Cuber Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 teraz u Fantomasa w WC trzeba się zasłaniać co by cię nie podglądał ps. Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 no i pierwsza przejażdżka na lawecie zaliczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 no i pierwsza przejażdżka na lawecie zaliczona Coś narobił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 no i pierwsza przejażdżka na lawecie zaliczona Coś narobił ? Nie okiełznał mocy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 na szcescie to tylko pierdoła, pasek klinowy poszedł na spacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Założył kiere od eSy i go poniosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Grubas http://m.interia.pl/motoryzacja/news,nId,1931589 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 na szcescie to tylko pierdoła, pasek klinowy poszedł na spacer bez paska micro nie dało sie dojechać do domu ?!? przecież tam jest pewnie tylko alternator i wspomaganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Panowie, ktoś jutro chętny na jakąś wódeczkę, gierkę itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Panowie, ktoś jutro chętny na jakąś wódeczkę, gierkę itp? Ja jestem chętny!! ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 BOSERON jak nowe auto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 miazga, wygodne, niezawodne i komfortowe ja jestem chetny, a nie lepiej w sobote sie napic, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 W sobote mam noc w pracy więc odpada... ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A co to Boseron kupiłeś? Jakiś temat byś zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam mam pytanko do was ile wahaczy ma A4 B6 ? 4 wahacze na koło więc 16? Czy 12 czyli 8 z przodu a z tyłu 4.... Bo gdzieś wyczytałem ze z tyłu ma "podwójny wahacz poprzeczny, sprężyna śrubowa, stabilizator poprzeczny" i ta sprężyna i stabilizator dotyczy tylko Quatro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 W sobote mam noc w pracy więc odpada... A ja czekam na prezent... A co to Boseron kupiłeś? Jakiś temat byś zrobił Jakby do każdego auta które kupuje i remontuje zakładał osobny wątek to połowa tematów na forum byłaby jego Boseron może załóż bloga o swoich samochodach. My pomożemy wybrać jego tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam mam pytanko do was ile wahaczy ma A4 B6 ? 4 wahacze na koło więc 16? Czy 12 czyli 8 z przodu a z tyłu 4.... Bo gdzieś wyczytałem ze z tyłu ma "podwójny wahacz poprzeczny, sprężyna śrubowa, stabilizator poprzeczny" i ta sprężyna i stabilizator dotyczy tylko Quatro ?Z przodu o 4 na koło a z tyłu chyba 3 o ile dobrze pamiętam ale tyłu jeszcze nigdy nie ruszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 i ta sprężyna i stabilizator dotyczy tylko Quatro ? sprężyna musi być zawsze, bo ma czymś auto musi stać....na samym amorze zrobi się lowrider ;p stabilizator też jest w ośce. Ew może w jakimś słabszym np. 1.6 niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 i ta sprężyna i stabilizator dotyczy tylko Quatro ? sprężyna musi być zawsze, bo ma czymś auto musi stać....na samym amorze zrobi się lowrider ;p stabilizator też jest w ośce. Ew może w jakimś słabszym np. 1.6 niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi