gruszka Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 http://www.topgear.com/car-news/top-gear-tv/meet-your-new-top-gear-presenters Widzieli
edraven Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Dante, dobrego plusa masz Edytowane 11 Lutego 2016 przez edraven
OGr Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 tylko dlaczego takie fale? Walczy ze sobą ;-)
D4NTE Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Dante, dobrego plusa masz Jeszcze może byś coś podniósł
boseron Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Bo płynie a nie jedzie Pany szukam dla Ojca do Q5 ładnych 19 z gumami lato , wnętrze skóra bez grzania i elektryki
D4NTE Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 tylko dlaczego takie fale? Bo jechał pod wiatr Bo płynie a nie jedzie Pany szukam dla Ojca do Q5 ładnych 19 z gumami lato , wnętrze skóra bez grzania i elektryki przecież kupiłeś mu te 18 z alle..
edraven Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Dante, dobrego plusa masz Jeszcze może byś coś podniósł Czekam na znak sygnał
D4NTE Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Dante, dobrego plusa masz Jeszcze może byś coś podniósł Czekam na znak sygnał Napisz mi na pw ile by to wszystko trwało i koszta
boseron Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 18 były do mojej b8 poszły razem z autem
D4NTE Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 aha 18 były do mojej b8 poszły razem z autem z tego co mówiłeś miały iść później do Q
radimm Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 tylko dlaczego takie fale? fale tu chyba nie mają nic do rzeczy, przebieg krzywych jest poprawny. Gdzies tam kiedys czytalem, że to kwestia skalowania czy tam czegoś, w ustawieniach hamowani (niech ktoś mądrzejszy mnie poprawi) Dante ile to 2.0 ma wyjeżdżając z fabryki?
KERCZI Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 EDRAVEN a może ruszymy w końcu temat mojej T5??? Bo troche przysnąłem z nią jak to z każda rzeczą która nie jest konieczna...
boseron Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Mnie mówili ze im krzywa łagodniejsza tym lepiej , zawirowania takie same miałem w klekocie B7 na wykresie i chiper powiedział ze przeladowywuje i niedoladowuje ciśnienie na zmianę ale ja sie na tym nie znam Cuber wyglada jak Twoja firmówka Pany jutro jadę z córka do Zakopanego do niedzieli , sa chętni na wyjazd spanie gratis miejsc jest 6
edraven Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Mnie mówili ze im krzywa łagodniejsza tym lepiej , zawirowania takie same miałem w klekocie B7 na wykresie i chiper powiedział ze przeladowywuje i niedoladowuje ciśnienie na zmianę ale ja sie na tym nie znam Cuber wyglada jak Twoja firmówka Pany jutro jadę z córka do Zakopanego do niedzieli , sa chętni na wyjazd spanie gratis miejsc jest 6 TSI często mają takie poszarpane krzywe więc nie ma co się tym przejmować poza tym samo oprogramowanie hamowni potrafi korygować te "fale" tak jak to robi np dynomet który daje idealne kreseczki żeby nie martwić klienta EDRAVEN a może ruszymy w końcu temat mojej T5??? Bo troche przysnąłem z nią jak to z każda rzeczą która nie jest konieczna... Kerczi, powiedz tylko kiedy masz wolne auto to spróbujemy podziałać :] Edytowane 11 Lutego 2016 przez edraven
radimm Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 TSI często mają takie poszarpane krzywe więc nie ma co się tym przejmować poza tym samo oprogramowanie hamowni potrafi korygować te "fale" tak jak to robi np dynomet który daje idealne kreseczki żeby nie martwić klienta o to to właśnie mi chodziło
KERCZI Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Mnie mówili ze im krzywa łagodniejsza tym lepiej , zawirowania takie same miałem w klekocie B7 na wykresie i chiper powiedział ze przeladowywuje i niedoladowuje ciśnienie na zmianę ale ja sie na tym nie znam Cuber wyglada jak Twoja firmówka Pany jutro jadę z córka do Zakopanego do niedzieli , sa chętni na wyjazd spanie gratis miejsc jest 6 TSI często mają takie poszarpane krzywe więc nie ma co się tym przejmować poza tym samo oprogramowanie hamowni potrafi korygować te "fale" tak jak to robi np dynomet który daje idealne kreseczki żeby nie martwić klienta EDRAVEN a może ruszymy w końcu temat mojej T5??? Bo troche przysnąłem z nią jak to z każda rzeczą która nie jest konieczna...Kerczi, powiedz tylko kiedy masz wolne auto to spróbujemy podziałać :] Powinno sie udać w przyszłym tygodniu...
edraven Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Chcesz się konkretnie umawiać czy lotnie
boseron Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Pany karnety na Wisle mam sektor A22 i A23 po 220 zł Edraven pamiętasz o Q5 ? Polecam Edravena robił mi soft już w trzecim wózku i nigdy nie narzekałem
Rekomendowane odpowiedzi