Radekst Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Nie mam pod ręką fotki ale wygląda identycznie jak w B5 trójramienna tylko że tam one występowały w pikowanej skórze. Kupiłem taką do żony A3 to możesz kiedyś zerknąć. to jaki jest sens zamieniac na to samo? jakby mi zalezalo na pikowanej skorze to bym obszyl swoja z S4 Taka mi sie podobała i taka kupilem tej swojej z S4 nie sprzedaje, wiec jak nie bedzie ta nowa pasowac do wnetrza to wroce do poprzedniej a tą pogonie.
edraven Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 ...rozumiem że multifunkcje i jaśka będziesz rezał zlituj sie i nie rób odpustu...
lennox Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 ...rozumiem że multifunkcje i jaśka będziesz rezał zlituj sie i nie rób odpustu... +1 Jak to mawia znajomy... z gówna kebaba nie zrobisz! BTW. Ruks 100-lat!!!
Radekst Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 ...rozumiem że multifunkcje i jaśka będziesz rezał zlituj sie i nie rób odpustu... nie zlituje sie
Cuber Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Radek chłopaki mają racje.......
radimm Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) ta kiera w b5 wygląda dobrze w połączeniu z konsola 2-din + RNS-e + kubły rikardo + rs'owe dekory carbo wtedy daje rade wiec kiera jest, teraz kolej na reszte Edytowane 30 Października 2015 przez radimm
Radekst Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 ta kiera w b5 wygląda dobrze w połączeniu z konsola 2-din + RNS-e + kubły rikardo + rs'owe dekory carbo wtedy daje rade wiec kiera jest, teraz kolej na reszte Noo jest kocur ale tu akurat nie ma rikardo tylko zwykle kubly Radek chłopaki mają racje....... spoko, spoko zaloze i wtedy zobaczymy jak bedzie wygladac, bedzie pyta to kiera pojdzie w swiat a swoja z eski obszyje przeciez nie żenię sie z ta kierownica, w kazdej chwili moge ją zmienic
radimm Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 ta kiera w b5 wygląda dobrze w połączeniu z konsola 2-din + RNS-e + kubły rikardo + rs'owe dekory carbo wtedy daje rade wiec kiera jest, teraz kolej na reszte Noo jest kocur ale tu akurat nie ma rikardo tylko zwykle kubly hehe że to zwykle kubły to ja odróżniam, ale szukane na szybko i ze tak powiem pierwsze lepsze
Radekst Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 no ale w zupelnosci one wystarczaja
KERCZI Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Boseron mam dla Ciebie mniejszą okazje ) http://allegro.pl/bmw-x3-facelift-2-0d-x-drive-bezwypadkowy-ideal-i5764043384.html
boseron Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Boseron mam dla Ciebie mniejszą okazje ) http://allegro.pl/bmw-x3-facelift-2-0d-x-drive-bezwypadkowy-ideal-i5764043384.html no powiem Ci ze tez ładna, moja ma podobną konfiguracje wewnątrz, tylko inny kolor i wieksze kolo bo tu chyba 17 jest. Ruks Ty Nasz Stigu forumowy Najlepszego Kolego!!! Edytowane 30 Października 2015 przez boseron
KERCZI Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Boseron mam dla Ciebie mniejszą okazje ) http://allegro.pl/bmw-x3-facelift-2-0d-x-drive-bezwypadkowy-ideal-i5764043384.html no powiem Ci ze tez ładna, moja ma podobną konfiguracje wewnątrz, tylko inny kolor i wieksze kolo bo tu chyba 17 jest. Ruks Ty Nasz Stigu forumowy Najlepszego Kolego!!! No tylko moja dwa razy droższa i starsza...nasz Ty lowco promocji
Grigori Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 ta kiera w b5 wygląda dobrze w połączeniu z konsola 2-din + RNS-e + kubły rikardo + rs'owe dekory carbo wtedy daje rade wiec kiera jest, teraz kolej na reszte Piękna sprawa
ruks Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Dzięki panowie za życzenia :-)
-RamzeS- Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Ruks najlepszego [emoji482]
Rekomendowane odpowiedzi