6 raz podczas tej podróży wiec mnie juz to nie rusza ))
_Gabriel_ Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Karol zaraz ci rezerwa zaswieci 6 raz podczas tej podróży wiec mnie juz to nie rusza )) to moze zatankuj wiecej niz za 10€
KERCZI Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Karol zaraz ci rezerwa zaswieci6 raz podczas tej podróży wiec mnie juz to nie rusza )) to moze zatankuj wiecej niz za 10€ Nie bo jak tankuje za 10E to mnie nie rusza ze litr jest po 1.56 )Dla porównania...11 minut wczesniej i jaki stan paliwa ) Troche żre przy tych prędkościach... Edytowane 21 Września 2015 przez KERCZI
Shadow Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Rsem na 5tym Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Września 2015 przez Shadow
boseron Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki.....
Transitpower Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Nie, nie musisz przyjeżdżać... Lepiej posiedź sobie na forum ABG
-RamzeS- Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?
KERCZI Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku? A co moze byc z takim silnikiem??? Melexa BOSERON moge sprzedać Ci mojego CC
gruszka Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku? Zaćmę
-RamzeS- Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?ZaćmęW szkole nie uczyli że nie wolno śmiać się z kolegów?
KERCZI Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?ZaćmęW szkole nie uczyli że nie wolno śmiać się z kolegów? 7 lat podstawówki nazywasz szkoła????? Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?ZaćmęW szkole nie uczyli że nie wolno śmiać się z kolegów?4 lata podstawówki nazywasz szkoła?????
-RamzeS- Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?ZaćmęW szkole nie uczyli że nie wolno śmiać się z kolegów?7 lat podstawówki nazywasz szkoła????? To nie było tematu
gruszka Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?ZaćmęW szkole nie uczyli że nie wolno śmiać się z kolegów?7 lat podstawówki nazywasz szkoła????? Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?ZaćmęW szkole nie uczyli że nie wolno śmiać się z kolegów?4 lata podstawówki nazywasz szkoła????? A Ty jak zwykle myslisz ze mówimy o Tobie?
KERCZI Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?ZaćmęW szkole nie uczyli że nie wolno śmiać się z kolegów?7 lat podstawówki nazywasz szkoła????? Kerczi wkręty w bmce robią robotę a SG...... chcialem wrzucić na bęben Pany czy ktos mial do czynienia s silnikiem 1.4 tsi 122 km Cax, czy oprócz łańcucha rozrzadu ktory sie naciagal cos go jeszcze boli np... wypalone tłoki..... Boseron co masz na oku?ZaćmęW szkole nie uczyli że nie wolno śmiać się z kolegów?4 lata podstawówki nazywasz szkoła????? A Ty jak zwykle myslisz ze mówimy o Tobie? A to nie było tematu
Rekomendowane odpowiedzi